Ewa L. pisze:Spilett pisze:O, to fajnieTrzymam kciuki za bezpieczny transport i liczę na wieści z nowego Domku
Oczywiście że będę informować na bieżąco co u niego słychać.
No i super

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Spilett pisze:O, to fajnieTrzymam kciuki za bezpieczny transport i liczę na wieści z nowego Domku
Spilett pisze:Ewa L. pisze:Spilett pisze:O, to fajnieTrzymam kciuki za bezpieczny transport i liczę na wieści z nowego Domku
No i super
Spilett pisze:Na pewno, takiemu miziakowi to wszędzie się spodoba, byle głaskali i micha była pełna
Kotina pisze:Hejka, Ewuś![]()
A mnie tam Tygrysek pasuje do Twoich panienek
Ewa L. pisze:Kotina pisze:Hejka, Ewuś![]()
Mnie też tylko niestety im nie![]()
Boją się go choć on próbuje się z nimi zaprzyjaźnić i nie jest do nich wrogo nastawiony.
Kotina pisze:Ewa L. pisze:Kotina pisze:Hejka, Ewuś![]()
Boją się go choć on próbuje się z nimi zaprzyjaźnić i nie jest do nich wrogo nastawiony.
Ewciu, a próbowałaś "wymianę zapachów" ?
Głaszczemy najpierw Zuzię lub Pole, potem tą samą ręką Tygryska i na odwrót.
można tez podkładać Tygryskowi do spania kocyki kociczek, aby przeszły jego zapachem ...
Tygrysek jak jeszcze trochę posiedzi un Ciebie, to będzie pachniał Twoim domem i panienki powinny go zaakceptować.
Na razie to jeszcze za mało minęło czasu ....
powodzenia
Ewa L. pisze:Kotina pisze:Ewa L. pisze:Kotina pisze:Hejka, Ewuś![]()
można tez podkładać Tygryskowi do spania kocyki kociczek, aby przeszły jego zapachem ...
Tygrysek jak jeszcze trochę posiedzi un Ciebie, to będzie pachniał Twoim domem i panienki powinny go zaakceptować.
powodzenia
Próbowałam to naprzemienne głaskanie i o mało nie straciłam palców przez Polę.
Pola jest wystraszona nowym kotem a Zuzia..... myślę że warczy i syczy na niego tak na wszelki wypadek .
Tygryś jednak ma to wszystko gdzieś i nadal szuka z nimi kontaktu. On to taki kot ciepła klucha - nie przyjmuje do wiadomości że inne koty mogą go nie lubić. Poza tym śpi na fotelach gdzie rozłożone są kocyki dziewczyn.
Kotina pisze:Ewa L. pisze:Kotina pisze:Ewa L. pisze:Kotina pisze:Hejka, Ewuś![]()
powodzenia
Próbowałam to naprzemienne głaskanie i o mało nie straciłam palców przez Polę.
Pola jest wystraszona nowym kotem a Zuzia..... myślę że warczy i syczy na niego tak na wszelki wypadek .
Tygryś jednak ma to wszystko gdzieś i nadal szuka z nimi kontaktu. On to taki kot ciepła klucha - nie przyjmuje do wiadomości że inne koty mogą go nie lubić. Poza tym śpi na fotelach gdzie rozłożone są kocyki dziewczyn.
Można jeszcze spróbować z obróżka feromonową dla Poli .... uspokoi się bidulka i wyluzuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 106 gości