to ja w takim razie oddalam się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:![]()
![]()
Najlepszy Pewex ,czyli smietnik-w ten sposob ,to i nasza Gapka widzi
zabers pisze:Siedzę sobie, trochę układam pasjans, trochę łypię na artykuły, trochę na "miau". Na zewnątrz zimno i mało zachęcająco.![]()
Coraz trudniej mi się ogarnąć na tym forum. Chyba powoli mnie to zaczyna zniechęcać. Czuję powiew ... wszystkiego - trochę świeżości, ale i trochę rozpadu, w którym gdzieś giną/schodzą na dalszy plan ci, wokół których kiedyś się tu wszyscy zebrali.
Jutro zabieram Zmrola na badania. Trzeba rozwiązać problem z dziąsłami. Niestety, wszystkie bezinwazyjne metody zostały już wyczerpane, a z buziuty dalej capi. Oprócz tego biedny Szaszuk ma przerosty dziąseł (które zrobiły się podczas jej pobytu w dawnym miejscu) i chroniczny stan zapalny w tylnej części buzi. Więcej sterydów już w nią pchać nie można, więc trzeba się na coś zdecydować zanim zapalenie "posieje" na dobre na cały organizm Zmrolaska.
Wiem, że jest zimno, ale mam teraz przerwę, a tym samym więcej czasu.
Nie mam humoru. Wolałabym, żeby wszystkie stwory były zdrowe.
moś pisze:zabers pisze:Siedzę sobie, trochę układam pasjans, trochę łypię na artykuły, trochę na "miau". Na zewnątrz zimno i mało zachęcająco.![]()
Coraz trudniej mi się ogarnąć na tym forum. Chyba powoli mnie to zaczyna zniechęcać. Czuję powiew ... wszystkiego - trochę świeżości, ale i trochę rozpadu, w którym gdzieś giną/schodzą na dalszy plan ci, wokół których kiedyś się tu wszyscy zebrali.
Jutro zabieram Zmrola na badania. Trzeba rozwiązać problem z dziąsłami. Niestety, wszystkie bezinwazyjne metody zostały już wyczerpane, a z buziuty dalej capi. Oprócz tego biedny Szaszuk ma przerosty dziąseł (które zrobiły się podczas jej pobytu w dawnym miejscu) i chroniczny stan zapalny w tylnej części buzi. Więcej sterydów już w nią pchać nie można, więc trzeba się na coś zdecydować zanim zapalenie "posieje" na dobre na cały organizm Zmrolaska.
Wiem, że jest zimno, ale mam teraz przerwę, a tym samym więcej czasu.
Nie mam humoru. Wolałabym, żeby wszystkie stwory były zdrowe.
Taa, mam podobne pzremyslenia i nawet nie mam ochoty wchodzic ostatnio na forum.Biedny Zmrol, napisz do magii, ona ma kotke z plazmocośtam dziaseł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości