Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
yolaantaa pisze:Czarnuszek siku robi ładnie do kuwety,ale dzisiaj pierwszy raz chciał kopę i patrzę grzebie na dywanie,dałam go do kuwety to wyszedł i poszedł pod stolik i zrobił mi na podłogęno jak on zawsze będzie mi tak robił to nie wiem...Jak bedę w domu to będę pilnowała,ale gorzej jak mnie nie bedzie,ale ma nawyk z podwórka i pewnie tak już będzie
![]()
![]()
Nie wiem jak go nauczyć,że nie tylko siku robi się do kuwety
.>>Ja mu dawałam pół tabletki na robaki jakieś 3 tygodnie temu do jedzonka jak jeszcze był na dworze,ale mam przyjść do kontroli po kastracji w środę to weterynarz powiedział,że go odrobaczy....mb pisze:yolaantaa pisze:Czarnuszek siku robi ładnie do kuwety,ale dzisiaj pierwszy raz chciał kopę i patrzę grzebie na dywanie,dałam go do kuwety to wyszedł i poszedł pod stolik i zrobił mi na podłogęno jak on zawsze będzie mi tak robił to nie wiem...Jak bedę w domu to będę pilnowała,ale gorzej jak mnie nie bedzie,ale ma nawyk z podwórka i pewnie tak już będzie
![]()
![]()
Nie wiem jak go nauczyć,że nie tylko siku robi się do kuwety
Bardzo często koty, które są zarobaczone, robią kupki poza kuwetą, żeby sobie kuwety nie zabrudzić![]()
On chyba nie był jeszcze odrobaczany
Kupka w przypadku pasożytów na także nienormalny wygląd i wielkość i cuchnie jak broń biologiczna
yolaantaa pisze:Ja mu dawałam pół tabletki na robaki jakieś 3 tygodnie temu do jedzonka jak jeszcze był na dworze,ale mam przyjść do kontroli po kastracji w środę to weterynarz powiedział,że go odrobaczy....
Anna61 pisze:My to wiemy Marysiu,ale inni myślą inaczej, bo nikt jej nie chciał.
![]()
mb pisze:Ciekawe, co z Franusiem. Moje też rzadko siusiają, ale na raz raczej dużo.
Żeby udało się zrobić to badanie moczu, to by było coś wiadomo.
Za kocie zdrówka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yolaantaa pisze:Tak własnie jak Kola wyglada czarnuszek którego wzięłam tylko jest trochę szczuplejszy...
kicikicimiauhau pisze:To i ja dołożę kciuki![]()
Trzymajcie się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 1348 gości