NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za TM:-(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 20, 2012 18:15 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Kotina pisze:
AnnAArczyK pisze:

Witaj,
proszę mamy następną wspólną cechę - ja też nie umiem śpiewać :oops: Nie robię tego, bo słyszę, jak okropnie fałszuję (widocznie jakieś resztki dobrego słuchu posiadam :wink:

Co tam u Was słychać ? Czy zaspaliście z Żuczkiem i kocistymi ?

Witaj Siostrzyczko : :wink: !
To znaczy, że jesteśmy już dwie, które nie potrafią śpiewać :ryk: :ryk: Może się jeszcze ktoś dołączy do nas?
Będzie nam rażniej!

Nie, nie zaspaliśmy z towarzystwem...Mieliśmy troszkę gonitwy, nie za bardzo miałam czas wejść na forum...
Zaplanowałaś na łikend rysowanie i malowanie, a ja zaplanowałam sprzątanie, ale cosik mi nie szło...więc zrobiłam przerwę, dokonczę w poniedziałek - jak coś wyprodukujesz to się koniecznie pochwal :ok:

Obejrzałam Twoje filmiki :D super zwierzaczki :1luvu: , też mam takie :mrgreen: np. na stronie 29 filmik z obecną Kropcią i poprzednim jamnisiem...i wiesz, ściska mnie w gardle, bo pamiątka fajna, ale żal psiny...to był taki mądry, opiekuńczy i dobry pies...a na str.61 mam filmik z naszą Kropką w wieku przedszkolnym :ryk:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Sob paź 20, 2012 18:39 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

I ŚPIEWAĆ I MALOWAĆ NIE UMIEM :oops:
ale moje dziecko jeszcze gorzej ,ten jak zaśpiewa to ratuj się kto może :strach: jak był młodszy i uczył się piosenek , któregos dnia nie wytrzymałam tego wycia i powiedziałam ...
masz Bartuś 5 zł i idź na ogródek :mrgreen:
obraził sie na mnie ,ale..po czasie pierw wziął kasę i wyszedł szczęśliwy :ryk:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob paź 20, 2012 18:40 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Dzisiaj przyłapałam dziewczyny na wspólnej okupacji naszego łoża...
Byłam mile zaskoczona, bo taki widok nie zdarzył się jeszcze od czasu przyjęcia do nas Laluni...Czasem gdzieś się ułożyły, ale na bezpieczną odległość
Zdążyłam pójść po aparat, ustawić, zrobić fotki a one cierpliwie sobie czekały, potem spały razem jeszcze ponad dwie godziny :ryk:
Nie wiem, czy to obecność Jamnisia ma taki pozytywny wpływ na zachowanie dziewczyn?
Obrazek

Nawet próbują się ze sobą bawić 8O
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Szczotek...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jamniś ma już 69 cm długości oczywiście z ogonem i 4,8 kg, nie wiem czy on jest w normie czy nieco dłuższy :wink:
Ostatnio edytowano Nie paź 21, 2012 10:43 przez AnnAArczyK, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Sob paź 20, 2012 18:44 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

dorcia44 pisze:I ŚPIEWAĆ I MALOWAĆ NIE UMIEM :oops:
ale moje dziecko jeszcze gorzej ,ten jak zaśpiewa to ratuj się kto może :strach: jak był młodszy i uczył się piosenek , któregos dnia nie wytrzymałam tego wycia i powiedziałam ...

No to fakt, miał prawo się obrazić :mrgreen: , dobrze, że zachował zdrowy rozsądek i nie dał się odesłać z kwitkiem :ryk: :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Sob paź 20, 2012 18:48 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

To jest nasz już trzy odważne :wink: Kto jeszcze dołączy do klubu śpiewających inaczej? :mrgreen: :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Sob paź 20, 2012 19:07 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

o to podobnie jak mnie płacą żebym nie śpiewała :lol: ale może to ma swoje plusy,można robić za budzik-nie ma siły domownicy muszą wstać :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Sob paź 20, 2012 19:47 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Rudy Kociaku, witaj w klubie :wink: :D !
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Sob paź 20, 2012 20:06 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

AnnAArczyK pisze:To jest nasz już trzy odważne :wink: Kto jeszcze dołączy do klubu śpiewających inaczej? :mrgreen: :ryk:

U mnie czasem jest tak ze szantażuje mojego synka ze jesli na przyklad nie wstanie z lozka czy nie poslucha mnie to zaczne spiewac i wtedy nastaje przerażone " nieee mamoo nie spiewajjj!!"

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Sob paź 20, 2012 20:08 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Witaj Lilka, chyba pokusimy się o założenie chóru :mrgreen: :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Sob paź 20, 2012 20:13 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

AnnAArczyK pisze:Witaj Lilka, chyba pokusimy się o założenie chóru :mrgreen: :ryk:

i wystąpimy w programie...........Mam talent :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Sob paź 20, 2012 20:22 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

puszatek pisze:
AnnAArczyK pisze:Witaj Lilka, chyba pokusimy się o założenie chóru :mrgreen: :ryk:

... i w trakcie występu pojawią się napisy "przepraszamy za usterki" a po występie zdejmą program z anteny :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Sob paź 20, 2012 20:45 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

AnnAArczyK pisze:
puszatek pisze:

... i w trakcie występu pojawią się napisy "przepraszamy za usterki" a po występie zdejmą program z anteny :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: haha ale moze nam zaplaca zebysmy wiecej nie spiewaly....

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Sob paź 20, 2012 20:56 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Lilka Mrau pisze:
AnnAArczyK pisze:
puszatek pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: haha ale moze nam zaplaca zebysmy wiecej nie spiewaly....

jeśli chcieliby za to płacić, to możemy im składać propozycje choćby codziennie :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Nie paź 21, 2012 9:26 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Jestem za tą ostatnią propozycją :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Nie paź 21, 2012 10:42 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

AnnAArczyK pisze:

No to fakt, miał prawo się obrazić :mrgreen: , dobrze, że zachował zdrowy rozsądek i nie dał się odesłać z kwitkiem :ryk: :ryk:

Mój syn za nie śpiewanie na lekcji muzyki ma zawsze 6 na koniec :mrgreen: jako jedyny w klasie
Witamy się po przerwie :D
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

[poprzednia][następna]