Moderator: Estraven
Bazyliszkowa pisze:Straciłam lekko poczucie czasu, wydawało mi się, że jeszcze wcześnie. A Klakier miauczał i miauczał. Na moje pytania, o co mu chodzi, miauczał jeszcze bardziej. W końcu zrozumiałam - była już godz. 10.10. Kocie drugie śniadanie spóźniło się o całe 10 minut.
MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:Straciłam lekko poczucie czasu, wydawało mi się, że jeszcze wcześnie. A Klakier miauczał i miauczał. Na moje pytania, o co mu chodzi, miauczał jeszcze bardziej. W końcu zrozumiałam - była już godz. 10.10. Kocie drugie śniadanie spóźniło się o całe 10 minut.
To straszne!
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:Straciłam lekko poczucie czasu, wydawało mi się, że jeszcze wcześnie. A Klakier miauczał i miauczał. Na moje pytania, o co mu chodzi, miauczał jeszcze bardziej. W końcu zrozumiałam - była już godz. 10.10. Kocie drugie śniadanie spóźniło się o całe 10 minut.
To straszne!
Klakier też tak uważał
Bazyliszkowa pisze:Nie, zostałam upomniana i obiecuję poprawę
MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:Nie, zostałam upomniana i obiecuję poprawę
Tak se zacytuję, na wszelki wypadek
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:Nie, zostałam upomniana i obiecuję poprawę
Tak se zacytuję, na wszelki wypadek
Podobno ostatnio znikały na forum posty, więc nie dziwię się, że tak zrobiłaś.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości