tosiula pisze:a jak też pyszny deserek ma się do akcji odchudzania![]()
tak tylko pytam,bez złośliwości czy czegos takiego![]()
Tosiula, ale odchudzanie jest OD jutra..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:a jak też pyszny deserek ma się do akcji odchudzania![]()
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Czy to wygląda jak MAJONEZ?![]()
![]()
![]()
To mi wyglada na lody- waniliowe z...bita śmietana![]()
Mośku, ja dużo rozumiem....ale gdzie Ty tu widzisz lody...że o smaku nie wspomnę..![]()
powiedzialam ze wygladaja na lody, ze to banany to juz ty powiedzialasKolor maja waniliowy
moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:widac nie wszystkie posty czytasz,tym razem chodzi o wieczorny
Matko, Trawko, zlituj się..Ja chyba schodzę do poziomu Mosia, bo nie jarzę!![]()
![]()
Do mnie, jak do Mosia proszę!![]()
![]()
A tu powinnam postawic focha
moś pisze:Dobranoc, zaczekalam mimo ze zrobilas ze mnie klasyka jakiegos tam poziomu
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:widac nie wszystkie posty czytasz,tym razem chodzi o wieczorny
Matko, Trawko, zlituj się..Ja chyba schodzę do poziomu Mosia, bo nie jarzę!![]()
![]()
![]()
jak mam Ci to wytłumaczyć ,z eten nocny post miał być pretekstem całkiem fajnego tematu,oczywiscie w godzinach dziennych
![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:widac nie wszystkie posty czytasz,tym razem chodzi o wieczorny
![]()
![]()
jak mam Ci to wytłumaczyć ,z eten nocny post miał być pretekstem całkiem fajnego tematu,oczywiscie w godzinach dziennych
![]()
![]()
Ja muszę chyba te post znależć..ale tam było tylko Twoje dobry?!![]()
![]()
Trawcia, chyba pv musisz mi przysłać, i zaczniemy od początku...![]()
![]()
Marcelibu pisze:Kurcze, pół posta nie można wysłać. Albo mój komputer, albo forum coś źle chodzi. Cholercia, białej gorączki mozna dostać![]()
.
To ja juz sie pożegnam, bo mnie coś trafi...![]()
Trzymam, cały czas....
kalair pisze:tosiula pisze:a jak też pyszny deserek ma się do akcji odchudzania![]()
Tosiula, ale odchudzanie jest OD jutra..![]()
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:widac nie wszystkie posty czytasz,tym razem chodzi o wieczorny
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja muszę chyba te post znależć..ale tam było tylko Twoje dobry?!![]()
![]()
Trawcia, chyba pv musisz mi przysłać, i zaczniemy od początku...![]()
![]()
od początku![]()
![]()
![]()
co masz na mysli![]()
![]()
trawa11 pisze:Marcelibu pisze:Kurcze, pół posta nie można wysłać. Albo mój komputer, albo forum coś źle chodzi. Cholercia, białej gorączki mozna dostać![]()
.
To ja juz sie pożegnam, bo mnie coś trafi...![]()
Trzymam, cały czas....
tyż to samo mam![]()
![]()
tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:a jak też pyszny deserek ma się do akcji odchudzania![]()
Tosiula, ale odchudzanie jest OD jutra..![]()
![]()
od jutrzejszego jutro czy później![]()
Idę spac, toril mnie woła.Jak tu odmówićPa pa
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 28 gości