Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Ale cisza zaległa na miau.Czyżby wszyscy karmili koteczki i czatowali na fajne fotki z aparatami w ręku?![]()
Dziś muszę pochwalić Polcię że tak dzielnie pomagała mi w pracach ogrodniczychZa każdym razem gdy schylałam się aby nasypać ziemi do doniczki Pola wskakiwała mi na plecy i ugniatała łapkami mój kręgosłup.Dbała co by pani miała przyjemne z pożytecznym.
Przechodnie na ulicy musieli mieć niezły ubaw obserwując taką scenkę.
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Zuzia nie będzie sobie łapek brudzić ale Pola bardzo chętnie.
Ewa L. pisze:Jak tam cudny Maciek? To jego zdjęcie w twoim podpisie jest urocze - nie mogę się napatrzeć.![]()
![]()
![]()
Kotosia też jest prześliczna - dodaj ją do podpisu
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Ale cisza zaległa na miau.Czyżby wszyscy karmili koteczki i czatowali na fajne fotki z aparatami w ręku?![]()
Dziś muszę pochwalić Polcię że tak dzielnie pomagała mi w pracach ogrodniczychZa każdym razem gdy schylałam się aby nasypać ziemi do doniczki Pola wskakiwała mi na plecy i ugniatała łapkami mój kręgosłup.Dbała co by pani miała przyjemne z pożytecznym.
![]()
![]()
O ja! ja tez tak chce- darmowy masazyk
barbarados pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Ale cisza zaległa na miau.Czyżby wszyscy karmili koteczki i czatowali na fajne fotki z aparatami w ręku?![]()
![]()
![]()
O ja! ja tez tak chce- darmowy masazyk
Witam , U mnie Lunka tak wskakuje . Na plecy , na pochylonego człowieka , albo na kolana i ugniata brzuch .Wyglądam , jakbym na kaktusach spała .
barbarados pisze:
Ale jak coś zawsze mogę otworzyć gabinet akupunktury , nie ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości