MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:Taaa... Szkoda tylko, że nieraz stanie po jednej stronie i przewróci kuwtęWtedy załatwia się na ten wysypany żwirek i ucieka
Podglądasz moją Kulkę?
no wlasnie, takie sekrety zdradzac na forum

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:Taaa... Szkoda tylko, że nieraz stanie po jednej stronie i przewróci kuwtęWtedy załatwia się na ten wysypany żwirek i ucieka
Podglądasz moją Kulkę?
tillibulek pisze:MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:Taaa... Szkoda tylko, że nieraz stanie po jednej stronie i przewróci kuwtęWtedy załatwia się na ten wysypany żwirek i ucieka
Podglądasz moją Kulkę?
no wlasnie, takie sekrety zdradzac na forum
Podglądasz moją Kulkę?
tillibulek pisze:KAsia Amy pisze:Taaa... Szkoda tylko, że nieraz stanie po jednej stronie i przewróci kuwtęWtedy załatwia się na ten wysypany żwirek i ucieka
nam tez sie to zdarza, z pominieciem fazy zalatwiania sie na wysypany zwirek![]()
![]()
KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:Taaa... Szkoda tylko, że nieraz stanie po jednej stronie i przewróci kuwtęWtedy załatwia się na ten wysypany żwirek i ucieka
Podglądasz moją Kulkę?
Ja nie. To ewentualnie Mili może podgląć. Ale ona twierdzi, że nie korzysta z komputera...
KAsia Amy pisze:A tam od razu nieładnie
Mili jest niewinna! Czyli Ty podglądasz i w dodatku bujasz, że tego nie robisz!
MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:A tam od razu nieładnie
A co, ładnie?
KAsia Amy pisze:Mili jest niewinna! Czyli Ty podglądasz i w dodatku bujasz, że tego nie robisz!
No dobra rozszyfrowałaś mnie![]()
KAsia Amy pisze:tillibulek pisze:KAsia Amy pisze:Taaa... Szkoda tylko, że nieraz stanie po jednej stronie i przewróci kuwtęWtedy załatwia się na ten wysypany żwirek i ucieka
nam tez sie to zdarza, z pominieciem fazy zalatwiania sie na wysypany zwirek![]()
![]()
A no widziszA u mnie nie da się tej fazy ominąć. No chyba, że kuwetą się nakryje, co jej się raz zdarzyło
KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:A tam od razu nieładnie
A co, ładnie?
No a co ?A jak Amy włazi mi po prysznic to ładnie
![]()
tillibulek pisze:nie boi sie wody?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 132 gości