JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:AAAA!!!!!! Dasz znać czy i kiedy się umówiliście? Może bym podskoczyła? Tzn do Azylu bym podskoczyła
Jasne
JUPIIIII!!!!!!

Przyjadę z aparatem! Ale będą fotyyyyyy!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smoczyca3g pisze:JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:AAAA!!!!!! Dasz znać czy i kiedy się umówiliście? Może bym podskoczyła? Tzn do Azylu bym podskoczyła
Jasne
JUPIIIII!!!!!!![]()
![]()
![]()
JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:AAAA!!!!!! Dasz znać czy i kiedy się umówiliście? Może bym podskoczyła? Tzn do Azylu bym podskoczyła
Jasne
JUPIIIII!!!!!!![]()
![]()
![]()
Wariatka. Mnie ta sowa już nudzi, prawdę mówiąc. Zdecydowanie wolę koty
smoczyca3g pisze:JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:AAAA!!!!!! Dasz znać czy i kiedy się umówiliście? Może bym podskoczyła? Tzn do Azylu bym podskoczyła
Jasne
JUPIIIII!!!!!!![]()
![]()
![]()
Wariatka. Mnie ta sowa już nudzi, prawdę mówiąc. Zdecydowanie wolę koty
A czy ja Ci Joasiu Kochana zabraniam przywieźć i koty?![]()
Monostra pisze:Tak pewnie wyglądałoby niebo wg Frodziaszka - zostać zamkniętym w wolierze pełnej ptaków.
JoasiaS pisze:Strasznie opluwacie te nieszczęsne monitory ostatnio...![]()
Dorota pisze:JoasiaS pisze:Strasznie opluwacie te nieszczęsne monitory ostatnio...![]()
Wypluwki?
Myszeńk@ pisze:Dorota pisze:JoasiaS pisze:Strasznie opluwacie te nieszczęsne monitory ostatnio...![]()
Wypluwki?
Jakby mój służbowy laptop dostał w tzw. dziób (nomen-omen) taką wypluwką, to by dopiero było![]()
Dorota pisze:Pierze by sie posypalo?
Myszeńk@ pisze:Jak tak patrzę na Adolfa to mi się piosenka z Kabaretu Starszych Panów przypomina:
"Zakopanie trupa w porcie,
zakładanie myszy w torcie,
uwiedzenie córki w poście,
uczynienie dziurki w moście,
zanurzanie wuja w stawie,
osaczanie pary w trawie,
usuwanie zbędnych pań
wykonuje tani drań."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1396 gości