Femka pisze:zajrzałam jeszcze na chwilkę, bo już mama moja do mnie do pracy [przyjechała i jedziemy na koncertZaprosiłam ją, co będzie w domu sama siedzieć
rozerwie się przy muzyce techno

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:zajrzałam jeszcze na chwilkę, bo już mama moja do mnie do pracy [przyjechała i jedziemy na koncertZaprosiłam ją, co będzie w domu sama siedzieć
Marcelibu pisze:A ja lece na zlot Czarownic. Jakoś mi lepiej, tylko spaaaać się chce. Oczywiście już żadnych %... ne, ne, ne...
trawa11 pisze:Marcelibu pisze:A ja lece na zlot Czarownic. Jakoś mi lepiej, tylko spaaaać się chce. Oczywiście już żadnych %... ne, ne, ne...
akurat![]()
![]()
Dorota pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:A ja lece na zlot Czarownic. Jakoś mi lepiej, tylko spaaaać się chce. Oczywiście już żadnych %... ne, ne, ne...
akurat![]()
![]()
I tak wszystko sie wyda
trawa11 pisze:Dorota pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:A ja lece na zlot Czarownic. Jakoś mi lepiej, tylko spaaaać się chce. Oczywiście już żadnych %... ne, ne, ne...
akurat![]()
![]()
I tak wszystko sie wyda
taaa![]()
![]()
![]()
w BK co innego pisze![]()
![]()
Marcelibu pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:A ja lece na zlot Czarownic. Jakoś mi lepiej, tylko spaaaać się chce. Oczywiście już żadnych %... ne, ne, ne...
akurat![]()
![]()
I tak wszystko sie wyda
taaa![]()
![]()
![]()
w BK co innego pisze![]()
![]()
Czarownice są super! Jakie dobre rzeczy jemy. Mniam!
moś pisze:Co wchodze do watku to tam picie..do Marcelibu sie juz przyzwyczailam
Bry trawki
Femka pisze:koncert był super
mamie się podobało![]()
wymiękła dopiero przy hip hopie![]()
break dancem była zachwycona![]()
moja mama ma 62 lata
Femka pisze:koncert był super
mamie się podobało![]()
wymiękła dopiero przy hip hopie![]()
break dancem była zachwycona![]()
moja mama ma 62 lata