Kacperek,Lajla, MOJA KOCHANA NIUNIA NIE ŻYJE :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 28, 2013 17:03 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

popi ,okrutna jesteś ..do jutra nie da rady :twisted:
smacznego :piwa:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lut 28, 2013 17:12 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Dziekuje Dorciu :D

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Czw lut 28, 2013 17:27 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Popi my z Dorcią mieszkamy blisko lotniska to możemy jeszcze dzisiaj. A że obie jesteśmy bogate przylecimy prywatnym :mrgreen: :ryk: :piwa:
Pozdrawiam i również smacznego :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Czw lut 28, 2013 17:39 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Czego sie nie robi dla kawalka ciasta :ryk: :ryk: :ryk:

Dziekuje i rowniez pozdrawiam :D mam nadzieje, ze juz troche lepiej sie czujesz :ok:

Dolacze do pytania Broszki - jak kociaste sie maja?

popi

Post » Czw lut 28, 2013 17:49 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Nie tylko dla ciasta,ale również dla spotkania kociar :ok: :mrgreen: Trochę lepiej bo już umyłam lodówkę i mogę odpocząć.
Broszko i popi moje kociaste jak na razie zdrowe i niech tak zostanie bo przez choroby futrzaków bardzo zaniedbałam siebie i zdrowie całkowicie mi wysiadło .Tylko Zosi tyłek urósł z braku ruchu i obie musimy przejść na dietę :roll: Niestety Kacperek nadal na nią poluje,a Czesław z Łatką mu pomagają. Kacperek nie ma jej za swój gatunek.Dziwne.. pierwszy raz z czymś takim się spotkałam. 8O

welina

Post » Pt mar 01, 2013 9:31 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Matkozcórką jak mówi Busio cała jestem w nerwach aż się trzęsę..Znowu rudy pogryzł Zośkę.Nie zauważyłam że jest na przedpokoju bo on przed polowaniem się chowa,siedzi cicho i wyskakuje później jak strzała. Zanim wybiegłam z pokoju to już miał w paszczychu pełno jej sierści. :roll: Nie wiem jak mam postępować :(

RATYNKUUUUUUUUUUUU !!!!!!

welina

Post » Pt mar 01, 2013 18:58 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Niestety, nie umiem Ci doradzic :( Kacperek pewnie zazdrosny, ze Zosia caly czas z Toba, a on nie...a moze tylko jej nie lubi i dlatego. A jak jego stosunki (towarzyskie znaczy sie :wink: ) z Lajla?

Dobrze chociaz, ze sa zdrowe :ok: Teraz kolej na Ciebie :)

PS. Ciasto wyszlo takie sobie :evil: Nie wiem dlaczego, pewnie mi pozalowalyscie :ryk:

popi

Post » Wto mar 05, 2013 13:08 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Obrazek

Kacperek i Lajla to inna bajka.To była miłość od pierwszego wejrzenia.On miał do niej anielską cierpliwość.Ona jako maluch strasznie mu dokuczała.Nigdy jej nie zrobił krzywdy.Niestety do innych jest zaczepny.Chociaż tym innym też nic nie brakuje.Tylko Zolcia jest grzeczna. Z Czesławem często dostają głupawki i leją się niesamowicie.Do Łatki i Zolinki też nie jest kocim dżentelmenem.Czesio również. :roll: Wyszło masło maślane ,czy ktoś cosik zrozumiał :mrgreen: :lol:

PS. Ciasto pewnie wyszło dobre tylko nie chciałaś robić nam przykrości. :ryk:

welina

Post » Wto mar 05, 2013 16:55 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Ja zrozumiałam z załączonego obrazka,że przetrzymujesz w domu dziką czarną wiewiórkę,którą to Kacperek wychował na własnej piersi :mrgreen: :lol: W ogóle to koci faceci bitni są;mój też mnie leje i drapie i skacze zza winkla.... :twisted: Żadnych ulg :wink: :roll:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Pt mar 08, 2013 17:46 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Ale zdjęcie piękne :) Że też taki moment nastroszony udało się złapać w kadr - podziwiam.

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Pon mar 11, 2013 16:33 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

WElinko, co tam u Was słychać? Podobnież zima zawitała do stolicy. Do Wrocławia takoż. A mnie w czwartek czeka podróż samochodem do Lublina...

agiag

Post » Pon mar 11, 2013 18:33 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

agiag pisze:WElinko, co tam u Was słychać? Podobnież zima zawitała do stolicy. Do Wrocławia takoż. A mnie w czwartek czeka podróż samochodem do Lublina...

U nas jak na razie wszystko dobrze.Może do czwartku będzie cieplej.Rzeczywiście daleka droga.Spokojnej podróży. :ok:

welina

Post » Pon mar 11, 2013 19:56 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Cieszę się, że wszystko w porządku. Pozdrawiam ciepło :)

agiag

Post » Wto mar 12, 2013 11:25 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

welina pisze:Obrazek

Kacperek i Lajla to inna bajka.To była miłość od pierwszego wejrzenia.On miał do niej anielską cierpliwość.Ona jako maluch strasznie mu dokuczała.Nigdy jej nie zrobił krzywdy.Niestety do innych jest zaczepny.Chociaż tym innym też nic nie brakuje.Tylko Zolcia jest grzeczna. Z Czesławem często dostają głupawki i leją się niesamowicie.Do Łatki i Zolinki też nie jest kocim dżentelmenem.Czesio również. :roll: Wyszło masło maślane ,czy ktoś cosik zrozumiał :mrgreen: :lol:

PS. Ciasto pewnie wyszło dobre tylko nie chciałaś robić nam przykrości. :ryk:

Sliczna parka z nich :1luvu: Tez sie ciesze, ze u Was wszystko dobrze i pozdrawiam wszystkich :D

PS. Az taka delikatna to nie jestem - naprawde wyszlo bylejakie :P

popi

Post » Wto mar 12, 2013 23:08 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Zaglądam :1luvu:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

[poprzednia][następna]