Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alus1 pisze:byłam dzisiaj w nowo otwartym rossmanie i nie dość, że dostałam kilka prezentów za przyjście, to kupiłam zestawik dla koteczków niezwykły - chrupki na odkłaczanie które traktuję jako smakołyk w komplecie z mlekiem i super myszką na sznurku od whiskasa za 7 zł - koty są zachwycone
MarciaMuuu pisze:bry wczesne(głodna byłam
)
Wczoraj dobry obiadek sobie zrobilismy. Na przystawkę pieczywo czosnkowe z mozarellą, danie główne - szwajcarskie kotlety "po mojemu" i sałatka (to u nas rzadkość), a na deser zrobiłam sobie znów "po mojemu" banana split. A bananki zapiekłam w tej panierce z corn flakesów. Dobre
.
U mnie Kira jest ciastożerna, bo ona wogóle wszystkożerna jest
alus1 pisze:byłam dzisiaj w nowo otwartym rossmanie i nie dość, że dostałam kilka prezentów za przyjście, to kupiłam zestawik dla koteczków niezwykły - chrupki na odkłaczanie które traktuję jako smakołyk w komplecie z mlekiem i super myszką na sznurku od whiskasa za 7 zł - koty są zachwycone
Tyzma pisze:alus1 pisze:byłam dzisiaj w nowo otwartym rossmanie i nie dość, że dostałam kilka prezentów za przyjście, to kupiłam zestawik dla koteczków niezwykły - chrupki na odkłaczanie które traktuję jako smakołyk w komplecie z mlekiem i super myszką na sznurku od whiskasa za 7 zł - koty są zachwycone
widziałam coś takiego z fioletową myszą, ale olałam, bo myślę - tyle mają myszek - chyba się skusze.
A już najbardziej na te ciasteczka
MartaAgnieszka pisze:Witam !!!!!!
Muffinki wyglądają bardzo apetycznie. Zapisuję sobie kolejną rzecz na liście "rzeczy które trzeba kupić" blachę do muffinków
CatherineTheGreat pisze:a my nie umiemy gotować, chociaż wiemy, co jemynic a nic nie umiemy. Nie odzywamy się zatem, żeby nie było skuchy i cichaczem podczytu JEMY... ale powiemy za to, że mamy nową płytę Heleny Vondrackovej...
![]()
![]()
![]()
. Mało kulinarny pościk, ale chciałyśmy zaistnieć
Stefcia, (C)Halinka i Kasia
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości