Uciekam spać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:U nas też już po burzy i nareszcie jest fajniej. Koty ospałe ale ja też, chodzę w samym staniku i jeszcze mi gorąco. Na obiad zrobiłam zupę wiśniową, wyszła ekstra tak orzeźwiająca.
![]()
![]()
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:U nas też już po burzy i nareszcie jest fajniej. Koty ospałe ale ja też, chodzę w samym staniku i jeszcze mi gorąco. Na obiad zrobiłam zupę wiśniową, wyszła ekstra tak orzeźwiająca.
![]()
![]()
ja ostatnio miałam ochotę kupic wisnie, ale nie na zupe tylko na coś całkiem innego![]()
![]()
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:U nas też już po burzy i nareszcie jest fajniej. Koty ospałe ale ja też, chodzę w samym staniku i jeszcze mi gorąco. Na obiad zrobiłam zupę wiśniową, wyszła ekstra tak orzeźwiająca.
![]()
![]()
ja ostatnio miałam ochotę kupic wisnie, ale nie na zupe tylko na coś całkiem innego![]()
![]()
Za gorąco na co innego. Na deser zjedliśmy lody polane Baleysem. EKSTRA![]()
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:U nas też już po burzy i nareszcie jest fajniej. Koty ospałe ale ja też, chodzę w samym staniku i jeszcze mi gorąco. Na obiad zrobiłam zupę wiśniową, wyszła ekstra tak orzeźwiająca.
![]()
![]()
![]()
Za gorąco na co innego. Na deser zjedliśmy lody polane Baleysem. EKSTRA![]()
na to coś innego, to trzeba z rok poczekać, albo jeszcze dłuzej, zeby odpowiedniej mocy nabrało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości