Tosia&Bazyl - cz. III a jednak :/

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt paź 18, 2013 19:35 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

no to gdzie te fotki? i co u Twoich kotów?

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pt paź 18, 2013 20:51 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

U nas po staremu, nic się nie dzieje, na dworze szaro i pochmurno w związku z czym nie bardzo mam jak pstrykać foty moją niecyfrówką :|
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Pt paź 18, 2013 20:57 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

Telefonem! Ja tam cykam wszystkim czym się da :ryk:
Ale aż boję się pomyśleć, ile MIAUczytania będę miała po powrocie z łikendziku :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Sob paź 19, 2013 9:41 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

Zebrałam Wam trochę fotek z ostatniego tygodnia/dwóch, których chyba wcześniej nie pokazywałam :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

NatjaSNB

Post » Sob paź 19, 2013 9:48 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

Napisałam na twoim watku wczoraj post i go niema :crying: :crying: :crying:

Było tak:
"Madzia ty i tak lepsze robisz swoją niecyfrówką niż ja, więc wstawiaj"

Ujęcia jak zawsze boskie. Przyjedź do mnie dam ci popstrykać moim aparatem, mojego kota :twisted:

Wpadłam na wspaniały pomysł (odnośnie aparatów).
Moja starsza latorośl za 4 miesiące kończy 18 lat i zaczęły się pytania pt. co mu kupić na urodziny.
Wymyśliłam, że skoro on lubi pstrykać zdjęcia to zrobimy ściepę rodzinną i kupimy mu dobry sprzęt, taki z wymiennymi obiektywami i porządną lampą itd. (może czasem pożyczy mamusi :ryk: )
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Sob paź 19, 2013 9:54 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

Ale Ty robisz piękne te zdjęcia... Łapiesz najlepsze momenty! Ziewy, uśmieszki, wystawione języczki :1luvu:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Sob paź 19, 2013 10:01 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

Praktyczny prezent nie jest zły. A że potem można jakąś korzyść z tego mieć :)

basidrak20

Od: Pon kwi 22, 2013 10:24

Post » Sob paź 19, 2013 12:17 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

Bellemere pisze:Ale Ty robisz piękne te zdjęcia... Łapiesz najlepsze momenty! Ziewy, uśmieszki, wystawione języczki :1luvu:

właśnie! jak ona to robi? Ja to bym musiała chyba siedzieć z aparatem pół dnia, żeby to uchwycić. Zawsze jak moje coś fajnego robią to akurat nie mam aparatu przy sobie, a jak po niego idę to już nuuuudaaaaaa, żadnej ciekawej pozy lub minki :roll:

Piękne zdjęcia !!!

Milena_MK

Post » Sob paź 19, 2013 13:21 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

Dzięki, dziewczyny :1luvu:

Aga, a Twoja lustrzanka nie ma opcji wymiennych obiektywów? Myślałam, że wszystkie mają :o

Dzisiaj byliśmy z mężem na zakupach no i zawiało nas na dział z elektroniką i mąż mówi "chodź, zobaczymy po ile lustrzanki mają" - mało się o regały nie zabiłam z wrażenia. I tak nas nie stać, i tak teraz nie kupimy, ale że on "z ciekawości" chciał w ogóle obejrzeć to jakiś cud... ja cały czas płaczę za lustrzanką, a on ciągle mi powtarza, że nie jest mi potrzebna :o No i pech chciał, że żadnych lustrzanek w głupim Tesco nie mieli http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-angry022.gif

Aga, adoptuj mnie :crying: Co prawda 18tka już za mną, ale w lutym stuknie mi 33... taka okrągła sumka aż woła o lustrzankę od mamusi :1luvu:
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Sob paź 19, 2013 13:27 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

Madzia, te Twoje kocie pieknosci... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: no poprostu napatrzec sie na te cudenka nie moge :1luvu:

ab. bardzo fajny pomysl. :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob paź 19, 2013 13:28 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

no wiesz... ale jak Ty nie lustrzanką robisz takie zdjęcia to w zasadzie po co Ci lustrzanka :)

Milena_MK

Post » Sob paź 19, 2013 13:36 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

No właśnie, pewnie telefonem robisz lepsze, niż ja cyfrówką :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Sob paź 19, 2013 13:41 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

Bo mi też pełno momentów ucieka, ja też wywalam masę zdjęć bo są rozmazane, bo za ciemno, bo za szybko się kot ruszył... szkoda mi tego wszystkiego :( Poza tym jednak co lustrzankowa jakość to lustrzankowa jakość i już... no i ta głębia ostrości :1luvu:
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Sob paź 19, 2013 14:02 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

Coś mi się wydaje, że skoro mąż Cię wziął do tego sklepu to kroi się jakiś prezent gwiazdkowy :ryk:

My mamy lustrzankę Canona i 3 obiektywy (jeden kupiony jakoś tydzień temu, do mega zbliżeń), natomiast ja się kompletnie nie znam na tym aparacie i jak dla mnie jest mega ciężki. TŻ coś tam zawsze ustawia i zdjęcia mu wychodzą bardzo ładne, natomiast ciężko jest go też doprosić, żeby wziął aparat i zrobił jakąś sesyjkę... więc zostaje mi tylko telefon plus zwykły głupi jaś Sony CyberShot, a i tak nie robię ładnych zdjęć, bo mam zbyt ruchliwe koty i też nie mam zdolności zbytnich...

Milena_MK

[poprzednia][następna]