MaryLux pisze:mir.ka pisze:nawet już minęło kilka dni temu
A ja - gapa - nijak tego nie uczciłam. No nic, za tydzień świętujemy 9 rocznicę wspólnego mieszkania z Inką
prezenty dla Inusi będą?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:mir.ka pisze:nawet już minęło kilka dni temu
A ja - gapa - nijak tego nie uczciłam. No nic, za tydzień świętujemy 9 rocznicę wspólnego mieszkania z Inką
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:nawet już minęło kilka dni temu
prezenty dla Inusi będą?
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:nawet już minęło kilka dni temu
prezenty dla Inusi będą?
Tak. Odrobaczanie. Być może awansem
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:nawet już minęło kilka dni temu
prezenty dla Inusi będą?
Tak. Odrobaczanie. Być może awansem
chyba się wybiorę i porozmawiam![]()
jak tak można robić Inusi
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nie mamy na razie komputra bo gupia Duża go spsuła. Będę cię tepelatycznie lizać po łepku.
Książniczka Ofelja
Ofelia, przyznaj się bez bicia: pewnie to Ty obsiusiałaś komputer, bo Ci się z kapciami pomylił
agusialublin pisze:Mary Ty torta szykuj z tej okazji![]()
![]()
a nie odrobaczanie
MalgWroclaw pisze:jakim awansem odrobaczanie
Ewa L. pisze:Hej Maryś i Inusiu !![]()
Witam się czwartkowo i deszczowo.
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nie mamy na razie komputra bo gupia Duża go spsuła. Będę cię tepelatycznie lizać po łepku.
Książniczka Ofelja
Ofelia, przyznaj się bez bicia: pewnie to Ty obsiusiałaś komputer, bo Ci się z kapciami pomylił
Nie wiesz co Ciociu! To jezd okropecznie niesprawiedliwna popyść! Przecież ja jezdę Książniczką i siusiam ino do kuwetki! Komputrem nie da się siusiu zakopać![]()
A Duża sama se spsuła komputra, na pewno!
Książniczka Ofelja okropecznie oburzona
Ofelia mogła co najwyżej przełączyć coś w trakcie przemarszu przez klawiaturę. Ale tego dnia nawet nie zdążyła przemaszerować, bo komp się zbiesił w trakcie włączania (najpierw ściągał jakieś aktualizacje, a później odmówił posłuszeństwa)
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Mary Ty torta szykuj z tej okazji![]()
![]()
a nie odrobaczanie
Ojtam ojtam, nie ma żadnego tycia!
mir.ka pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Mary Ty torta szykuj z tej okazji![]()
![]()
a nie odrobaczanie
Ojtam ojtam, nie ma żadnego tycia!
a niby od czego i kto utyje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970 i 39 gości