Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Femka pisze:to piękna opowieść i już wiadomo, że z happy endem.
Eeee...nie wiem... gotować to się ona ode mnie raczej nie nauczy..![]()
nie oddam jej nigdy i nikomu
mpogorzelski pisze:Ja-Ba pisze:A Mikitka od wczoraj oficjalnie zmieniła swój status w naszym domu - już nie DT tylko DS
Mam nadzieję że dam radę.
anna57 pisze:mpogorzelski pisze:Ja-Ba pisze:A Mikitka od wczoraj oficjalnie zmieniła swój status w naszym domu - już nie DT tylko DS
Mam nadzieję że dam radę.
Podczytywałam tylko wątek, ale wiedziałam, że zostanie u Ciebie, to się dało wyczuć![]()
Cieszę się bardzo.
Dasz radę, dlaczego nie, skoro do tej pory dałaś![]()
Mikita się odwdzięczy Tobie, na pewno
mimbla64 pisze:Ja-Ba, a Misia to jest pierwsza kotka w domu, najstarsza?
Co do zabawki, to chyba jeszcze centrum masażu dokupię, bo poogladałam na stronie Pumy i z tą kocimiętka, to fajna zabawa jest.
Femka pisze:witam po dłuższej przerwie.
poczekam, aż mimbla podzieli się swoimi doświadczeniami z centrum masażu.
od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie kupno tej zabawki, ale po wywaleniu kasy na duży drapak, na którym mogę sobie siedzieć sama, teraz znacznie ostrożniej podejmę inwestycje dla Szczypiorków.
cynamon i wanilia pisze:my też będziemy naszym kupowaćjak zobaczyłam w sklepie to nie miałam pewności czy jest sens kasę wywalać ale potem odkryłam u Ja-Ba i KMRK (Puma) i zbieram cichaczem kaskę
Ja-Ba pisze:Femka pisze:witam po dłuższej przerwie.
poczekam, aż mimbla podzieli się swoimi doświadczeniami z centrum masażu.
od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie kupno tej zabawki, ale po wywaleniu kasy na duży drapak, na którym mogę sobie siedzieć sama, teraz znacznie ostrożniej podejmę inwestycje dla Szczypiorków.
hm... na drapaku siedzieć nie lubisz?tam fajnie jest, i kawę spokojnie można wypic
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana i 29 gości