Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotina pisze:mir.ka pisze:Wczoraj miałam awarię internetu i nic nie mogłam napisaćWyniki dostałam i nie jest za dobrze
Jestem bardzo zmartwiona, bo nie przypuszczałam ,ze po tak krótkiej (wg mnie) przerwie w podawaniu kroplówek, wyniki mogą się tak niedobre. Praktycznie wszystko wróciło do stanu z początku lipca
![]()
Aktualne wyniki:
mocznik 241
kreatynina 2,9
fosfor 9,6
Jedyna pozytywna wiadomość ,że ma trochę mniejszą anemię, ale żelazo dostaje dopiero tydzień. Jest bardzo chudziutki, cienka skóra i kościWaży 7,7 kg.
Pomimo kiepskich wyników i tak jest w lepszym stanie niz na początku choroby, bo jest w stanie iść na spacer, a nie tylko leżeć tak jak wtedy.
Zalecenia są takie, że nadal podaję mu to co dotychczas, bo właściwie to jest wszystko co można i wracamy na miesiąc do kroplówek 2 razy dziennieWet stwierdził ,ze wcześniej nie ma co go badać i stresować niepotrzebnie.
Biedny Dzekuś, biedna Ty![]()
trzymajcie się![]()
Dyktatura pisze:Źle to wygląda. Wydaje mi się, że te kroplówki przez miesiąc nie bardzo pomogą, one z Wami już raczej zostaną na stałe. Ewentualnie sama rób mu po dzień, dwa przerwy jak już zobaczysz, że psiak potrzebuje odpoczynku i codzienne rytuały już go denerwują.
Nul pisze:Rzeczywiście niemiła niespodzianka, przecież miało być lepiej. Oj piesiuniu...
Trzymajcie się jak najlepiej!
zuza pisze:Zdrowka piesełku!
morelowa pisze:Zdrówka i cierpliwości . Też człowiekom.
ewkkrem pisze:
No, skoro to Pani Prezes to musi sprawdzić czy bezpiecznie i smacznie. Trzeba dbać o personel. Potem przekaże adresatce(jak jeszcze będzie co
).
Popieram (ja całkowity laik) Dyktaturę. Po pierwsze - nie szkodzić. Dać Jakusiowi odpocząć (czasem).
Kciuki trzymamy cały czas.
jolabuk5 pisze:Żeby terapia nie była az tak uciążliwa, przerwy jak najbardziej są wskazane!
Prezesowa przejęła paczkę na własność
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości