Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 29, 2014 23:17 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Ewa L. pisze:
vanesia1 pisze:A ja wrześniowa Panna, najgorszy znak zodiaku, wszędzie tak piszą :twisted:
Alem przecież nie jest taka zła, co? :placz:

Ja też panna i to z 13 - tego :mrgreen:

Haha! :mrgreen: a ja z 18 - tego :ok: 8)
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pon gru 29, 2014 23:19 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

vanesia1 pisze:
Ewa L. pisze:
vanesia1 pisze:A ja wrześniowa Panna, najgorszy znak zodiaku, wszędzie tak piszą :twisted:
Alem przecież nie jest taka zła, co? :placz:

Ja też panna i to z 13 - tego :mrgreen:

Haha! :mrgreen: a ja z 18 - tego :ok: 8)

Też nie uważam się za aż taką złą :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon gru 29, 2014 23:42 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

No to macie http://chomikuj.pl/klaudia2592/Wielka+k ... 3w+zodiaku poczytajcie sobie o SOBIE :D 0010 hasło :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto gru 30, 2014 9:54 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Milena_MK pisze:ja Baran, ale też nienawidzę ćwiczyć. Ja i sport to antagonizmy.

Ja też baran :mrgreen:

Dzień dobry :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto gru 30, 2014 10:28 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Ja skropion urodzony w niedzielę :mrgreen:
Nie lubię ćwiczyć i jestem leniwa :mrgreen:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto gru 30, 2014 10:34 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

aannee99 pisze:
Milena_MK pisze:ja Baran, ale też nienawidzę ćwiczyć. Ja i sport to antagonizmy.

Ja też baran :mrgreen:

Dzień dobry :1luvu:

A z którego?

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Wto gru 30, 2014 20:47 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Hej Wszystkim :) Jutro Sylwester - nie lubię tego dnia, nie widzę powodów by odliczać. Mamy propozycję, żeby iść do sąsiadki piętro wyżej lub do siostry do naszego miasta gdzie w dwóch blokach, w czterech mieszkaniach, w jednym miejscu mieszka cała nasza rodzina - rodzice, teściowie, moja siostra i brat i siostra męża hehe nie wiem co nam przyszło do głowy wyprowadzać się tak daleko od nich. No i jest taki problem że bez kotów nie pojadę - nie w sylwestra. Nie wiem jaka będzie sytuacja tu w naszym budynku i czy Marysia boi się fajerwerek. Ale znowuż droga do naszego rodzinnego miasta jest też stresująca i Marysia nie umie jeździć autem i boję się, że koty przewieje i się rozchorują i Kituś nie wygląda za dobrze, uszko dalej wyłysiałe trochę. No i nie wiem co począć... Tak źle i tak nie dobrze.

A to moje panny przy kominku dziś:
Obrazek
Obrazek

Ten fotel straszny, na którym Marysia leży (ukochany przez koty) tyle razy chciałam wyrzucić, ale nie lubię rzeczy wyrzucać, aż któregoś razu (niedawno) m. miał już wynosić i nagle - olśnienie - dostrzegłam jaki on ma super dizajn! Będę go za niedługo odnawiać - pomaluję go na biało i muszę wymyślić jakiś nowoczesny materiał obiciowy. Wszystko zrobię sama :D Już nie mogę się doczekać renowacji :D

klaudiafj

Post » Wto gru 30, 2014 20:51 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

A to moje panny przy kominku dziś:
Obrazek
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :201461 :201461 :201461 :201461 :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto gru 30, 2014 21:12 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Nooo renowacja starych mebli jest teraz bardzo na topie :ok: Zamiast kupować nowe, można dać meblom drugie życie :)

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Wto gru 30, 2014 21:20 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Tak :) Już dawno mnie kusiło odnowienie kilku mebli, szczególnie że ja się przywiązuję do rzeczy :) Wszystko przerobię na biało, bo też ściany mam wszędzie białe i niektóre już meble :) Ale fotel musi mieć jakieś szare obicie, bo wiadomo czyj to fotel - koci ;)

klaudiafj

Post » Wto gru 30, 2014 21:34 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

klaudiafj pisze:A to moje panny przy kominku dziś:
Obrazek
Obrazek

Hej :D ale trafiłam na fotki, pełen relaks i luz :1luvu: :1luvu:
Klaudia jakie Ty masz super pomysły :idea: podziwiam i zazdroszczę talentu :ok:
Skarbonka bardzo mi się podobała, a teraz jestem ciekawa odnowionego fotela :)
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto gru 30, 2014 22:16 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Cudowne dziewczynki :1luvu: :1luvu:
Pomysł z odnowieniem fotela jest super :D
Ja chciałabym pomalować stół na biało,ale czy dam radę? 8)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto gru 30, 2014 22:26 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

:) Jakoś tak wyszło że osiągnęłam spełnienie artystyczne hihi i na to się składa fotografia, decoupage, scrpabooking i odnawianie mebli - w każdej chwili jest coś co można zrobić :)

Cieszę się bardzo, że skarbonka się podobała :) Była zrobiona bardzo, bardzo prosto - mogę dać przepis :)

Aannee99 :) Dasz radę i ja też dam, boooo nie wiem czy słyszałaś, ale są takie magiczne farby Annie Sloan do malowania mebli i dzięki nim ja planuję pomalować własne - nie trzeba nic robić, wystarczy tylko oczyścić powierzchnię z brudów i tłuszczów, a potem malować, a potem zawoskować i koniec. Wprawdzie są drogie, bo litr kosztuje 145 zł, ale mega wydajne. Na yt dziewczyna pomalowałam komodę a zużyła raptem 1/10 farby :) Mam wrażenie, że one są stworzone dla kobiet :) Stół z często używanym blatem jeszcze chyba bym polakierowała, bo to wiadomo, że wymaga wytrzymałości specjalnej. Ja dwa lata temu pomalowałam bejcą czy jakąś farbą do drewna ławę kuchenną i wszystko było super do czasu aż położyłam na nim wacik ze zmywaczem do paznokci i powstała dziura ;p Ale uczymy się na błędach ;) Ważne, że nie muszę się prosić m. żeby mi coś zrobił, bo wiem że sama dam radę :)
https://www.youtube.com/watch?v=zjL_WlqfD1s

A ten fotel - tli mi się oczami wyobraźni jego nowy wygląd, szczególnie że ma nowoczesny dizajn, ale teraz wygląda jak k..pa ;) bo też cały brązowy :)
Ostatnio edytowano Wto gru 30, 2014 22:44 przez klaudiafj, łącznie edytowano 1 raz

klaudiafj

[poprzednia][następna]