Czasem pisze ze jest naturalny i można wyrzucać do toalety a czasem ze tylko naturalny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Ja tez uważam ze naturalny nie znaczy ze można usuwać do kabelka - naturalny to biodegradowalny ale nie koniecznie rozpuszczalny w wodzie - może się zrobić klucha w toalecie
Czasem pisze ze jest naturalny i można wyrzucać do toalety a czasem ze tylko naturalnyOstatnio zwróciłam na to uwagę
klaudiafj pisze:Ja tez uważam ze naturalny nie znaczy ze można usuwać do kabelka - naturalny to biodegradowalny ale nie koniecznie rozpuszczalny w wodzie - może się zrobić klucha w toalecie
Czasem pisze ze jest naturalny i można wyrzucać do toalety a czasem ze tylko naturalnyOstatnio zwróciłam na to uwagę
Ewa L. pisze:Kuwetki umyte teraz się odkażają .
Wczoraj uśmiałam się z Zuzi. Wieczorem poszłam do łazienki a Zuzia za mną. Ponieważ kabina była otwarta to weszła do niej, usiadła na środku w brodziku i podnosząc łapkę do góry zaczęła się myć pod paszkami.Tak to rewelacyjnie wyglądało że żałowałam że nie miałam przy sobie aparatu albo chociaż telefonu.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Kuwetki umyte teraz się odkażają .
Wczoraj uśmiałam się z Zuzi. Wieczorem poszłam do łazienki a Zuzia za mną. Ponieważ kabina była otwarta to weszła do niej, usiadła na środku w brodziku i podnosząc łapkę do góry zaczęła się myć pod paszkami.Tak to rewelacyjnie wyglądało że żałowałam że nie miałam przy sobie aparatu albo chociaż telefonu.
a puściłaś jej wodę?
Sihaja pisze:Hej serduszka
Piękna łazienkaRemoncik rozumiem zakończony
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Miauczór
Doberek wieczornie
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Miauczór
Doberek wieczornie
Ciociu, moja @ mnie wczoraj do wetki na kujanie zaniosła![]()
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Miauczór
Doberek wieczornie
Ciociu, moja @ mnie wczoraj do wetki na kujanie zaniosła![]()
A dlaczemu Inusiu ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 53 gości