Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:Aktualnie tak mi dziewczyny dzialaja na nerwy tym kapryszeniem ze raczej im porobie cieple sweterki i wystawie je za drzwi zeby sobie pobiegaly, moze wtedy nie beda sie nudzic
KatS pisze:Aktualnie tak mi dziewczyny dzialaja na nerwy tym kapryszeniem ze raczej im porobie cieple sweterki i wystawie je za drzwi zeby sobie pobiegaly, moze wtedy nie beda sie nudzic![]()
KatS pisze:W ogóle dostałam wiadomosć, że z samego pakowania siatek udało się w sobotę zebrać prawie 700 euro, czyli warto było kustykać po sklepie z kocimi uszami przyczepionymi do głowy![]()
Gosiagosia pisze:Zdjęcia cudne. Wszystkie koty boją się odkurzacza i chowają się w każdą dziurę
Kotimont pisze:KatS pisze:W ogóle dostałam wiadomosć, że z samego pakowania siatek udało się w sobotę zebrać prawie 700 euro, czyli warto było kustykać po sklepie z kocimi uszami przyczepionymi do głowy![]()
O, ja chcę zobaczyć TEGO kota
Aia pisze:Ha! A ja mam pierwsze zwierze, które nie boi się odkurzaczaLeży na kanapie i śpi, potem proszony by zszedł, wychodzi zdegustowany z pokoju
KatS pisze:W ogóle dostałam wiadomosć, że z samego pakowania siatek udało się w sobotę zebrać prawie 700 euro, czyli warto było kustykać po sklepie z kocimi uszami przyczepionymi do głowy
MaryLux pisze:Nikt Ci nie każe rozumieć kotów: to nierealne. Ty masz je po prostu wielbić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 55 gości