Moje koty X. Puti ['] Mikuś [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 31, 2012 12:20 Re: Moje koty X. Puti ['] Mikuś [']

Po linii najmniejszego oporu

Przepraszam :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Sob mar 31, 2012 12:22 Re: Moje koty X. Puti ['] Mikuś [']

AYO pisze:Po linii najmniejszego oporu

A ja tylko czekałam aż wpadnie niejaki serniczek i poprawi 8) :lol:

Tak wiem, tak jest poprawnie, ale jakoś nie potrafię zwalczyć złego nabytego przyzwyczajenia. No i mówię jak wszyscy - po najmniejszej linii oporu :oops:

edit: kurczak już się dusi (na kurę w majonezie morelowym), żeberka zaraz zacznę obrabiać, obsmażać, dusić.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Sob mar 31, 2012 12:24 Re: Moje koty X. Puti ['] Mikuś [']

Upss :oops:
U mnie też siła przyzwyczajenia.

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Sob mar 31, 2012 12:26 Re: Moje koty X. Puti ['] Mikuś [']

U mnie też :wink:
Ale ponieważ zostałam kiedyś publicznie złajana, reaguję automatycznie :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Sob mar 31, 2012 12:54 Re: Moje koty X. Puti ['] Mikuś [']

:ryk: GDZIE JEST SERNIK
lini 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob mar 31, 2012 12:59 Re: Moje koty X. Puti ['] Mikuś [']

skaskaNH pisze:(Dla wyjaśnienia: na zwykłe 3 ze sprawdzianu z fizyki wystarczyło się naumiec teorii i odpowiedziec na pytania teoretyczne, więc ja szłam po najmniejszej linii oporu :twisted: )

o jakże Ci zazdraszczam!! Żebym tak miała na chemii, to nie musiałabym zdawać co półrocze komisów z owej.. I z fizyki... i z matmy też.
No bo, albowiem aczkolwiek (na pralkę sobie przyklej) skończyłam studia inżynierskie, to....
...ujmijmy to łagodnie, przedmioty ścisłe, ee, są dla mnie tym, czym sowy w Twin Peaks. Znaczy, nie są tym, czym się wydają :mrgreen:
KotkaWodna

Post » Sob mar 31, 2012 13:07 Re: Moje koty X. Puti ['] Mikuś [']

moś pisze:

:ryk: GDZIE JEST SERNIK
lini 8)

Mosiu drogi, będę obstawać przy tej wersji pisowni jednakowoż :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Sob mar 31, 2012 13:14 Re: Moje koty X. Puti ['] Mikuś [']

Będzie słodkie? 8)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Sob mar 31, 2012 13:34 Re: Moje koty X. Puti ['] Mikuś [']

Avian pisze:Będzie słodkie? 8)

:ryk: Ja wiem,ze sernik moze byc za bardzo doslowny..
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob mar 31, 2012 13:45 Re: Moje koty X. Puti ['] Mikuś [']

Avian pisze:Będzie słodkie? 8)

U mnie?
Nie będzie :twisted: Nikt nigdy nie dotrwał do wetów, więc co ja mam sobie zawracać głowę? No?
Zawsze mogę zrobić crem au caramel, mam składniki, a ten akurat deser, mój uwielbiany, mogę zjeść i ja :)

No! Żeberka się juz duszą. Za dwie godziny zobaczymy jak to tam z nimi jest.
Postanowiłam podać z pieczywem, jutro więc upiekę bagietki, albo bułeczki typu jazerki, jeszcze nie zdecydowałam.

casica

Post » Sob mar 31, 2012 18:03 Re: Moje koty X. Puti ['] Mikuś [']

casica pisze:No więc Justyn zapodany ma nifuroksazyd, [...]
I tylko mam pytanie retoryczne, Justyn poleci przez kilka dni na ryżyku z masłem, kto więc zeżre to wszystko co będzie do zeżarcia??? :x

Eeee, jak Justyn dostaje nifuroksazyd to nie powinien już mieć problemów- ja podaję na pierwszy raz dwie tabletki i potem jeszcze dwa razy po jednej- czasami jak wygląda poważnie jeszcze drugiego dnia trzy razy po jednej. Jemy normalnie i nic się już nie dzieje. Osłabionego nie można przecież dietować :wink:

Ale mnie ominęło z tym Miłkiem... Normalnie o libido było a ja nic nie wiedziałam... Może jeszcze coś napisze :lol:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Sob mar 31, 2012 20:31 Re: Moje koty X. Puti ['] Mikuś [']

Justyn leży w łóżku z temperaturą, dwie dawki x 2 tabletki powstrzymały wydalanie, ale jest słaby jak kot. Coś paskudengo go dopadło. Jak nie ptrzejdzie to w poniedziałek do lekarza.
Impreza stoi pod znakiem zapytania, ale zobaczymy jutro rano, jaka będzie sytuacja na froncie defekacji 8)

Ech, Słonko, nie będzie Miłek pluł nam w twarz (no powiedzmy, eufemizm roku). Niestety Miłek nie uczestniczył w dyskusji, nie licytował się z nami, nie obiecywał, nie przyrzekał, ani tez nie zarzekał się. Może to i lepiej bo heroic fantasy stanowczo wolę w stosownej lekturze niż... no wiecie :P

Słonko, proszę się zameldować i zabrać dla Yenny różne takie pozostałe mi po Putisi drobiazgi.

casica

Post » Sob mar 31, 2012 21:37 Re: Moje koty X. Puti ['] Mikuś [']

casica pisze:Justyn leży w łóżku z temperaturą, dwie dawki x 2 tabletki powstrzymały wydalanie, ale jest słaby jak kot. Coś paskudengo go dopadło. Jak nie ptrzejdzie to w poniedziałek do lekarza.

A Ty Go chciałaś na ryżu trzymać :evil: Bieeeedny... Ty też biedna- chory facet w domu :roll:

casica pisze:Słonko, proszę się zameldować i zabrać dla Yenny różne takie pozostałe mi po Putisi drobiazgi.

Kasiu ja pamiętam :oops: Od dwóch tygodni żadnego dnia ani wieczoru nie spędziłam w domu. Nie dam rady przed świętami na 100%. Jak się na mnie w końcu wkurzysz- zrozumiem.
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Nie kwi 01, 2012 9:33 Re: Moje koty X. Puti ['] Mikuś [']

Justyn nadal na ryżyku (sam się na nim trzyma, a ja tylko kiwam głową z aprobatą), ale ma mu się na życie więc jednak te góry żarcia ktoś mi pomoże przetworzyć bo goście przyjdą :)

Słonko, jeszcze Cię nie zabiję, ale juz niedługo. W połowie kwietnia przychodzi stolarz, porobić poprawki i dorobić kilka rzeczy. Więc chciałabym przed tym terminem oddać w dobre ręce ten nadmiar.

casica

Post » Nie kwi 01, 2012 10:07 Re: Moje koty X. Puti ['] Mikuś [']

Powoli doczytuję.
Jutro przyjeżdżają meble do kuchni, pochowam garnki itd, odgruzuję z kuchennych elementów mój pokój i wreszcie normalnie zaczniemy żyć i gotować. Mam powyżej dziurek w nosie różnego rodzaju półproduktów, zwłaszcza pierogów.
Poczytałam z ciekawości wnerwionych- czy dobrze rozumiem, że teraz usuwa się całe posty a nie tylko ich treść :?:
Przyjemnej niedzieli :!:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

[poprzednia][następna]