Caragh pisze:Mruniu Ty się tak nie nabijaj, bo krwiak się może zrobić każdemu i to bez powodu
Niby tak...
A kto mi współczuje, jak mi się ogon pali?

Mru
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Mruniu Ty się tak nie nabijaj, bo krwiak się może zrobić każdemu i to bez powodu
Caragh pisze:Wszyscy tutaj!
Caragh pisze:Oczywiście Mru! Kochamy Cię i martwimy się Twoim palonym ogonkiem strasznie!
Zauważ, że zawsze Duża dostaje OPR, że nie pilnowała tego paskudnego gazu!
Hannah12 pisze:Mru, a mnie się wydaje, że Gon lubi być inny.
Haker rozmyślający nad swoją zwyczajnością.
Hannah12 pisze:Mru, ale ja jestem taki pospolity, czarny, zielone oczy. Nikt by mnie nie chciał. Dobrze, że się tacy duzi trafili niewybredni.
Tak, moi duzi to są tacy niewybredni, cieszą się z tego co mają i nie patrzą na to co inni posiadają.
Haker, teraz wygrzewający się w plamach słonecznych.
PS. Maksia też się wygrzewa.
Hannah12 pisze:Mru, ale ja jestem taki pospolity, czarny, zielone oczy. Nikt by mnie nie chciał. Dobrze, że się tacy duzi trafili niewybredni.
Tak, moi duzi to są tacy niewybredni, cieszą się z tego co mają i nie patrzą na to co inni posiadają.
MalgWroclaw pisze:Hannah12 pisze:Mru, ale ja jestem taki pospolity, czarny, zielone oczy. Nikt by mnie nie chciał. Dobrze, że się tacy duzi trafili niewybredni.
Jak ja![]()
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: badgstuff i 84 gości