Kciuki za kotka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Wykastrowałabym własnoręcznie bez znieczulenia takiego gnoja![]()
Kciuki za kotka![]()
![]()
![]()
kamari pisze:Gibutkowa pisze:Wykastrowałabym własnoręcznie bez znieczulenia takiego gnoja![]()
Kciuki za kotka![]()
![]()
![]()
Widziałam kilka razy kastrację kota - taki zabieg bez znieczulenia to żadne halo.
Osobiście zastosowałabym opcję "oko za oko". I jeszcze raz...
Gibutkowa pisze:kamari pisze:Gibutkowa pisze:Wykastrowałabym własnoręcznie bez znieczulenia takiego gnoja![]()
Kciuki za kotka![]()
![]()
![]()
Widziałam kilka razy kastrację kota - taki zabieg bez znieczulenia to żadne halo.
Osobiście zastosowałabym opcję "oko za oko". I jeszcze raz...
Znaczy się poćwiartować, zakopać, odkopać, rozjechać walcem, znów zakopać, odkopać, spalić i znów zakopać?![]()
najszczesliwsza pisze:Kamari jaką pomoc zadeklarowałaś temu kotu?
U mnie porzucono kocięta pod Biedronką.
najszczesliwsza pisze:Kamari jaką pomoc zadeklarowałaś temu kotu?
BOZENAZWISNIEWA pisze:najszczesliwsza pisze:Kamari jaką pomoc zadeklarowałaś temu kotu?
pewnie finansowa, skoro operacja na krechę jest...nie bój się Henio nie ucierpi
BOZENAZWISNIEWA pisze:Jutro Marysia aktualne?-przyjeżdżasz, czy zmieniłaś plany?Gdzie ten kociak jest?kto operuje?
kamari pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Jutro Marysia aktualne?-przyjeżdżasz, czy zmieniłaś plany?Gdzie ten kociak jest?kto operuje?
Jutro przyjeżdżam koło 11-stejKociak z Gorzowa Wielkopolskiego. Nie znam jeszcze szczegółów, czekam na więści od Lu.
kamari pisze:Mam problem technicznyLu może mi przesłać zdjęcia połamanego kotka na telefon. Kabelek do komputera mam, ale po podłączeniu nic się nie dzieje - nie włącza się żaden program.
Co ja robię nie tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, elkaole, Lifter, Marmotka, Sigrid i 14 gości