Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 08, 2009 0:29 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Dopiero teraz zaglądam bo cały czas byłam u Kingi :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie lis 08, 2009 3:30 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

alus1 pisze:byłam dzisiaj w nowo otwartym rossmanie i nie dość, że dostałam kilka prezentów za przyjście, to kupiłam zestawik dla koteczków niezwykły - chrupki na odkłaczanie które traktuję jako smakołyk w komplecie z mlekiem i super myszką na sznurku od whiskasa za 7 zł - koty są zachwycone :P

Może w naszym R. też będzie :) kiedyś widziałam takowy zestaw w Kauflandzie :)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie lis 08, 2009 6:47 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

bry wczesne :lol: (głodna byłam :roll: )

Wczoraj dobry obiadek sobie zrobilismy. Na przystawkę pieczywo czosnkowe z mozarellą, danie główne - szwajcarskie kotlety "po mojemu" i sałatka (to u nas rzadkość), a na deser zrobiłam sobie znów "po mojemu" banana split :mrgreen: . A bananki zapiekłam w tej panierce z corn flakesów. Dobre :mrgreen: .

U mnie Kira jest ciastożerna, bo ona wogóle wszystkożerna jest :twisted:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Nie lis 08, 2009 11:18 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Bry niedzielne :P Znowu pychotki pooglądałam :wink:

Obrazek te ciasteczka najsłodsze :1luvu: :lol: łapunie razem :love:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie lis 08, 2009 12:01 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

MarciaMuuu pisze:bry wczesne :lol: (głodna byłam :roll: )

Wczoraj dobry obiadek sobie zrobilismy. Na przystawkę pieczywo czosnkowe z mozarellą, danie główne - szwajcarskie kotlety "po mojemu" i sałatka (to u nas rzadkość), a na deser zrobiłam sobie znów "po mojemu" banana split :mrgreen: . A bananki zapiekłam w tej panierce z corn flakesów. Dobre :mrgreen: .

U mnie Kira jest ciastożerna, bo ona wogóle wszystkożerna jest :twisted:

Martusia jakie jedzonka mniam a ja jeszcze bez śniadania :mrgreen:
taka wszystkożerna to Joko jest ostatnio u Moni nauczyła się chlebak otwierać :twisted:

Amyś oni tak nie za często leżą teraz, owszem razem na oknie ale odległość zachowana :roll:
stało się tak po moim tymczasowaniu, przedtem mogłam śpiewać to jest miłość... Myszenacja nie wybaczyła Nerysiowi zdrady :roll: :wink:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie lis 08, 2009 12:12 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

alus1 pisze:byłam dzisiaj w nowo otwartym rossmanie i nie dość, że dostałam kilka prezentów za przyjście, to kupiłam zestawik dla koteczków niezwykły - chrupki na odkłaczanie które traktuję jako smakołyk w komplecie z mlekiem i super myszką na sznurku od whiskasa za 7 zł - koty są zachwycone :P

widziałam coś takiego z fioletową myszą, ale olałam, bo myślę - tyle mają myszek - chyba się skusze.
A już najbardziej na te ciasteczka :1luvu:

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Nie lis 08, 2009 12:14 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Tyzma pisze:

widziałam coś takiego z fioletową myszą, ale olałam, bo myślę - tyle mają myszek - chyba się skusze.
A już najbardziej na te ciasteczka :1luvu:

zaraz zobaczysz czemu warto się skusić tylko wybiorę kilka fotek i zmniejszę :wink:

alus1

Post » Nie lis 08, 2009 12:23 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Witam !!!!!!
Muffinki wyglądają bardzo apetycznie. Zapisuję sobie kolejną rzecz na liście "rzeczy które trzeba kupić" blachę do muffinków :)
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Nie lis 08, 2009 12:51 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Ta myszka jest fajna bo łączy w obie sznureczkową laskę i myszkę :wink:

siedziałem sobie i kontemplowałem...
Obrazek
aż tu mnie coś zaatakowało...
Obrazek
musiałem zobaczyć co to...
Obrazek
i złapać wroga...
Obrazek
atak jest najlepszy...
Obrazek
i dorwałem ją...
Obrazek
a ona uciekła...
Obrazek
szybka jest skubana...
Obrazek
darowałem...
Obrazek
dorwałem i nie puszczę...
Obrazek
zwinna skubana ...
Obrazek
złapię i uprowadzę
Obrazek
wyniosę...
Obrazek
tu nie ucieknie...
Obrazek
laczkiem ją przygwożdżę...
Obrazek

myszka bije rekordy popularności, arystokratyczny Neryś po raz kolejny dziecinnieje i to ciągle bo bawi się nią jak tylko mu przed nosem zamajtam :mrgreen:

alus1

Post » Nie lis 08, 2009 12:57 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

MartaAgnieszka pisze:Witam !!!!!!
Muffinki wyglądają bardzo apetycznie. Zapisuję sobie kolejną rzecz na liście "rzeczy które trzeba kupić" blachę do muffinków :)

polecam bo można w tym piec nie tylko muffiny ale o tym innym razem opowiem :wink:
ja mam dwie po 6 szt i chyba to jest dobra opcja

alus1

Post » Nie lis 08, 2009 13:17 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Kotki pamiętliwe są niestety :(
Też mamy tą myszkę ,ale sznureczek odcięty bo nie było chętnych :wink: :lol:

Pięknie się Neronek bawi tą myszką :love: :D Cudny jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie lis 08, 2009 14:39 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

a my nie umiemy gotować, chociaż wiemy, co jemy :D nic a nic nie umiemy. Nie odzywamy się zatem, żeby nie było skuchy i cichaczem podczytu JEMY... ale powiemy za to, że mamy nową płytę Heleny Vondrackovej... :D :D :D :piwa: . Mało kulinarny pościk, ale chciałyśmy zaistnieć :D Stefcia, (C)Halinka i Kasia :D :ok:

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Nie lis 08, 2009 14:40 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Faktycznie zabawa z myszką świetna :D

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Nie lis 08, 2009 15:07 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

CatherineTheGreat pisze:a my nie umiemy gotować, chociaż wiemy, co jemy :D nic a nic nie umiemy. Nie odzywamy się zatem, żeby nie było skuchy i cichaczem podczytu JEMY... ale powiemy za to, że mamy nową płytę Heleny Vondrackovej... :D :D :D :piwa: . Mało kulinarny pościk, ale chciałyśmy zaistnieć :D Stefcia, (C)Halinka i Kasia :D :ok:

ooo witamy miłych gości :P
to moje Kochane melomanki muzyką żyją :lol:

alus1

Post » Nie lis 08, 2009 15:48 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

8) 8)

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

[poprzednia][następna]