Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:Co do znaku, no cóż, jakkolwiek to zabrzmi dostałam znak od Boga
możecie się śmiać, ale od tego czasu jestem strasznie spokojna i pewna tego, że wyzdrowieję i wszystko co się dzieje do tego doprowadzi
Przeczytałam dwie niesamowite książki - szczerze je polecam - pierwsza to Jedz, Módl się i Kochaj a druga to Sekret. Warto je przeczytać, poczuć i uwierzyć.
Mój znak przyszedł do mnie po ich przeczytaniu, kiedy to miałam już wątpliwości w to, czy cokolwiek jest ode mnie zależne.
Co do mojego dalszego leczenia - tutaj nie mają już dla mnie ciekawych propozycji.
Na szczęście moja pani profesor, która mnie prowadzi a która od stycznia przenosi się do Warszawy i tam obejmuje ordynatorstwo w Instytucie Hematologii sporządzi mi epikryzę i załatwi konsultację w Katowicach - myśli o przeszczepie od dawcy niespokrewnionego
Co do pomocy - na pewno będę jej potrzebowała o ile dojdzie do przeszczepu od dawcy bo będę musiała wysłać wszystkie moje zwierzaki na półroczne kolonie i w sumie tylko to mnie martwi - ale na razie nie myślę o tym, na razie najważniejsze by się odgorączkować i wyjść ze szpitala bo już strasznie chcę iść do domu i odpocząć
Magija pisze:Co do znaku, no cóż, jakkolwiek to zabrzmi dostałam znak od Boga
możecie się śmiać, ale od tego czasu jestem strasznie spokojna i pewna tego, że wyzdrowieję i wszystko co się dzieje do tego doprowadzi
Magija pisze:takie pozytywne zakończenia są dla nas tutaj jak miód na serce
co do Katowic - to jedno z lepszych miejsc w Europie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 951 gości