barbarados pisze:Tez lubię wiedźmina

MaryLux pisze:A wiedźmy też lubisz?
A kto nie lubi?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Tez lubię wiedźmina
KatS pisze:barbarados pisze:Tez lubię wiedźmina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kto nie lubi?![]()
A dzis rano młoda o 4.30 wskoczyła nam do łożka z zabawką.... taką myszką z dzwoneczkiemZa to około 7 przyłapałam Stellę jak usiłowała zakopać tę myszkę Ciri w kuwecie
![]()
A co gorsza jak zaczynam bawić się z jedną, dołącza druga, wtedy ta pierwsza z reguly się wycofuje...
KatS pisze:Eeee nie, one tu nie leżą obok siebie ładnie, tutaj trwała ostra walka i ciosy łapami, tak jakos to na zdjęciu wygląda spokojnieMała pogdryza Stellę z dołu, Stella wymierza jej karne boksnięcia
Ucieszyło mnie to, że Stella o dziwo nie ustąpiła. Bo zwykle strzela focha i ustępuje. A tu była twarda
Kotimont pisze:I bardzo dobrze. Nauczyła się nie ustępować
I główka pracuje: kąpiel cudzej myszki w kuwecie to już prawie spłuka konkurentki
Gosiagosia pisze:KatS pisze:Eeee nie, one tu nie leżą obok siebie ładnie, tutaj trwała ostra walka i ciosy łapami, tak jakos to na zdjęciu wygląda spokojnieMała pogdryza Stellę z dołu, Stella wymierza jej karne boksnięcia
Ucieszyło mnie to, że Stella o dziwo nie ustąpiła. Bo zwykle strzela focha i ustępuje. A tu była twarda
Stella się nie daje i bardzo dobrze.U Nas Migotka czasami nie ustępuje i pogoni ale najczęściej ustępuje Pusi. Pozwala jej w miskę zaglądać i odchodzi, mąż pilnuje żeby jej nie wyjadała. Najśmieszniejsze jest to że Pusia musi jeść tam gdzie Migotka i tak biegamy za pannami z miskami.
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, muza_51 i 44 gości