Amberka szylkretowa Lady[`],Rudiś[`] Szejna,James,Shilla

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 25, 2012 8:55 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla DT

zuzia96 pisze:Nie buczymy jeszcze, w nocy albo najpóźniej jutro będzie siiiiik :ok:

Wiesiu, Ty naprawdę jesteś jasnowidzem :ok:
wczoraj wieczorem wchodzę do pokoju - wcześniej Rudisia, teraz Shilluni i co widzę... żwirek podeptany... myślę: niemożliwe. czyżby wszedł tu jakiś inny kot? ale jak, przecież pokój zamknięty na klucz, bo James skacze na klamkę i sobie umie otworzyć... to musiała być Shilla. biere łopatę i grzebię :wink: jest siiii... i quuuuuuu 8O takie dwa bobeczki, ale zawsze to quuuuu
no i po tym wszystkim zaszyła się Shillunia pod kanapą i to nawet tak, że tyłem leży więc jak zaglądam to widzę jej... ogon. chyba nie chce już na mnie patrzeć :(
nic nie zjadła. czy się napiła to nie wiem, bo nawet jak chlipnęła parę razy, to nie widać w misce różnicy... ale nie sądzę żeby się napiła.
czekamy na dalsze postępy.
trzymajcie Cioteczki i Wujkowie mocno kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Śro sty 25, 2012 8:56 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla DT

Ale kot nie może chyba tyle nie jeść. zadzwoń do weta, czy nie trzeba jej pokazać.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Śro sty 25, 2012 9:01 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla DT

zamierzam dzisiaj jechać z Szejną na szczepienie i z Rudisiem na przegląd - zapytam też o Shillę. w razie co później pojadę z nią...
ja bardziej chyba martwię się o picie niż o jedzenie... :(
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Śro sty 25, 2012 9:10 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla DT

dla mnie hitem jest to zdjęcie
Obrazek
zrobił je TŻ. jak je zobaczyłam to po prostu umarłam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rewelacja! Rudiś się normalnie smieje, kochany jest :1luvu: :1luvu:
Mam pytanie - gdzie mozna kupić ta zabawke okrągłą z myszkami?
Chetnie bym swoim kociakom kupiła póki jeszcze młode i maja chęć do zabawy.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro sty 25, 2012 9:17 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla DT

na allegro kupowałam to kółko
http://allegro.pl/trixie-zabawka-dla-ko ... 28580.html

oprócz tego jeszcze takie myszki do wieszania na futrynach. też się nimi bawią
http://allegro.pl/trixie-zabawka-mysz-n ... 96911.html
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Śro sty 25, 2012 9:25 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla DT

Dzięki, na pewno im kupię.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro sty 25, 2012 9:40 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla DT

Super te foteczki :)
A o Szejnę też się martwię, tyle czasu bez jedzenia :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro sty 25, 2012 9:41 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla DT

Gosiu, Szejna to moja niebieska maupa... nie je Shilla - szylkretka na tymczasie :wink:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Śro sty 25, 2012 9:44 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla DT

No przecież wiem :oops: z tego przejęcia się przejęzyczyłam :oops:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro sty 25, 2012 10:11 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla DT

No widzisz Asiu :ok: teraz już będzie dobrze, pierwsze lody przełamane :ok:

Myślę, że Shillunia jednak coś tam liże z tego jedzenia, ale jak będziesz u weta, to zapytaj jak jej jeszcze pomóc. Ja też nie jestem w stanie stwierdzić, czy kot pije wodę czy nie, jak tego nie widzę. Niektórzy robią kreski na misce i uważają, że jak wody ubyło, to znaczy że kot pił. Ale przecież woda paruje i trudno stwierdzić, że jeżeli wody jest mniej, to znaczy, że wypił ją kot.
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro sty 25, 2012 10:42 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla DT

zuzia96 pisze:No widzisz Asiu :ok: teraz już będzie dobrze, pierwsze lody przełamane :ok:

Obyś kolejny raz miała rację Wiesiu :ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Śro sty 25, 2012 10:53 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla DT

Mocno, mocno :ok: :ok: :ok:
Niech się kocina wreszcie przełamie...
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro sty 25, 2012 14:06 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla DT

Wiesiu, normalnie znowu miałaś rację... :mrgreen:
chyba nastąpił jakiś przełom i Shillusia robi maluśkie, maluśkie kroczki na przód

weszłam do pokoju i nie było jej w stałym miejscu tylko w drugim, ale już tak bliżej wejścia-wyjścia
przyniosłam nowe pachnące żarełko, postawiłam blisko... zwiała
przestawiłam w to miejsce gdzie siedziała... nic

przyszłam za godzinę... hmmmm czyżby coś było liźnięte... nie, chyba mi się wydaje
przyszłam za godzinę, otwieram drzwi, spoglądam na kanapę i widzę okrągłe ślepka we mnie wpatrzone 8O
wyszła spod kanapy i wlazła na kanapę pod poduszkę taką dużą i spod tej poduszki na mnie patrzyła :ok:
czyli mamy postęp
no i jedzenie tym razem na pewno było liźnięte :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Śro sty 25, 2012 15:12 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla DT

Ufff... :D
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro sty 25, 2012 16:08 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla DT

raport sprzed chwili.
zmieniła miejsce pod poduszką, na miejsce pod drugą poduszką...
czyli w dalszym ciągu jest na kanapie a nie pod kanapą :mrgreen:
kciuki, kciuki, kciuki potrzebne :ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

[poprzednia][następna]