Zanim napiszę o sednie sprawy, już teraz chcę przeprosić Domek Alberta, Odisia i Maru i wszystkich fanów wątku za OT
Przyznam, że pierwszy raz przyszłam
na żebry i nie czuję się z tym fajnie...
Poniżej link do wątku o gromadce kotów i dwóch psach z domu (delikatnie ujmując) takiego nieporadnego życiowo z eksmisją w tle. Część kotów dzięki ogłoszeniom i akcji na FB zostało umieszczonych w DT i DS. Systematycznie robione są ogłoszenia i szukane są DT/DS. Wszystkie koty są kastrowane/strylizowane, bardzo proludzkie, miziaste, przytulaśne, tylko trochę trzeba je
odpicować.
Ale to wszystko jest do ogarnięcia, natomiast rachunek w lecznicy za doprowadzenie towarzystwa do porządku, to
I dlatego zwracam się z prośbą o pomoc.
viewtopic.php?f=1&t=149090W pierwszym poście są najważniejsze informacje, natomiast na stronie 32 skan faktury z lecznicy.
Jeśli ktoś zechce wspomóc akcję, to ja już teraz w swoim i kotów imieniu bardzo dziękuję. Jeśli ktoś może pomóc w inny sposób (DT, DS, rozsyłanie FB, kciuki, kibicowanie) to zapraszam serdecznie.
jeśli ktoś zechce poznać bliższe szczegóły, to bardzo proszę o kontakt z założycielką wątku.
I jeszcze raz przepraszam za ten elaborat...