♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ fotki s. 96

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 22, 2014 12:04 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Wspaniałe zdjęcie, Nuriś jest cudowny, jak fajnie się otworzył!!!!! <3 wiedziałam, że tak będzie, wiedziałam :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob lis 22, 2014 14:38 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Nuri mój koffany. Paczałam jak se leżysz na fotku koło Meli i tak ci miauknę, że jakby Meli nie była twoją sioszczyczką to bym była okropecznie saniemowicie zazdrostna. A tak nie jezdę zazdrostna. Ino mię żal, że nie możesz się tak do mię przytulić :cry:
Mała Ciorna Carmen
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob lis 22, 2014 18:18 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Pozdrawiamy :201461

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Sob lis 22, 2014 19:35 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Moja Duza klimkneła w zdjencie i tam był jakiś golas 8O 8O 8O Troske podobny do nasego Duzego, bo jak on w nocy śpi to nie zakłada sobie majtkóf. Beniu zniesmacony

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Nie lis 23, 2014 10:55 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

MB&Ofelia pisze:Nuri mój koffany. Paczałam jak se leżysz na fotku koło Meli i tak ci miauknę, że jakby Meli nie była twoją sioszczyczką to bym była okropecznie saniemowicie zazdrostna. A tak nie jezdę zazdrostna. Ino mię żal, że nie możesz się tak do mię przytulić :cry:
Mała Ciorna Carmen

Carmen, przytulam Cię bardzo mrucząco i mięciutko i kochano <3
Nuri

Milena_MK pisze:Moja Duza klimkneła w zdjencie i tam był jakiś golas 8O 8O 8O Troske podobny do nasego Duzego, bo jak on w nocy śpi to nie zakłada sobie majtkóf. Beniu zniesmacony

Jakby zakładał sobie majtki przez sen to by się można martwić Beniu. A ten golas to mama mówi że mój ojciec chrzestny. Nie wiem czemu wybrała golasa bo przecież ja mam piękne futerko no ale niech jej będzie
Nureyev ofuterkowany

Dziękujemy wszystkim za miłe słowa i dobre życzenia, wzajemna serdeczność dalej trwa, mamy się dobrze, Melisia trochę burczy na zakładanie kubraka ale jest dzielna, już w tygodniu ściągamy szwy <3
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Nie lis 23, 2014 10:58 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

To cudnie <3
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie lis 23, 2014 10:59 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

a dzisiaj przyjeżdża siooooooooostraaaaaaaaaaaaaaa :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie lis 23, 2014 11:09 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

forumowa :piwa: z prawdziwą nie byłoby wspólnego piwa bo z dorosłą kontaktów nie utrzymuję a druga ma siedem lat :ryk: ale za drugą straszecznie tęsknię...
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie lis 23, 2014 11:12 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Bawcie się zatem dobrze! :D Tylko nie za dobrze, bo jutro przecież poniedziałek: praca, normalne obowiązki... :|

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Nie lis 23, 2014 11:14 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

siostra przyjeżdża w celu odbycia rozmowy o pracę w mojej firmie :piwa: ale rozmowa we wtorek. ja jutro mam popołudniową zmianę więc możemy się napić winka :D
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie lis 23, 2014 11:23 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

MamaMeli pisze:siostra przyjeżdża w celu odbycia rozmowy o pracę w mojej firmie :piwa: ale rozmowa we wtorek. ja jutro mam popołudniową zmianę więc możemy się napić winka :D

Aaaa! To tak to sobie zorganizowałyście :ok:
To Ty jej załatwiłaś tę pracę?

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Nie lis 23, 2014 11:27 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

nie do końca załatwiłam, ludzi ogarniających temat i mówiących po polsku szukają zawsze - a w naszej korpo system wewnętrznego polecania pracowników jest oficjalny i działa całkiem prężnie, zawsze te osoby mają pierwszeństwo w rekrutacji, jak się nadają to są chętnie brane a i dla polecającego jest bonus jeśli delikwent przejdzie okres próbny (a żeby nie przejść trzeba być naprawdę jamochłonem). Sytuacja win-win :)
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

[poprzednia][następna]