Morelowo-Migdałowo ; niespotykanie spokojne koty..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 28, 2013 13:09 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:JA dostałam fotel. Od siebie. Migdałek go zawłaszczył.
Ale mają dodatkową atrakcję - jak to koty lubią włazić pod coś, a kapa jest za duża i sie szlaja po podlodze więc jest gdzie się schować.
Miałam kiedyś persa - też tak robił. Siadał na przeciwko osoby siedzącej na fotelu [innym] i patrzył nieruchomo w oczy.. 8O - wyglądał jak ten emot. Ludzie wstawali :mrgreen:

Uuuu, nie, mój rezydent byl lepszy 8)
Najpierw chodzil dookola, potem zaczynal biegi ze skokami przez siedzącego na fotelu, a na końcu zasadzal się za fotelem i walil z liścia w cokolwiek zwislo na moment z poręczy :lol:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro sie 28, 2013 21:18 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Morelko,a jak sie mają Twoje stawy przy takiej pogodzie?

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

Post » Czw sie 29, 2013 7:01 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Trudno powiedzieć :mrgreen: Przyzwyczaiłam się, że jedna strona jest gorsza.
Jest sucho u nas, praktycznie nie pada od dłuższego czasu, choć cały czas straszy i tylko chłód mi trochę przeszkadza. Większość moich stawów sobi odpuściła - problem jest z lewą ręką. Taki sam miałam przez rok z prawą i zupełnie się naprawiła 8O To jest upierdliwe, bo mogę podnieść np. kuwetę ze wszystkim :mrgreen: tą uszkodzoną ręką, w jednej dłoni, ale niektóre ruchy jak np. trzymanie sie w autobusie jest wykluczone - inny rodzaj napięcia, muszę mieć zawsze miejsce siedzące :evil:
Od jakiegoś czasu używam w sporej ilości chlorku magnezu, wapnia ze skorupek i siarki [nie piekielnej :mrgreen: ] W sobotę porozmawiam z terapeutką o dziurawcu-olejku.
Ty, fumciu, ma jakieś poważne problemy?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw sie 29, 2013 9:27 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Fruczak gołąbek :mrgreen: Widziałyście? Ja wczoraj pierwszy raz na balkonie - miotał się od kwiatka do kwiatka na ułamek sekundy - bałam sie wyjść, żeby jakiś kot nie zauważył, bo zwierzątko było spore i rzucało sie w oczy, a nie chciałam mu w jedzeniu przeszkadzać.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Czw sie 29, 2013 12:58 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Nigdy nie przyglądałam się motylom czy ćmom i nie znam ich z nazwy 8O
Wygooglałam tego fruczaka, nawet ładny :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw sie 29, 2013 20:42 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Podobaja mi sie te klimaty! :ok:

Ide spac...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt sie 30, 2013 8:41 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Znaczy - entomologiczne klimaty? zaowadziałe?

Nie za wcześnie chodzisz spać, Dorota?? Przed 22??

Obrazek

morelowa

Post » Pt sie 30, 2013 8:45 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Katedra Ogrodnictwa prowadzi sprzedaż orzechów laskowych w cenie:
>> 10-15zł/kg. Sprzedaż odbędzie się
>> 30.08.2013 w godzinach 11.00-12.00 ul. Heweliusza 22, hala przy
>> namiotach, ilość ograniczona.
>> Serdecznie zapraszamy

Kupic Ci troche?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt sie 30, 2013 8:47 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Jasne - orzeszki są fajne !
Przywieziesz???

Obrazek

morelowa

Post » Pt sie 30, 2013 12:51 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Fruczak gołąbek? Piekna nazwa,myślałam że to gołąb. Ćmolki i motylki nie są mi bliskie.
Ja też jestem stawowa dziewczyna od losu dostałam w prezencie RZS.
Orzeszki są super laskowe i włoskie.

fumcia

Post » Pt sie 30, 2013 14:03 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Fumciu, a jakoś leczysz konkretnie to rzs? Masz zdiagnozowane tak na mur?

No, jakbym nie miała nicka to bym se fruczaka wzięła :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Pt sie 30, 2013 14:07 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Też się zapisuję do klubu stawowców :mrgreen:

Fruczak kiepsko mi brzmi i nie pasuje jako nick :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt sie 30, 2013 14:32 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

A mi się podoba , bo mi się kojarzy :D Koliberkowaty jest :D

Obrazek

morelowa

Post » Pt sie 30, 2013 18:46 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Mam niestety RZS,Na sterydy nie dalam sie namówić,biore z grupy przeciwzapalnych,dostaje mnóstwo fizoterapii,ale już nie chodze na zabiegi.

fumcia

Post » Pt sie 30, 2013 19:25 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Fruczak - podoba mi się :ok:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

[poprzednia][następna]