Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 21, 2015 20:33 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

A tam, najlepsza jest woda z moczących się garów w zlewie :mrgreen:
wszystkie moje sierściuchy ją lubią :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie cze 21, 2015 20:42 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

agusialublin pisze:A tam, najlepsza jest woda z moczących się garów w zlewie :mrgreen:
wszystkie moje sierściuchy ją lubią :D

Molka też to praktykuje :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon cze 22, 2015 13:10 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Kretki czasem też. :P
Doberek Łobuziątka! :D
Klaudia, o Sklepie samobójców nie słyszałam. Muszę popatrzeć. A ostatnio oglądaliśmy Hotel zła. Jeszcze 3 część nam została. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon cze 22, 2015 17:40 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Witam!
Będzie lało, czy nie będzie????

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pon cze 22, 2015 17:41 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Hej Dziewczynki :)
Zauważyłam, że Marysia już tak nie spija wody z kranów :) I nie przesiaduje tyle w wannie odkąd jest fontanna.
Nie zauważyłam też drapania po szyi u niej, ale ranka przy uchu nadal jest. Dziś pawikowała :/ Pierwszy raz od miesięcy. Jakieś nieprzeżute rośliny i kłaczki :/
Nie kupiłam Dziewczynom jeszcze domków do spania. Nie umiem się zdecydować czy kupić dwa takie same czy dwa inne i niech sobie wybiorą, która jakie chce ;)
Zrezygnowałam też z wakacji nad morzem - z powodu kotów, ale też i kasy. Zbieramy na samochód i te wakacje teraz są bardzo nie na rękę, bo po wakacjach musimy kupić auto, ale będziemy jeździć sporo na jednodniowe wycieczki to sobie zrekompensuję. I jadę też do Warszawy na weekend :D W końcu. Także coś tam się będzie dziać mimo wszystko :)

A tak to męczę się ze zdjęciami - za 2 tyg mamy egzamin i muszę wybrać zdjęcia, wydrukować i oprawić, a nijak mi się te zdjęcia nie układają i nie podobają :placz: Jeszcze dojdzie do tego, że nie zdam buuu bo powiedzą, że to się nijak nie podoba :( Jak zwykle przekombinowałam :/

lilianaj no mogłoby się zdecydować ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon cze 22, 2015 17:45 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Dasz radę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon cze 22, 2015 17:47 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

[quote="klaudiafj"]Hej Dziewczynki :)
Zauważyłam, że Marysia już tak nie spija wody z kranów :) I nie przesiaduje tyle w wannie odkąd jest fontanna.
Nie zauważyłam też drapania po szyi u niej, ale ranka przy uchu nadal jest. Dziś pawikowała :/ Pierwszy raz od miesięcy. Jakieś nieprzeżute rośliny i kłaczki :/
Nie kupiłam Dziewczynom jeszcze domków do spania. Nie umiem się zdecydować czy kupić dwa takie same czy dwa inne i niech sobie wybiorą, która jakie chce ;)
Zrezygnowałam też z wakacji nad morzem - z powodu kotów, ale też i kasy. Zbieramy na samochód i te wakacje teraz są bardzo nie na rękę, bo po wakacjach musimy kupić auto, ale będziemy jeździć sporo na jednodniowe wycieczki to sobie zrekompensuję. I jadę też do Warszawy na weekend :D W końcu. Także coś tam się będzie dziać mimo wszystko :)

A tak to męczę się ze zdjęciami - za 2 tyg mamy egzamin i muszę wybrać zdjęcia, wydrukować i oprawić, a nijak mi się te zdjęcia nie układają i nie podobają :placz: Jeszcze dojdzie do tego, że nie zdam buuu bo powiedzą, że to się nijak nie podoba :( Jak zwykle przekombinowałam :/

oj nie marudź musisz zdać :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon cze 22, 2015 17:50 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Za egzamin Klaudia trzymam kciuki :ok: :ok: , ale nie mam wątpliwości, że zdasz! :D
Super, ze do W-wy jedziesz! :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon cze 22, 2015 18:07 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

To jest taki egz że mam zaprezentować foty na wybrany temat - ja mam teatry z Teatromanii. Egzamin nie jest na ocenę - tylko jak zdam to dostanę certyfikat ukończenia II stopnia fotografii w ZPAFie i będę mogła iść na III stopień od października :) Chciałabym wypaść dobrze, a nie słabo :/ A nie popisałam się na tych teatrach ;) Bynajmniej portrety mam świetne, ale 5 teatrów i portrety to tak mało ambitnie, więc pomyślałam, że tryptyki i każdy teatr w trzech podsumowujących go ujęciach. Masakra - nie wiem a może jednak te portrety :/ A do tego wydruki i oprawa to wyjdzie chyba ze 300 zł :/ Więc tym bardziej nie chciałabym wyrzucać kasy w błoto. Trochę zaczynam panikować ;p :ryk:

klaudiafj

Post » Pon cze 22, 2015 18:19 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Oj, od jutra mnie nie ma i nie będę wiedzieć, jak Ci poszło... Będę trzymać kciuki :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon cze 22, 2015 18:20 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Moja propozycja jest ciągle jak najbardziej aktualna :P i sprzyjająca oszczędności na samochód. Hotel w Warszawie niestety raczej nie sprzyja oszczędności na cokolwiek... Mój numer telefonu masz na pw. :ok:
Egzamin, to egzamin. Bez sr. ogniem się nie obejdzie. Najtrudniejsze jest to, że decydujące znaczenie na widzimisię komisji egzaminacyjnej, trudno chyba ocenić sztukę według standaryzowanych kryteriów. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia zdajesz.Trzeba być dobrej myśli. :ok: Oddajesz teczkę, czy robisz prezentację?

lilianaj

Post » Pon cze 22, 2015 18:43 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Hmm w sztuce jest trochę inaczej :) Są i obiektywne i subiektywne sposoby oceny. Podlega ocenie całokształt - same zdjęcia (kompozycja i ich poziom techniczny), zaprezentowanie ich (wydruki, oprawa) jak i to co o nich opowiem, o tej pracy którą wykonałam. A oceniać będzie szefostwo śląskiego ZPAFu, więc oni na co dzień spotykają się z wysokiej jakości sztuką. Więc moja może ich porazić w oczy jak to zmaszczę ;p Myślałam, że się wycwanię z tym teatrem a nie wiem teraz czy to był dobry pomysł, bo tegoroczna teatromania zaskoczyła mnie okropnie ;)
Wstępnie wybrałam już zdjęcia, teraz muszę je przygotować do druku.

klaudiafj

Post » Pon cze 22, 2015 19:03 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

W takim razie nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć Ci powodzenia i trzymać kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:

lilianaj

Post » Pon cze 22, 2015 20:45 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Klaudia,
Doczytałam!
Proszę Cię, ważne wierzyć w siebie i swoje umiejętności!
Dasz radę, masz świetne oko i udowodnisz to na egzaminie :D
Będziemy trzymać mocno kciuki !
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon cze 22, 2015 21:45 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Dzięki za wiarę Dziewczyny :)

klaudiafj

[poprzednia][następna]