Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 09, 2012 6:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

ja tez z rana jestem....
Antolku ty się nie wygłupiaj... kciuki mocne :ok:
będę z pracy podglądać czy są wieści.....

Gosia a może mimo wszystko mleko mu zaszkodzilo...? jadł juz wcześniej taką mannę jak im robiłas ostatnio?
u mnie Manio po bezlaktozowym ma taką biegunkę ze w życiu nie widzialam takiej... a teoretycznie nie powinien...
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Wto paź 09, 2012 6:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Madziu, Marzenko, Asiu, dziękuję Wam bardzo :1luvu: .

Asiu, pewnie, że jadł.
Wszyscy lubią i dlatego co jakis czas im gotuję, nigdy nie było żadnej sensacji.

Tylko tak na moment weszłam, o kciuki błagać cioteczki.
Muszę jeszcze jakis swój polar wyszukać i na szybko zmajstrować jakiś pokrowiec na transporter, bo bardzo zimno, a przed nami długa droga. Na szczęście póki co nie ma wiatru.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto paź 09, 2012 6:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

u nas tez za ciepło nie jest.... całe 2* za oknem a przed 6 małż skrobał samochód 8O
się zaczęło....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Wto paź 09, 2012 6:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

No tu niby słoneczko, ładnie, bezwietrznie...ale zimno strasznie :( .
No cóż, dam kociarstwu śniadanko, zabawię się w krawcową, i pojedziemy.
Tam jadę, gdzie zawsze...mam zaufanie i tyle.
Mam wogóle zaufanie do wetów, którzy nie pozjadali wszystkich rozumów, i jeśli czegoś nie wiedzą, to konsultują się z tymi wetami, którzy wiedzą. Dlatego właśnie Aliś został wyleczony, błędy innych naprawione, Ali jak dawniej wisi na klamce, pyskuje i ostro nadrabia straty w tłuszczyku :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto paź 09, 2012 6:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Gosiu jak bedziesz miała chwilke czasu, to odwiedź jakiś szmatex i kup kurtke ortalionową ocieplaną-ja tak zima robiłam-kupiłam super kurtke za jakies smieszne grosze i zrobilam z niej ciepluteńki pokrowiec na transporter.
Wystarczyło odpruć rekawy,pozaszywać otwory po nich, odciąc kaptur i tez cały otwór zaszyć, potem doszyć troki z taśmy takiej jak na szelki do plecaka i gotowe!-otwór do wsuwania transporterka to był dół kurtki-ściągany na sznureczek tak-by powstał tylko maleńki otwór, zeby był dostęp powietrza.Kratke transporterka okleiłam od zewnątrz grubą folią-wykorzystałam do tego celu opakowanie po jakimś ciuchu-zostawiając tylko szpary na powietrze.zaraz poszukam zdjęcia.
Sam polar jest przewiewny i nie chroni przed wiatrem.

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto paź 09, 2012 6:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Kasiu, dzien dobry :D .
Pokrowiec super :ok: .
Tak, masz rację, przed wiatrem polar nie ochroni.
Niemniej jednak na dzień dzisiejszy to najcieplejsze, co mam.
A z Twojej propozycji skorzystam, jest nawet w Bełżycach ciucholand, gdzie raz w tygodniu, we wtorki, wyprzedają wszystko za 1 zł! Tam napewno znajdzie się coś odpowiedniego.
Tak czy inaczej muszę coś zrobić, bo coś mi sie zdaje, że zima się zbliża wielkimi krokami :( .

vip

Post » Wto paź 09, 2012 7:08 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Gosiu-na pewno polar ociepli, zawsze to cieplej niż w gołym transporterku!-powodzenia! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto paź 09, 2012 7:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Gosiu, cały czas myślimy, trzymamy kciuki i inne łapy.

Iwoo- napisz jak sie ten wirus nazywa, jesli wiesz.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto paź 09, 2012 7:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Wto paź 09, 2012 7:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto paź 09, 2012 7:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Za Antosia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto paź 09, 2012 7:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Trzymam kciuki :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto paź 09, 2012 7:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Też mocne kciuki do Zosina lecą :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto paź 09, 2012 7:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Antosiowi i Tobie najcieplejsze myśli ślemy.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto paź 09, 2012 8:24 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Wspaniale wiwesci o Alusiu :D
Dla Antosia i Ciebie trzymamy i kciuki i lapki nieustajaco :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

[poprzednia][następna]