Siedzę cicho, ale czytam i mocno za Was trzymam kciuki!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Aglo - czy myślałaś nad jakimś niedużym plakacikiem pod katem rozliczenia rocznego, tzn odpisu 1% ?
Bo gdybym taki dostała w załączniku na pw to wydrukuje i umieszczę u siebie w pracy, sporo osób się przewija, może Antoś wpadnie w oko jakiejś czekającej na swoje dziecko mamie....
dzięki Antosiowi zupełnie inaczej patrzę w sklepach na te skrzyneczki na pieniądze z fotografiami potrzebujących dzieci...
Ja-Ba pisze:Podpisana![]()
kiedy moja teściowa była już całkowicie leżąca, nawet nie siadająca, łaskawie dostała II grupę inwalidzką. Pierwszej jej odmówiono . Widzę że nic się nie zmieniło w urzędniczej mentalności od tamtego czasu.
aglo pisze:Pani logopeda powiedziała, że nie musi być tak, że Antek przestanie jeść i sam oddychać.
Choroba to sprawa indywidualna, ona zna dzieci z SMA1, które same jedzą, mówią, oddychają.
No!
Dorota pisze:aglo pisze:Pani logopeda powiedziała, że nie musi być tak, że Antek przestanie jeść i sam oddychać.
Choroba to sprawa indywidualna, ona zna dzieci z SMA1, które same jedzą, mówią, oddychają.
No!
Madra, naprawde, Pani!
Oby takich specjalistow Antos wiecej spotkal!
aglo pisze:W sobotę rano 'uciekłam' swoim Panom na 1,5 dnia.
Seba został z listą i jedzeniem dla Antka w lodówce.
Oczywiście-obaw wiele, ale faceci poradzili sobie doskonale.
A ja sie wyspałam![]()
Jedyne straty po mojej nieobecności to zasikana torebka.
Oczywiście przez Lunę.
Antek ma się dobrze, zawzięcie ćwiczy mówienie 'mama'
aglo pisze:Nie sądziłam, że to, że uda mu się samemu przyciągnąć nogę do siebie i wsadzić duży palec do buzi będzie mnie tak cieszyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1035 gości