Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:kalair pisze:
ales slodziaki zapodalaja tylko przelotem u kolezanki bo u mnie sie remont zaczyna, moj sprzet rozmontowany. Pantus-widzimy sie (i miziamy) na wystawie
![]()
Kociara82 pisze:gratuluje takiej pieknej sredniej!Tak trzymac!
kociczka39 pisze:Quera pisze:
Hej Kociczko!
Dzisiaj walentynki?
Buhaha,nie ale tak jakos to mi wpadło w łoko
kociczka39 pisze:Quera pisze: Mam 6 z polskiego
Łoooo,zdolniacha.Ja zawsze na dostatecznym jechałam i nieraz mi to świadectwo paprało
kalair pisze:Quera pisze:Już po
Jest dziureczka w lewym uchu![]()
I nawet nie bolało.
![]()
![]()
![]()
Hej Querko!
kociczka39 pisze:
Quera pisze:kociczka39 pisze:Quera pisze: Mam 6 z polskiego
Łoooo,zdolniacha.Ja zawsze na dostatecznym jechałam i nieraz mi to świadectwo paprało
To może przez nastawienie naszej nauczycielki.
Tak naprawdę to mam średnią z polskiego 5,13, ale pani mnie bardzolubi i uważa, że 6 mi się należy
W piątek znów występna ok. 350 osób
Quera pisze:Jutro jeśli zdążę chyba pojadę do weta. Z tą "szramką".
Powiększyła się dwukrotnie. U nasady jest jakby kołtun malutki, zrzucona z tego miejsca sierść jest jak u pluszowego misia - u nasady ma kołtun.
Przyglądałam się temu dokładnie, nie mam pojęcia co to może być. Na tym są bodajże 4 małe czerwone kropeczki.
kociczka39 pisze:Jołłł
kociczka39 pisze:Quera pisze:Jutro jeśli zdążę chyba pojadę do weta. Z tą "szramką".
Powiększyła się dwukrotnie. U nasady jest jakby kołtun malutki, zrzucona z tego miejsca sierść jest jak u pluszowego misia - u nasady ma kołtun.
Przyglądałam się temu dokładnie, nie mam pojęcia co to może być. Na tym są bodajże 4 małe czerwone kropeczki.
Lepiej niech wet na spokojnie to zobaczy.
Tak samo z Miśką mój tż poszedł do weta,bo se mały skoobaniec pazura złamał,do krwi.Bałam się go jej wyciągać i tż poszedł.Jak zwykle sie zestresowała,trzęsła się jak galareta,a jak już wrócili,to zesikała mu się na spodnie bidula,pierwszy raz się jej to zdarzyło
kalair pisze:Zdecydowanie lepiej do weta Querko. To może być wszystko z grzybkiem włącznie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1406 gości