Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 29, 2015 13:29 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Piękne masz włoski Marta :D
Doberek!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto gru 29, 2015 14:20 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

KatS pisze:Pięknie! :)
Ja mam własnie włosy w fatalnym stanie. Zawsze miałam lsniące i ładne, ale latem mnie diabeł podkusił na ombre (Ty chyba masz ombre, nie? i super wygląda). Nie wiem co poszło nie tak, nie dosć że wyglądałam koszmarnie, to jeszcze w życiu mi nic tak włosów nie zniszczyło. Musiałam je obciąć i stopniowo zafarbować z powrotem na ciemno. Jeszcze ciągle końcówki są suche jak siano, ale jeszcze jedno, może dwa podcięcia i się tego pozbędę. I odechciało mi się chwilowo eksperymentów :D

A koty jak zareagowały na odmienioną mamusię? Mój Felek kiedys doznał szoku jak zobaczył mnie z maseczką na twarzy :ryk: Nie wiedział czy atakować, czy uciekać, wygiął się w koci grzbiet, najeżył ogon i zaczął warczeć :ryk: W końcu zdecydował, że się wycofa na parapet i stamtąd będzie obserwował rozwój sytuacji. Popłakałam się wtedy ze smiechu :D

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto gru 29, 2015 15:16 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Bardzo dziekuje za komplementy. Faktycznie włosy mi wyszły :lol:

Koty w szoku, bo raczej nie widza mnie w rozpuszczonych włosach, jak dałam im powąchać to na glowie prawie miałam Fuksa :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto gru 29, 2015 15:18 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Ja mam własnie włosy w fatalnym stanie. Zawsze miałam lsniące i ładne, ale latem mnie diabeł podkusił na ombre (Ty chyba masz ombre, nie? i super wygląda). Nie wiem co poszło nie tak, nie dosć że wyglądałam koszmarnie, to jeszcze w życiu mi nic tak włosów nie zniszczyło. Musiałam je obciąć i stopniowo zafarbować z powrotem na ciemno. Jeszcze ciągle końcówki są suche jak siano, ale jeszcze jedno, może dwa podcięcia i się tego pozbędę. I odechciało mi się chwilowo eksperymentów :D

A koty jak zareagowały na odmienioną mamusię? Mój Felek kiedys doznał szoku jak zobaczył mnie z maseczką na twarzy :ryk: Nie wiedział czy atakować, czy uciekać, wygiął się w koci grzbiet, najeżył ogon i zaczął warczeć :ryk: W końcu zdecydował, że się wycofa na parapet i stamtąd będzie obserwował rozwój sytuacji. Popłakałam się wtedy ze smiechu :D

Ja bym chyba zawału dostała jakbym miała sobie polozyc farbę na włosy :strach:
Zawsze chodzę do fryzjera, do tego mam naprawdę super odżywkę dostępna w hurtowni kosmetycznej, chociaż moze i na Allegro mozna ja dostać? Zaraz napisze nazwę moze ktos skorzysta, naprawdę włosy po niej sa świetne :D

Mam znalazłam
Obrazek
Bardzo bardzo polecam. Jest to duże opakowanie, bo to stosują fryzjerzy w salonach, ale jest naprawdę niesamowita.
Obrazek

Moli25

Post » Wto gru 29, 2015 15:29 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

A w Hebe nie jest dostępna ta odżywka? W każdym razie, od dawna jest na mojej liście do wypróbowania.
Ostatnio odkryłam, że moje włosy kochają masło shea. Zjadają je łyżkami. Już wyhaczyłam polecaną maskę z mega dobrymi opiniami: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-36412 ... ec-alg.htm , ale znowu coś zupełnie nie po drodze mi do dużych marketów :roll:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto gru 29, 2015 15:37 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Kiedyś zawsze stosowałam odżywkę a teraz jestem zbyt leniwa :/ Ale sprawdziłam i jest dostępna ta odżywka w drogeriach i dużo produktów mają i masło do włosów też i różne rozmiary, więc spokojnie można kupić. Ja bym chętnie chciała taką dla blond włosów, która by rozjaśniała włosy. Nie farbuję, a na zimę mam ciemniejsze niż w lecie ;)

To Wy wszystkie przyjedziecie do Janinki takie odstrzelone a ja znowu jak fotoreporter :oops: :roll:

klaudiafj

Post » Wto gru 29, 2015 15:38 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Raczej nie chadzam po takich drogeriach, wiec nie wiem czy jest dostępna?ale jesli tak to warto ja kupic. Ja w hurtowni płace za taka puche 1000 ml płace 24 zł :ok:
Obrazek

