Nul pisze:
To jednak mądre zwierzątka!![]()
Dobrego Roku, mimo wszystko!
Taaa, mądre inaczej

Kiedyś zrobiły podobnie z donicą na balkonie. Górna część stała sobie obok podstawy

Może to do wątku o siłach nieczystych by się nadawało

Duża.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:
To jednak mądre zwierzątka!![]()
Dobrego Roku, mimo wszystko!
jolabuk5 pisze:Tak, Sabcia potwierdza - katovit recovery jest najlepszy i Sabcia ma tak samo - lepiej je inne saszetki. Spadek apetytu wczoraj i dziś był chyba spowodowany kłaczkiem, albo jakąś niestrawnością, po pawiku się poprawiło.
indianeczka pisze:To dobrze że sabcia odzyskała apetyt
MB&Ofelia pisze:Ech... U was apetyty, a u mnie jedna z misek śniadaniowych nieruszonaZrobiłabym Ofelii stosowny wykład, ale przypuszczam że jest zakłaczona, bo ostatnio pawiowała (w tym raz do kuwety
![]()
![]()
) a dziś rano łaziła po domu mlaskając w próbie zgryzienia trawy, która gdzieś jej się przyczepiła do zębów i nie chciała w całości wleźć do pyska.
jolabuk5 pisze:Tato-Dropsie, ja też lubię miamor cat snack z serem. Ale tymi pastami żywiłam się chyba 3 lata i teraz nie bardzo je chcę, bo mi się znudziły. I rzeczywiście, jak je jadłam, to się nie zakłaczałam.
Sabcia
MB&Ofelia pisze:Dropsiku, Ofelia pasty "mniamorka" bardzo lubi i często dostaje, ale i tak się zakłacza. Ma mocniejszą pastę na kłaki, ale nie zawsze ma ochotę polizać. Nie ma lekko z arystokotkami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Lifter i 1196 gości