Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Ech, te nasze delikatne dziewczynki ...
Agatka też taka kruchutka i wrażliwa jest.
I nie wiadomo dlaczego ...
Gagat
Hannah12 pisze:Wiesz u niej to nie jest taka klasyczna biegunka, to po prostu jest ludniejsza kupa. Nie robi jej częściej itp.
Miała badania na różne możliwe przypadki i nic nie wykazało. To jest najprawdopodobniej nadwrażliwość jelit. która daje znac o sobie w tradycyjnych okresach, czyli jesień, wiosna.
Haker1 pisze:Cześć wszystkim, Duża tak okupuje kompy, że nie mogę nic napisać![]()
Żyję i jestem grzeczny ( czytaj, kiedy chcę to marudzę)
Dzisiaj Duża usiłowała mi wyszczotkować zęby![]()
![]()
Robiła to przy pomocy swojego palca, pasta super - smakuje mi, ale to szczotkowanie, ja ja mogę zlizać z palca, ale wcieranie w zęby![]()
Haker
Hannah12 pisze:Wiesz u niej to nie jest taka klasyczna biegunka, to po prostu jest ludniejsza kupa. Nie robi jej częściej itp.
Miała badania na różne możliwe przypadki i nic nie wykazało. To jest najprawdopodobniej nadwrażliwość jelit. która daje znac o sobie w tradycyjnych okresach, czyli jesień, wiosna.
Haker1 pisze:Nakarmiłem mojego kolegę http://tablica.pl/oferta/kemi-ze-schron ... DxEC1.html
Jak możecie to też go nakarmicie.
Haker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości