Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Dzięki Bogu za cud![]()
![]()
Furka miziak i zdrowieje to balsam na duszę i cieszymy się wszystkie że idzie ku dobremu.
Moja Pusia też już w domu tyle że pozbyła się większości ząbków![]()
ale będzie dobrze.
svo pisze:Niech Ci ktoś fotkę strzeli z Furią na kolanach, bo nie wierzę
Baltimoore pisze:Zdjęcie wygląda całkiem nieźle![]()
W odróżnieniu od tego poprzedniego![]()
Przesyłam duuużo pozytywnej energii dla Furci![]()
![]()
KatS pisze:Cudownie... niech dalej się zrasta i zdrowieje błyskawicznie!
No i jaki z niej miziak, niesamowite
KatS pisze:Zen igi mnie zadziwił - Stella niby podobna, ale jak widzi suszone mięsko to robią jej się takie dzikie i głodne oczy i zabiera Ciri jej porcję
Kotimont pisze:Iga pyta o Stellę, bo niepokoi się, czy wszystko w porządku i czy list od niej dotarł.
KatS pisze:Ale na tych kolanach to konkretnie się panoszyfiu fiu, dokonujesz cudów, szacun
![]()
KatS pisze:Kotimont pisze:Iga pyta o Stellę, bo niepokoi się, czy wszystko w porządku i czy list od niej dotarł.
![]()
![]()
Nie dotarł... przegapiłysmy, jak to możliwe
![]()
Lecę szukać listu i zaniesć Stelli, na pewno się ucieszy!
Igusi przekaż że wszystko u Stelli super, jest naprawdę w formie i dokazuje jakby znowu była kociątkiem![]()
Edycja: Znalazłam list, przekazałam Stelli - czyta, a uszka jej drżą z ekscytacji i radosciNa pewno niebawem odpisze!
klaudiafj pisze:Ale Lalunia z Furkiale taka drobniutka
Z tym jedzeniem po narkozie jest tak, że niby dawać nie wolno, ale czasem kot wie lepiej i wtedy lepiej go posłuchać
Moli25 pisze:Tereska Ty jesteś taka piękna ze napatrzeć sie nie mogę jak stoisz jak posążek przy laptopie. Może byś coś napisała do Nas? Co tam u Was? Jak sie dogadujesz z Miki, Iga, Diablem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 38 gości