Moli25

Post » Wto gru 29, 2015 15:39 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

A to jest maska czy odzywka? Teraz mi się przypomniało, że moja fryzjerka też mi chyba tym włosy wygładzała, albo jakimś produktem z tej firmy, z jedwabiem.

klaudiafj

Post » Wto gru 29, 2015 15:41 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

klaudiafj pisze:A to jest maska czy odzywka? Teraz mi się przypomniało, że moja fryzjerka też mi chyba tym włosy wygładzała, albo jakimś produktem z tej firmy, z jedwabiem.

Maska :ok:
Obrazek

Moli25

Post » Wto gru 29, 2015 15:41 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Mają dla włosów blond http://www.fantoma.pl/pl/p/Stapiz-Maska ... 000ml/1103 :D Jak używasz tą maskę?

klaudiafj

Post » Wto gru 29, 2015 15:44 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

klaudiafj pisze:Mają dla włosów blond http://www.fantoma.pl/pl/p/Stapiz-Maska ... 000ml/1103 :D Jak używasz tą maskę?

Myje włosy szamponem, nakładam maskę na włosy, ale nie do nasady włosów. Tak z 5 cm od nasady głowy.
Zanim sie cała oporządza w kąpieli (małpa w kąpieli :ryk: ) to spłukuje maskę na koniec i tyle :ok:
Obrazek

Moli25

Post » Wto gru 29, 2015 15:52 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Aha to to nie taka maska jak mi dawała na włosy fryzjerka - tamta to był chyba sam jedwab, żeby wygładzić mi włosy ;) Ale znalazłam dla siebie idealny szampon w końcu :D Mi odżywki zawsze przetłuszczają włosy :? Najbardziej lubię szampon z odżywką, ale fryzjerka moja mówi, ze przy długich włosach to trzeba dawać odżywkę na same końce przynajmniej, bo te są narażone na ciągłe ocieranie się o wszystko i przez to najszybciej się niszczą ;)

klaudiafj

Post » Wto gru 29, 2015 15:56 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Ja też mam teraz fajną maskę, nie chce mi się za bardzo jej szukać online, kupiłam u fryzjera, działa. Ale to, co zniszczyłam, musi odrosnąć i tyle :placz:
Ja farbuję włosy sama najczęsciej od jakichs 20 lat, czasem jak chcę cos specjalnego to idę do fryzjera (np. po to nieszczęsne ombre).
W ogóle to mam nauczkę, zawsze narzekałam, ze moje włosy są takie lejące i proste i nic się nie da upiąć bo są aż za "sliskie". No to teraz mam sianowate i doceniam to jakie były dawniej. Myslę że będą takie znów za jakies 2-3 miesiące i daję słowo, nie będę już marudzić ;)

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Wto gru 29, 2015 16:01 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

klaudiafj pisze:Aha to to nie taka maska jak mi dawała na włosy fryzjerka - tamta to był chyba sam jedwab, żeby wygładzić mi włosy ;) Ale znalazłam dla siebie idealny szampon w końcu :D Mi odżywki zawsze przetłuszczają włosy :? Najbardziej lubię szampon z odżywką, ale fryzjerka moja mówi, ze przy długich włosach to trzeba dawać odżywkę na same końce przynajmniej, bo te są narażone na ciągłe ocieranie się o wszystko i przez to najszybciej się niszczą ;)

Można odżywkę, można trochę olejku, można specjalne serum: http://www.anwen.pl/2012/05/faq-czego-u ... zania.html
Ja jestem na etapie olejków :)

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto gru 29, 2015 19:10 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:

Ja bym chyba zawału dostała jakbym miała sobie polozyc farbę na włosy :strach:
Zawsze chodzę do fryzjera, do tego mam naprawdę super odżywkę dostępna w hurtowni kosmetycznej, chociaż moze i na Allegro mozna ja dostać? Zaraz napisze nazwę moze ktos skorzysta, naprawdę włosy po niej sa świetne :D

Mam znalazłam
Obrazek
Bardzo bardzo polecam. Jest to duże opakowanie, bo to stosują fryzjerzy w salonach, ale jest naprawdę niesamowita.

A do jakich włosów ta odżywka ?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

[poprzednia][następna]