Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 24, 2015 21:54 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Dobrze , ze choc to :wink:
Uciekam spać :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt lip 24, 2015 22:31 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

:201461
Moje tez sie zachowują jakby nigdy nie jadły 8O
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob lip 25, 2015 0:06 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

A moje zachowują się tak, jakby były głodne, jak wilki, ale nie na to, co im aktualnie serwuję. :?

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Sob lip 25, 2015 18:21 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Ja też nie trafiam w koci gust kulinarny . podaję ybę , jak one miały by smaczka na wołowinkę .
czesć Marta :1luvu:
Kurczę , dzis tylko osiem godzin było . A ja zaspana jak mops. zdrzwmnęłąm się po południu i nie mogę się obudzić . pewnie przez ta burzę tak mi się dobrze spało :twisted:

barbarados

Post » Sob lip 25, 2015 18:26 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

A u Ciebie już po burzy, w trakcie, czy przed?

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Sob lip 25, 2015 18:29 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Juz po . Ale jeszcze pada . I powietrze jest takie fajniejsze .

barbarados

Post » Sob lip 25, 2015 18:51 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

U nas znowu temp się dźwiga :( Fajne było powietrze przez chwilę.
A jak koty i pieski znoszą te upały?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lip 25, 2015 18:54 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Koty może trochę bardziej ospałe . Al;e poza tym bez zmian .
Psy róznie . Gacuchowi jest gorąco . Ona nie lubi upałów . Ucieka z dworu .

barbarados

Post » Sob lip 25, 2015 20:56 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

U nas też już po burzy i nareszcie jest fajniej. Koty ospałe ale ja też, chodzę w samym staniku i jeszcze mi gorąco. Na obiad zrobiłam zupę wiśniową, wyszła ekstra tak orzeźwiająca.
:piwa: :piwa: :piwa:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob lip 25, 2015 21:00 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Gosiagosia pisze:U nas też już po burzy i nareszcie jest fajniej. Koty ospałe ale ja też, chodzę w samym staniku i jeszcze mi gorąco. Na obiad zrobiłam zupę wiśniową, wyszła ekstra tak orzeźwiająca.

ja ostatnio miałam ochotę kupic wisnie, ale nie na zupe tylko na coś całkiem innego :mrgreen: :piwa: :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lip 25, 2015 21:04 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:U nas też już po burzy i nareszcie jest fajniej. Koty ospałe ale ja też, chodzę w samym staniku i jeszcze mi gorąco. Na obiad zrobiłam zupę wiśniową, wyszła ekstra tak orzeźwiająca.

ja ostatnio miałam ochotę kupic wisnie, ale nie na zupe tylko na coś całkiem innego :mrgreen: :piwa: :wink:

Za gorąco na co innego. Na deser zjedliśmy lody polane Baleysem. EKSTRA :P :lol:

Gosiagosia

Post » Sob lip 25, 2015 21:07 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:

Za gorąco na co innego. Na deser zjedliśmy lody polane Baleysem. EKSTRA :P :lol:

na to coś innego :piwa: , to trzeba z rok poczekać, albo jeszcze dłuzej, zeby odpowiedniej mocy nabrało :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lip 25, 2015 21:11 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:

na to coś innego :piwa: , to trzeba z rok poczekać, albo jeszcze dłuzej, zeby odpowiedniej mocy nabrało :mrgreen:

Bardzo lubię wiśnióweczkę nie wiem czy by doczekała aż rok. :ryk: :ryk: :ryk: A jakie fajne są te wisienki :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Post » Sob lip 25, 2015 21:45 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Cześć Basia :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob lip 25, 2015 21:50 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Dobry wieczór :1luvu:
Jak sie czujesz?zmeczona?
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]