Hej Dziewczynki

Dziś wstałam wcześniej, bo głód wygnał mnie z łóżka

Szwagierka znowu jedzie na egzotyczną wycieczkę, a my jak zwykle nigdzie nie jedziemy. Główny powód to koty - trzeba by było nazwać już tą chorobę.
Lęk przed zostawieniem kotów.
Byłam u mojej mamy wczoraj i pogadałam na ten temat i powiedziała, że spokojnie mogę przywieźć koty. Ona okien nie otwiera i tym bardziej nie będzie otwierać. W sumie już nie raz zostawiłam jej koty, ale ta choroba narasta

W każdym razie postanowiłam znowu przełamać strach i jedziemy w Karkonosze na długi weekend. Cieszę się strasznie

Dwa noclegi w hotelu i wędrówki po górach. Mój 18letni brat już też nie może się doczekać, kiedy przywiozę mu koty, zawsze obiecuję i nie przywożę. On zawsze z nami jeździ na wycieczki, ale teraz chcemy pojechać sami w góry. Jeszcze nie byliśmy ani razu sami

On ma teraz dziewczynę to może nie będzie chciał jechać, bo do Bytomia mu trudno dojechać

A razem pojedziemy następnym razem. A we wrześniu chciałabym na tyd. nad morze, po sezonie mi się marzy

Karkonosze znam z kart telefonicznych - kiedyś zbierałam karty i była cała seria Karkonoszy przepięknych
Jest tam podobno jakiś duży wodospad