Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:
kalair pisze:
kalair pisze:A oto dowód!![]()
kalair pisze:Sihaja pisze:Doberek
A ja kocham góry ogólnie![]()
I Beskidy, w których spędziłam dzieciństwo, Taterki, które kocham mimo wszystko - mimo ludzi, komercji... Tatry uwielbiam i tyle. W Bieszczadach jest urokliwie, w Górach Stołowych bardzo ciekawie, Pieniny mają swój klimat, no i tegoroczne odkrycie - Karkonosze. Jestem zachwycona.
Bożenko, piękne zdjęcia, wczoraj zatęskniłam za tymi widokami....
Pozdrawiam piękne kretuszki
No widzisz Dorotko,musisz jakoś sobie zorganizować czas na wakacje, i wpaść do naszych pięknych górek.
Sihaja pisze:kalair pisze:
Ojej, jaka śliczna jesteśI piękne zdjęcie Ci zrobiła w końcu Duża:)
Sihaja pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:Doberek
A ja kocham góry ogólnie![]()
I Beskidy, w których spędziłam dzieciństwo, Taterki, które kocham mimo wszystko - mimo ludzi, komercji... Tatry uwielbiam i tyle. W Bieszczadach jest urokliwie, w Górach Stołowych bardzo ciekawie, Pieniny mają swój klimat, no i tegoroczne odkrycie - Karkonosze. Jestem zachwycona.
Bożenko, piękne zdjęcia, wczoraj zatęskniłam za tymi widokami....
Pozdrawiam piękne kretuszki
No widzisz Dorotko,musisz jakoś sobie zorganizować czas na wakacje, i wpaść do naszych pięknych górek.
Prawdę mówiąc, kombinuję jak tu na Sylwestra się w górki wybrać. Będzie parę dni wolnych, wystarczy że 02.01.2015 wezmę urlop. Marzy mi się góralski kulig z górlaskim żarełkiem, ogniskiem i zabawą przy góralskiej muzyce
kalair pisze:Caragh pisze:Pluszaczki trzy
Tak, całe trzy!
Sihaja pisze:Też wole lato. Bo zawsze marznę. Ale taki górlaski kulig to też fajna rzecz, a już nie pamiętam, kiedy byłam...
Caragh pisze:kalair pisze:Caragh pisze:Pluszaczki trzy
Tak, całe trzy!
AfcależenieCały tylko jeden. I dwie głowy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Marmotka i 47 gości