Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 43 !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 18, 2017 21:07 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Dla mnie Władca Pierścieni jest chyba zbyt fantastyczny.
A Gwiezdne Wojny ........cóż to kosmos a kosmos to my.

Gwiezdne Wojny kocham, kocham, oglądam jak tylko lecą,
a Hana Solo to po prostu ...................... tez kocham :roll:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Pon gru 18, 2017 21:17 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Nigdy nie oglądałam Gwiezdnych Wojen, bo jako małe dziecko uważałam je za nudne.
Dopiero 2 lata temu udało się mojemu mężowi i mojej przyjaciółce namówić mnie na obejrzenie wszystkich części i .....
ZAKOCHAŁAM SIĘ

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pon gru 18, 2017 21:45 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

wiesiaczek1 pisze:
Ewa L. pisze:Dla mnie Władca Pierścieni jest chyba zbyt fantastyczny.
A Gwiezdne Wojny ........cóż to kosmos a kosmos to my.

Gwiezdne Wojny kocham, kocham, oglądam jak tylko lecą,
a Hana Solo to po prostu ...................... tez kocham :roll:

Władca ma to do siebie że jest walka dobra ze złem, oczywiście wygrywa dobro, wiadomo że ktoś umiera ale wszystko jest takie czyste, nierzeczywiste. Jak Boromir oberwał 3 strzały w klatę to musiało być paskudnie, a w książce jest tak sterylnie, oberwał i umarł... Dlatego lubię Martina (ten od "Gry o tron", kocham pasjami i mam wszystkie części w oryginale), u Martina krew się leje, flaki latają, ludzie się pocą i brudzą tak jak to faktycznie w życiu jest :D

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Śro gru 20, 2017 11:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

:1luvu: :201461 :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro gru 20, 2017 11:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

jak żyjesz Ewciu? podobno szał w sklepach?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro gru 20, 2017 11:46 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:jak żyjesz Ewciu? podobno szał w sklepach?

Ja aż sie boje iść na zakupy. A w piątek niestety mnie to czeka dwukrotnie :strach:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Śro gru 20, 2017 11:48 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Nie żyję. :(
Mam doła, nic mi się nie chce, wszystko mnie denerwuje i irytuje. Straciłam ochotę do wszystkiego. Wczoraj pracowałam od rana od 5,30 do 14 . Jak wróciłam z pracy to tylko się rozebrałam i poszłam spać. Obudziłam się po 20 , zjadłam dopiero obiad/kolację czyli kanapkę , wzięłam leki i znów poszłam spać. Wczoraj planowałam ,że dokończę sprzątanie które zaczęłam w poniedziałek ale miałam to gdzieś.
Najchętniej poszłabym spać i obudziła się 25 grudnia.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro gru 20, 2017 11:48 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

A dzisiaj wolne czy do pracy?

MonikaMroz

Post » Śro gru 20, 2017 11:49 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MonikaMroz pisze:A dzisiaj wolne czy do pracy?

Do pracy na 14.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 20, 2017 11:56 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:

Do pracy na 14.

Współczuję na prawdę :roll:

MonikaMroz

Post » Śro gru 20, 2017 11:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MonikaMroz pisze:
Ewa L. pisze:

Do pracy na 14.

Ja sobie też. Dwie osoby nam na święta do pracy odpadły a to da się odczuć. Podobno w styczniu ktoś ma przyjść ale czy przyjdzie kto to wie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 20, 2017 12:03 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:
MonikaMroz pisze:
Ewa L. pisze:

Do pracy na 14.

Ja sobie też. Dwie osoby nam na święta do pracy odpadły a to da się odczuć. Podobno w styczniu ktoś ma przyjść ale czy przyjdzie kto to wie.

W najgorszy czas ludzie z pracy odeszli? Jej... Powinno byc 2x tyle a nie 2x mniej :(
Spożywcze sklepy w tym okresie mają najgorzej. Bardzo współczuje zawsze tym najbardziej co siedza na kasie bo nawet sie wysikać nie ma kiedy.
Ja teraz mam spokój. Siedzę w biurze i sie dosłownie nudze...

MonikaMroz

Post » Śro gru 20, 2017 12:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ludzie są wystarczająco trudni na co dzień a gdy zbliżają się święta to dostają małpiego rozumu. Sapią , robią głupie miny bo wiecznie im się spieszy i ciągle są niezadowoleni ze wszystkiego. Wczoraj też miałam spięcie z babskiem bo przyjmowałam dostawę i musiałam schować towar do chłodni a przy okazji przynieść to czego mi brakowało w ladzie. Przyszło talie z metra cięte i drze ryja ,że tu nie ma nikogo a ona stoi. Już jej miałam powiedzieć żeby się położyła jak jej stanie nie pasuje. A ona do mnie ,że to nie pierwszy raz jak ona tu stoi i moim obowiązkiem jest stać i czekać jak ona przyjdzie. Osz ty .......podniosła mi ciśnienie. :evil: Więc jej powiedziałam ,że ja swój zakres obowiązków znam i ona mnie uczyć nie musi a poza ty to do moich obowiązków jakby nie wiedziała należy też przyjęcie towaru i ułożenie go następnie w ladzie. W przeciwnym razie może sobie stać do usranej śmierci bo kupić nie będzie miała co. Jeszcze trochę a naprawdę zacznę walić po łbach.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 20, 2017 12:35 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ludzie są naprawdę paskudni..nie szanują drugiego człowieka,Jego pracy....bo Im się należy,bo Oni płacą,bo wymagają,a samo się nie zrobi przecież....
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro gru 20, 2017 12:58 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

aannee99 pisze:Ludzie są naprawdę paskudni..nie szanują drugiego człowieka,Jego pracy....bo Im się należy,bo Oni płacą,bo wymagają,a samo się nie zrobi przecież....

Dokładnie i obserwuję to już od paru lat. Ludzie są roszczeniowi, nieuprzejmi, wiecznie im się spieszy i często zapominają ,że my też jesteśmy ludźmi i oboje jesteśmy od siebie uzależnieni - ja pracuję ,żeby klient miał gdzie wydać swoje pieniądze a on przychodzi bym miała gdzie zarobić pieniądze.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]