ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 11, 2012 17:00 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Cześć ciasteczka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Sob lut 11, 2012 18:21 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lut 11, 2012 19:08 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Dziewczyny mam prośbę...

Ledwo żyję, jestem chora i niestety nie mam w głowie szukania zdjęć Ptysiaków do konkursu. Jeśli to nie problem to wynajdzcie z tych zdjęć które są jakieś fajne i zgłoście je. Moje dzisiejsze i pewnie jutrzejsze myśli będą skumulowane na wyzdrowieniu niż na konkursach piękność. Kasę oczywiście za zgłoszenie oddam :)

Będę wdzięczna, tym bardziej, że pierwszy raz dziś włączyłam kompa i zapewne ostatni...

Dziękuję w imieniu swoim i przede wszystkim przyszłego PONOWNEGO Mistera i zasłużonej Miss :1luvu: :1luvu:

Malgosia Wroc

Od: Nie lis 20, 2011 15:30

Post » Sob lut 11, 2012 19:22 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Małgosiu kuruj się tu dziewczyny bardziej kumate ode mnie i nie odmówią pomocy.A tym czasem za zdrówko twoje mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Sob lut 11, 2012 22:57 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Malgosia Wroc pisze:Dziewczyny mam prośbę...

Ledwo żyję, jestem chora i niestety nie mam w głowie szukania zdjęć Ptysiaków do konkursu. Jeśli to nie problem to wynajdzcie z tych zdjęć które są jakieś fajne i zgłoście je. Moje dzisiejsze i pewnie jutrzejsze myśli będą skumulowane na wyzdrowieniu niż na konkursach piękność. Kasę oczywiście za zgłoszenie oddam :)

Będę wdzięczna, tym bardziej, że pierwszy raz dziś włączyłam kompa i zapewne ostatni...

Dziękuję w imieniu swoim i przede wszystkim przyszłego PONOWNEGO Mistera i zasłużonej Miss :1luvu: :1luvu:

spokojna glowa, znajdziemy :) z tak slit kotkami kazda focia jest slit :D
kuruj sie :) :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lut 12, 2012 0:12 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Najwyższa pora , aby stworzyć nowy temat KONKURSU pt "ZAKOCHANA PARA" :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie lut 12, 2012 1:09 przez animalon, łącznie edytowano 1 raz
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Nie lut 12, 2012 0:16 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Małgosiu, najlepsze na gorączkę są okłady w wykonaniu PTYSIA I BALBINKI :ryk: :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie lut 12, 2012 8:55 przez animalon, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

animalon

Post » Nie lut 12, 2012 0:16 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

BALBINKO :1luvu: PTYSIU :1luvu: wygrzejcie porządnie swoją mamusię :ok:
Ostatnio edytowano Nie lut 12, 2012 1:10 przez animalon, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

animalon

....smutna sprawa :( MINIA wyadoptowana wczesną jesienią znowu szuka znowu domku .... ach :( ten koci smutny świat
Obrazek

animalon

Post » Nie lut 12, 2012 14:23 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

O matko :strach: Co się stało? Nie chcą już Miniusi? :( Biedna kicia :( Ledwo uciekła przed śmiercią i znowu.
Animalon wybierz jakies fotki. Ty masz zaraz po Małgosi, największe prawa do Ptsiaków :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lut 12, 2012 14:59 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

animalon pisze:Najwyższa pora , aby stworzyć nowy temat KONKURSU pt "ZAKOCHANA PARA" :1luvu: :1luvu: :1luvu:

nie mamy jeszcze osoby ktora by ufundowala nagrody za zdobycie 3 miejsca. Dopiero jesli to bedzie zalatwione to moge pomyslec o dodatkowych wyborach w ramach tego konkursu. Bo najbardziej zakociana para to nie musza byc 2 kotki, moze byc kot z psem z dzieckiem, ze swoim Duzym :1luvu: (np.Myszka od Myszolandii ze swoja Duza-to jest milosc przez wielkie M, kocio-ludzka zakociana para)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lut 12, 2012 16:55 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Witaj-zdrówka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Nie lut 12, 2012 17:11 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

jasdor pisze:O matko :strach: Co się stało? Nie chcą już Miniusi? :( Biedna kicia :( Ledwo uciekła przed śmiercią i znowu.
Animalon wybierz jakies fotki. Ty masz zaraz po Małgosi, największe prawa do Ptsiaków :ok:

....MINIA była w domku, który okazało się, że jest niewydolny finansowo i oczekiwał opłacenia sterylki, zastrzyków, zawiezienia do Weta kotki i DS , odebrania JEGO wraz z kocią po zabiegu. MINIa miała nawet opłacony przez ja1 zastrzyk p.bólowy i p.zapalny po sterylce i całą resztę a pani nawet nie zabrała kotki i nie zawiozła :((((( .... "ZAPOMNIAŁA" ....brak słów. MINIA obecnie przebywa pod opieką swojego osobistego Weta i jego żony . A kotka jest naprawdę niesamowita: ustawiała moje koty w ich własnym domu :ryk: , jest odważna , otwarta, nie boi się nowego miejsca , zachęca do zabawy, miauczy gdy czuje się samotna . Jest, pomimo swoich ułomności , niesamowita :1luvu: . Nie boi się nowego miejsca i nowych zapachów. Acha... psa zostawiła w spokoju :ryk:
Obrazek

animalon

Post » Nie lut 12, 2012 17:17 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Ale mam jeszcze nowszy problem: w moim garażu w nocy dzika kotka urodziła kocięta :( :( :( :( :( :( I leży na mokrym i zakrwawionym posłaniu w starym kontenerku. Ani tego nie można wymienić, ani owinąć aby było cieplej.... ręce opadają.... Dostała jedzonko, zamknęłam otwór do garażu aby inne koty nie wchodziły.... i muszę ją złapać na sterylkę i do uśpienia ślepaczki .... Serce muszę "wyłączyć" , bo jak zacznę ryczeć to nie skończę. Cały dzisiejszy dzień biegam w sprawie zwierząt ....
Obrazek

animalon

Post » Nie lut 12, 2012 17:52 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

troszkę dla poprawy humoru : instrukcja "TRZEPANIA KOTA" http://www.youtube.com/watch?v=vP4YoZbf ... re=related :ryk:
Obrazek

animalon

[poprzednia][następna]