Danusia pisze:[[/url]
moja złota rybka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
masz ciociu jakieś życzenia?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:[[/url]
moja złota rybka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tosiula pisze:Danusia pisze:[[/url]
moja złota rybka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
masz ciociu jakieś życzenia?
anulka111 pisze:Podziwiammmmmmmmmmmmmmmmm,a Ty w ankiecie zaglosowalas? viewtopic.php?f=8&t=150109&start=120 zagłosuj korzystajac z obywatelskieog prawa do dania głosu
anulka111 pisze:tosiula mylisz punkt odniesienia,to nie my krzywdzimy koty,to zbieracz je krzywdzi- masz klika kotow i boisz sie ,czy Ci nie zachoruje jeden ,bo masz wtedy do leczenia cale stado-a tyeraz wyobraz sobie ,ze tych kotow masz kilkadziesiat-jak rozpoznasz objawy chorob, jak bedzies zje leczyc u weta- owszem osoba zamozna da rade moze z 20,ale zbieracz nie umie powiedziec stop
poogladaj programy o zbieractwie
anulka111 pisze:Dlatego nie nalezy sprzyjać zbieractwu-tu na miau w pewnym momencie zrobila sie atmosfera przyjazna dla zbieraczy i teraz sa skutki takie jakie sa
Podobno pracuja nad ustawa, gdzie posiadanie wiekszej ilosci zwierzaków bedzie wymagalo zapewnienia im takich warunkow samitarnych i opieki wet jak maja schroniska-ktos nad tym pracuje. Moim zdaniem to chore ,by w malym mieskznaiu mialo sie duze stado zwierzaków
Danusia pisze:tosiula pisze:masz ciociu jakieś życzenia?
tak![]()
poproszę coś pysznego do zjedzenia
tosiula pisze:Danusia pisze:tosiula pisze:masz ciociu jakieś życzenia?
tak![]()
ale co, może złowię ci ciociu rybkę w akwarium![]()
Danusia pisze:tosiula pisze:Danusia pisze:tosiula pisze:masz ciociu jakieś życzenia?
tak![]()
ale co, może złowię ci ciociu rybkę w akwarium![]()
z rybek to ja najbardziej lubię panierkę
tosiula pisze:anulka111 pisze:Dlatego nie nalezy sprzyjać zbieractwu-tu na miau w pewnym momencie zrobila sie atmosfera przyjazna dla zbieraczy i teraz sa skutki takie jakie sa
Podobno pracuja nad ustawa, gdzie posiadanie wiekszej ilosci zwierzaków bedzie wymagalo zapewnienia im takich warunkow samitarnych i opieki wet jak maja schroniska-ktos nad tym pracuje. Moim zdaniem to chore ,by w malym mieskznaiu mialo sie duze stado zwierzaków
Anulka, masz rację. Ale i zostawienie ich na ulicy też jest złe. Nie można tak schematycznie podchodzić do problemu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 52 gości