Spokojnego dnia!
Zunia i Duża
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Lusiu, może poproś o te pasty? One czasem są ratunkiem dla chorych kotków, jak Kolumb![]()
Sabcia
Anna2016 pisze:Miau, potwierdzam, Sabcia ma racje![]()
Spokojnego dnia!
Zunia i Duża
MaryLux pisze:mir.ka pisze:domowe ukochane pieszczochy mają prawo grymasić
Powiem więcej: grymaszenie to podstawowy obowiązek kota
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Lusiu, może poproś o te pasty? One czasem są ratunkiem dla chorych kotków, jak Kolumb![]()
Sabcia
Kiedy się wstydzę, bo mogą pomyśleć, że jestem kapryśna i niewdzięczna
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:domowe ukochane pieszczochy mają prawo grymasić
Powiem więcej: grymaszenie to podstawowy obowiązek kota
Tak, że tego ... grymaś![]()
![]()
Drops.
MB&Ofelia pisze:Domaganie się mniamuśnościów i mniamuśniego amciu to nie grymaszanie ino koci dobry gust i znak że kotku ma apetyta. Bo jak kotku nie ma apetyta to nawet mniamuśności nie smakują, jak kotku boli gardziołko na ten przykład. No więc niech te człowieki w końcu zrozumią, że jak kotku chce cosik mniamuśnego to znaczy że kotku jezd zdrowny i z apetytę!
Książniczka Ofelja
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Lusiu, może poproś o te pasty? One czasem są ratunkiem dla chorych kotków, jak Kolumb![]()
Sabcia
Kiedy się wstydzę, bo mogą pomyśleć, że jestem kapryśna i niewdzięczna
Lusiu, poproś dla Kolumba, to Twoj synek, do tego chory, więc nie wstyd dla niego prosić.Możesz powiedzieć, że jak ja, Sabcia, NIC nie mogłam jeść, to te pasty uratowały mi życie
![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:Lusia. Chyba miauknij do Dużej bo ta fundacyja zanim przylezie z pastami to ci apetyt uciekmnie.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:To aż dziwne. No chyba że fundacja zamawia ileśtam przesyłek i zooplus nie wyrabia z realizacją.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 143 gości