Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Prosimy o zamknięcie wątku!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt cze 13, 2008 9:41

Podczas, gdy świat zwariował na punkcie piłki nożnej, mój Sznycek wyraźnie preferuje sport bardziej elitarny ;-) .
Oto jak angażuje się, oglądając tenisowe mecze:

Nogi ugięte, przygotowanie do serwisu:

Obrazek
Zamach:
Obrazek
Serwis:
Obrazek
Ależ to było podanie!:
Obrazek
Nawet minę mam troszkę jak ten tenisista, nieprawdaż?:
Obrazek

:wink:

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pt cze 13, 2008 9:44

:lol:

Joasiu, ja mam wrażenie, że on się na mnie z tego zdjęcia gapi :strach: 8O

No czuję się obserwowana :?

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pt cze 13, 2008 9:47

MarciaMuuu pisze:Joasiu, ja mam wrażenie, że on się na mnie z tego zdjęcia gapi :strach: 8O

Marcia, on już ma takie spojrzenie po prostu :roll: . Michał twierdzi, że Sznyc mógłby tym swoim wzrokiem pieczątki przybijać :wink:

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt cze 13, 2008 9:49

JoasiaS pisze:
MarciaMuuu pisze:Joasiu, ja mam wrażenie, że on się na mnie z tego zdjęcia gapi :strach: 8O

Marcia, on już ma takie spojrzenie po prostu :roll: . Michał twierdzi, że Sznyc mógłby tym swoim wzrokiem pieczątki przybijać :wink:

Joasia

Na czole mi przybił :roll: :oops:

MarciaMuuu

Post » Pt cze 13, 2008 9:57

JoasiaS pisze:Obrazek

żigolak :oops:
ObrazekObrazek

olaxiss

Od: Pt lip 06, 2007 17:15

Post » Pt cze 13, 2008 10:10

Maczo Belmondo Obrazek
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt cze 13, 2008 10:27

JoasiaS pisze:Nawet minę mam troszkę jak ten tenisista, nieprawdaż?:
Obrazek

:wink:

Prawdaz! :love:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt cze 13, 2008 15:09

a ja dziś miałam prawdziwy piątek 13-tego :evil:

Co do Sznycka :D Mam podobne futro w domu, które też taksuje mnie takim wzrokiem :) niejaka Misia :D

P.S. A co to? Dziś Joasia nie żegna się z nami do poniedziałku?? :)

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Pt cze 13, 2008 20:53

No nareszcie udało mi się doczytać :dance: :dance2: kotki piękne :1luvu: a i przygody też mają ciekawe :wink:
Prosimy o ciąg dalszy :twisted:
Chyba że trzeba czekać do poniedziałku :wink:

Mika00

Od: Czw maja 01, 2008 9:54

Post » Nie cze 15, 2008 23:46

Sznyc pięknie ogląda relacje z tenisa :) . U nas hitem jest snooker. Piłkę nożną też mają w pogardzie :twisted: .
Już jest poniedziałek - gdzie fotki?!
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Pon cze 16, 2008 6:37

bry :D
Poprosimy fotorelację :twisted: .

MarciaMuuu

Post » Pon cze 16, 2008 8:40

Mika00 pisze:No nareszcie udało mi się doczytać :dance: :dance2: kotki piękne :1luvu: a i przygody też mają ciekawe :wink:
Prosimy o ciąg dalszy :twisted:
Chyba że trzeba czekać do poniedziałku :wink:

Witamy nową ciotkę w naszym wątku :D :D . Bardzo przepraszam, że nie zdążyłam się w piątek z Wami pożegnać, ale zaintrygowało mnie Tymczasiątko w wątku Marci i tak bardzo czekałam na jakieś info i fotki o nim, że zapomniałam o swoim wątku :oops:

A teraz muszę nadrobić weekendowe zaległości na forum. Tutaj też coś wrzucę, ale później :)

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon cze 16, 2008 11:28

W ubiegły piątek rano moja mama wyjechała na 4 dni, a ja obiecałam zaopiekować się jej Felką. Miało to polegać na zaglądaniu do kotki dwa razy dziennie, by dać jej jeść i wyczyścić kuwetę. Przyznam się, że pierwszy raz byłam taką dochodzącą opiekunką i po tym weekendzie stwierdzam, że się do tego zdecydowanie nie nadaję!

Okazuje się, że ja nie umiem zostawić kota samemu sobie w zamkniętym mieszkaniu. Miałam wpadać na kilka minut, a zostawałam po dwie godziny. Wypuszczałam Felkę na balkon, bawiłam się z nią, miziałam, oczywiście zrobiłam jej parę fotek. Serce mnie bolało, gdy znów miałam zostawić ją samą. Wydawało mi się, że kotka oszaleje sama przez tyle godzin. Tym bardziej, że Felka jest przyzwyczajona do ciągłej obecności mamy-emerytki. Wczoraj wieczorem zadzwoniłam do mamy, żeby przypadkiem nie wpadło jej do głowy przedłużanie sobie pobytu poza domem, bo kot może nie zwariuje, ale ja na pewno.

Słuchajcie, co robi kot sam w czterech ścianach, gdy nie ma możliwości wyjścia na balkon i nie ma drugiego kota do towarzystwa??? Wiem, że pewnie dużo śpi, ale przecież nie może spać 20 godzin dobę!! (ja była tam pewnie w sumie ze 4 godziny w ciągu dnia). Myślę, że mogłabym tak zostawić zwierzę na dwa dni, ale ani minuty dłużej. Wierzcie mi, że odliczam godziny do wieczornego powrotu mamy. Prześladują mnie wyrzuty sumienia, gdy wyobrażam sobie jak Felka przeokropnie musi się nudzić i czuć samotna. Wyolbrzymiam sprawę? :roll:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon cze 16, 2008 11:35

Jesienią zostawiłam mamie 2 koty na niecałe 3 dni .Też przychodziła 2 razy dziennie po 2 godziny. Przez cały ten czas bardzo się martwiłam i tęskniłam...Byłam w kontakcie,wiedziałam że jest ok ,ale grzaliśmy do domu co sił ,bokoty :lol:

Kicia piękna ,na pewno wytrzyma tą rozłąkę ,zwłaszcza że przychodzi młoda pańcia i mizia za trzech :wink: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon cze 16, 2008 11:56

Czasem zostają mi pod opieką koty sąsiadów. Są 3, ale zawsze jak przychodzię, to wypełzają zaspane z jakichś zakamarków. Mam wrażenie, że się hibernują do powrotu państwa :roll: . Też mi żal je tak zostawiać, więc oglądam czasem z nimi telewizję wieczorem, miziam, bawię się i zostaję przynajmniej godzinę.
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

[poprzednia][następna]