Moderator: Estraven

puszatek pisze:czyli skoro nie zerwane to kość musi się zrosnąć i wszystko będzie dobrze
EVA2406 pisze:Ja znam dobrego z Otwocka, ale przychodnia w której przyjmował nie dostała kontraktu na ortopedię Z NFZ i on przyjmuje tam, ale tylko odpłatnie. Zawsze ma kolejki, bo jest naprawdę dobry. Na Niekłańskiej trzy lata nie mogli zdiagnozować mojej Roksanki, a on tylko dotknął i od razu powiedział co jest.
puszatek pisze:czyli skoro nie zerwane to kość musi się zrosnąć i wszystko będzie dobrze
kamari pisze:EVA2406 pisze:Ja znam dobrego z Otwocka, ale przychodnia w której przyjmował nie dostała kontraktu na ortopedię Z NFZ i on przyjmuje tam, ale tylko odpłatnie. Zawsze ma kolejki, bo jest naprawdę dobry. Na Niekłańskiej trzy lata nie mogli zdiagnozować mojej Roksanki, a on tylko dotknął i od razu powiedział co jest.puszatek pisze:czyli skoro nie zerwane to kość musi się zrosnąć i wszystko będzie dobrze
Pusiu, na ludzkich kościach to ja się niestety bardzo dobrze znam od urodzenia, więc mi tu nie pitol.
Ewuniu, czy możesz się dowiedzieć jak szybko można Basię zapisać i ile taka wizyta kosztuje?

kamari pisze:EVA2406 pisze:Ja znam dobrego z Otwocka, ale przychodnia w której przyjmował nie dostała kontraktu na ortopedię Z NFZ i on przyjmuje tam, ale tylko odpłatnie. Zawsze ma kolejki, bo jest naprawdę dobry. Na Niekłańskiej trzy lata nie mogli zdiagnozować mojej Roksanki, a on tylko dotknął i od razu powiedział co jest.puszatek pisze:czyli skoro nie zerwane to kość musi się zrosnąć i wszystko będzie dobrze
Pusiu, na ludzkich kościach to ja się niestety bardzo dobrze znam od urodzenia, więc mi tu nie pitol.
Ewuniu, czy możesz się dowiedzieć jak szybko można Basię zapisać i ile taka wizyta kosztuje?
EVA2406 pisze:kamari pisze:EVA2406 pisze:Ja znam dobrego z Otwocka, ale przychodnia w której przyjmował nie dostała kontraktu na ortopedię Z NFZ i on przyjmuje tam, ale tylko odpłatnie. Zawsze ma kolejki, bo jest naprawdę dobry. Na Niekłańskiej trzy lata nie mogli zdiagnozować mojej Roksanki, a on tylko dotknął i od razu powiedział co jest.puszatek pisze:czyli skoro nie zerwane to kość musi się zrosnąć i wszystko będzie dobrze
Tak, jutro, a właściwie dzisiaj tam zadzwonię i się dopytam. Tylko dobrze by było, żeby Basia miała rtg, ale to pewnie można wypożyczyć pod jakimś pretekstem.

EVA2406 pisze:A jak z paleniem?
ale przyzwyczajenia i psychika daje się we znaki...puszatek pisze:EVA2406 pisze:A jak z paleniem?
nie palę...na razienie wiem jak długo jeszcze wytrwam .........................
.
ale nie wiem gdzie mieszkasz 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości