Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 13, 2013 23:55 Re: Choco Mruczek[*] Mikuś[*] i Nero 3

Jak widać długo dziś pracowałam ale chciałam nadrobić zaległości – i prywatne i coś co obiecałam, że zrobię na forum……
Myszolandia pisze:Ja też nie cierpię braku odpowiedzi na jakiegoś maila,tym bardziej jak on jest z jakimś zapytaniem konkretnym,wtedy ponawiam pytanie,jak jest cisza ,usuwam adres
Jak ktos nie ma neta odpowie potem ,wtedy z powrotem go zapisuję
NITKO/KARINKO ja też podpisuję się 4 kończynami pod Twoją kandydaturą na moda
Jesteś niesamowita w tym co robisz. Jestem pod wielkim wrażeniem, szacun wielki ode mnie
a my zgłosiłyśmy się z Misią do konkursuGłosowanie rusza 18 lutego ,potem napiszę dokłądnie co i jak ,na razie Krysia zbiera fotki
Nie mogę usunąć adresu bo będę miała w przyszłości problem…. Skończyło się na tym, że po tygodniowym oczekiwaniu zapytałam jednego z kierowników co mam zrobić – podał mi nr telefonu i dzwoniłam …
Czekamy więc na rozpoczęcie konkursu i wpiszę to do posta 1.
NITKA/KARINKA pisze: :( NIC się nie zmienia.
Dziękuję bardzo – niepokoiłam się… :1luvu:
Nie rozumiem terminologii…. Nie widziałam nigdy czegoś takiego. :wink:
Wiesz co zrobię – przygotuję dla Ciebie coś innego specjalnie do testów tylko musimy się porozumieć kiedy to uaktywnić zwłaszcza, że to będzie wersja natychmiast do korekty…i ewentualnie skonsultujemy to na FB – tam jest bardziej wygodna wymiana informacji na bieżąco…

Dziś? – wylądowałam u Dyrektora „na dywaniku”…. – właściwie całkiem rano dostałam maila z poleceniem służbowym z prośbą o realizację ale… sęk w tym, że Dyrektor rzadko przekazuje mi takie wiadomości…. Zdenerwowałam się co się stało - dlaczego ja o tym nie wiem - wcześniej niż ja znalazł w bazie danych potrzebne informacje o kolejnym etapie i na samym końcu trafił do mnie…. Z prośbą o uzupełnienie moich danych… - fakt, nie wiadomo dlaczego tak się stało że w systemie nie było wiadomości o etapie pośrednim i ostatecznie uderzyło we mnie bo mam kontakt z partnerem z zewnątrz… a co jest w tej chwili – od godziny 9:00 czekam na potwierdzenie odbioru maila…. :ryk:
Za wszystko, za jutro i za Wszystkich bardzo mocno trzymamy kciuki! :ok: :ok: :ok:
Życzymy miłego i spokojnego dnia! :D
Pozdrawiamy!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lut 14, 2013 21:01 Re: Choco Mruczek[*] Mikuś[*] i Nero 3

o rany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt lut 15, 2013 9:11 Re: Choco Mruczek[*] Mikuś[*] i Nero 3

Teraz jestem już w pracy! Ten post pisałam bardzo wcześnie i zapisałam w „kopie robocze” a teraz edytuję i publikuję więc dlatego nie zgadza się czas i sytuacje :)
Dziewczyny niestety zapowiada się coraz większy problem z zachowaniem mojego kota…
CORAZ BARDZIEJ GRYZIE I ATAKUJE TYLKO MNIE… :(
Wieczorem w czwartek pogryzł i podrapał mnie też po rękach i po dłoniach a wcześniej tylko łydki… :(
Wędka urwana i zagryziona, myszki zagryzione, laserek zniknął… muszę wymyślić coś nowego…

….
Wyszukuję sobie linki do różnych wątków: viewtopic.php?f=1&t=150564
viewtopic.php?f=1&t=150552
viewtopic.php?f=1&t=150410
viewtopic.php?f=1&t=148248&p=9629552#p9629552
Np. te wątki o problemach szukałam już znacznie dłużej i znalazłam po swoich postach:
viewtopic.php?f=1&t=149764&p=9527308#p9527308....
Cytuję sobie własne posty z róznych wątków bo jak wiecie to lubię!
viewtopic.php?f=1&t=149770&p=9527300#p9527300
kussad pisze:Zrobiłam sobie przerwę "na herbatkę" i odkryłam konieczność odwiedzenia Was w nocy ze stacjonarnego komputera bo jest film a przy okazji przetestuję własny komputer po reinstalacji systemu czy daję rady oglądać filmy :wink:
– działa!
viewtopic.php?f=13&t=149198&p=9629491#p9629491
kussad pisze:
ASK@ pisze:To było całe ogłoszenie?czy jakiś wyrywek?
Gapa, nie zauważyłam Piotrusia w "Metro" - zajęłam się czytaniem innej gazety a potem stałam w tłoku. Dowiedziałam się o tym dopiero w nocy z Twojego wątka. Faktycznie jest to ogłoszenie - mogę to sprawdzić dopiero późno wieczorem - gazeta leży koło stacjonarnego komputera w domu...
viewtopic.php?f=8&t=150711&p=9629519#p9629519
kussad pisze:W jakim dziale powinien się znaleźć wątek np. taki jak ten z banerka w moim podpisie - dotyczący poszukiwania i ogólnie poszukiwania też kotów...
Teraz mam problem z tym moim - jestem administratorem wydarzenia na Fb, jest podany link na wątek ale dotyczy części niedostępnej dla osób niezalogowanych więc w efekcie kopiujemy sobie wiadomości z jednego forum na drugie :(
viewtopic.php?f=7&t=150747&p=9629532#p9629532
kussad pisze:Posłuchajcie a może nie spotkanie TWA tylko warszawskie - część osób spotkaliśmy w realu już osobiście ale jesteśmy albo neutralni albo braliśmy udział w innych akcjach w niektórych bardzo aktywnie ale mniej widocznie bo przechodziło na pw albo do współpracy przez Fb...
Pytałam o miejsce gdzie jest coś oprócz piwa tzn. np. herbata :oops: Ja też preferuję miejsce dla niepalących :)
viewtopic.php?f=8&t=118372&p=9630659#p9630659
kussad pisze:Jak Waszym kotom spodobały się żwirki KV - interesują mnie tylko typu "compact" i jakie wolą zapachowe czy nie?

Czy KV na terenie Warszawy dostarcza towar też popołudniu do domu - nie wiecie jak to jest aktualnie - zastanawiam się nad wyborem dużego opakowania ale będę brała pod uwagę też cenę +koszt transportu. Mniejsze opakowanie + transport to równowartość ceny zakupu żwirku już wypróbowanego u mnie na dole w sąsiedniej bramie :(

viewtopic.php?f=8&t=150711&p=9631594#p9631594
kussad pisze:Bardzo trudno jest znaleźć konkretne tematy w całym "koty" - np. kocie problemy przykładowo z zachowaniem a próbowałam się do tego przyłożyć bo jestem tym osobiście zainteresowana mój wampir mniej, poszukiwania zaginionych kotów już wymieniałam.
Próbowałam sprawdzić w ABC i szukałam czegoś na temat "Jak sobie radzić z agresją?" - nie ma ...
Może taki dział przydałoby się wydzielić?
Ten post napisany w „na szybko" w nocy był pewną prowokacją żeby zwrócić na to uwagę i zauważyło go szersze grono i Moderatorzy zanim rozpatrzą różne propozycje i podejmą decyzje bo wątek ucichł...
Skutek był bo znacznie lepiej rozwinęła temat anika i prawidłowo opisała to co myślę.
viewtopic.php?f=8&t=150711&start=540#p9631718
kussad pisze:Dziękuję - ja to oczywiście znam i od tego w ABC i sprawdzenia informacji o Feliway zaczęłam ale znacznie więcej informacji i szybciej znalazłam przez wyszukiwarkę nie na naszym forum tylko innych - myślę o początkujących użytkownikach, że u nas tego po prostu nie znajdą... :(
Zareagowaliby na słowo "Problemy w zachowaniu, agresja", w innym miejscu - wśród podstawowych potrzeb i wyprawki w tytule wymieniony żwirek :| O żwirkach najbardziej lubię wątek viewtopic.php?f=8&t=118372&p=9630659#p9630659 Np. te wątki o problemach szukałam już znacznie dłużej i znalazłam po swoich postach: viewtopic.php?f=1&t=149764&p=9527308#p9527308.... viewtopic.php?f=1&t=149770&p=9527300#p9527300

......
Dziś mam w biurze spokojniej – sprawdzam system, wyszukuję błędy i je wyjaśniam ale nie lubię sytuacji takich jak wczoraj gdy coś mi naruszy harmonogram… cóż już dziś nie czekam na odpowiedź na tego maila służbowo – skoro temat załatwiał Dyrektor musiałam korespondencję wysyłać dw Dyrektora i kierowników -i mojego i danego regionu. Zgłosiłam Dyrektorowi, że nie mam potwierdzenia odbioru maila i już wiem że później to już była korespondencja między Dyrektorami więc ja już potwierdzenia nie dostanę… :wink:
………..
Nie pisałam na wątku dot. zmian na forum o zdjęciach bo to uderzałoby w niektóre spośród nas a wszystkie je bardzo lubimy wklejać… :wink:
….
Widzę, że niczego do testów nie potrzeba – minęła doba… zainteresowania brak… więc niczego nie przygotowuję… - :( tylko zmienia się ilość napisanych postów… gdzieś bo niewidocznych… :wink:

viewtopic.php?f=1&t=149922&start=465#p9630891
Asia_Siunia pisze:Postanowiłam "wystawić" mojego Zulusa w konkursie. Ewentualna wygraną pragnę przekazać potrzebujacym kotom. Wystarczy, że klikniecie "Lubię to". Mawia się, że w kupie siła...więc 8 kilo by się jakimś głodomorkom przydało :ok:
http://torun.gra.fm/uczestnicy-konkurso ... bject_map=

http://torun.gra.fm/konkursy/768/kocie- ... 14.02.2013 - przyjmowanie zgłoszeń
15.02-17.02.2013 - głosowanie
18.02.2013 - ogłoszenie wyników w Dzień Dobry Toruń i na stronie konkursowej
….
Coś mnie bierze – kolejny dzień „suszy” ale nie mam kataru ani nic tylko mi zimno właściwie od tego dnia, 7.02 - w którym opisywałam że przemarzłam i przemokłam gdy w ciągu dnia na całkiem suche chodniki spadło bardzo dużo śniegu i topił się a ja się wybrałam do pracy w półbutach :wink: ……

Przemiły Walentynkowy wieczór i przebudzenie – czyli tylko awantura, że TZ chodząc codziennie do Babci natychmiast nie zaniósł do Niej Jej korespondencji tylko wrzucił do szuflady na 3-4 dni i coś na co czekała a ja nie zauważyłam tego, nie sprawdziłam i nie zadzwoniłam i nie zapytałam czy mogę otworzyć list i przeczytać co przyszło… :( teraz jest na nartach…i coś jeszcze na co jedynie mogę czekać i kogoś nie niepokoić bo nie wiem czy tego chce, chociaż ja w podobnej sytuacji zawsze bardzo na to czekam… Akurat Tej Osobie ja sama zawsze odpowiadam dość dokładnie na każde pytanie ale w zależności od tego kto pyta i tematu bywa różnie z naszą chęcią rozmowy … :|
Cóż za chwilę w pracy muszę być skoncentrowana… a narazie wskakuje mi na kolana jakieś Mruuu… i leżąc z opiera się o moją rękę gdy to piszę
Ciekawe kto napisze kolejny post na wątku w chwili gdy minie 10 000 wyświetleń :twisted:
Miłego spokojnego dnia dla Wszystkich! :D :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt lut 15, 2013 20:05 Re: Choco Mruczek[*] Mikuś[*] i Nero 3

Ewa, ostatnio rzadko bywam na forum...ale doczytałam że masz problem z czarnym wampirkiem :( u mnie w sytuacji agresji kotów (Neska z Banshee na Lilith) Feliway nie pomógł, Kalm Aid troszkę je wyciszył, ale teraz dostają RC Calm i u mnie chyba to się najlepiej sprawdza. Zastanawiałam sie tez nad kroplami Bacha ale nie kupowałam.
Moze skorzystac z pomocy behawiorysty? na forum widzialam kiedys link....

powodzenia :ok:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Pt lut 15, 2013 21:47 Re: Choco Mruczek[*] Mikuś[*] i Nero 3

hanelka pisze:o rany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Inusiu to Ty tak fajnie się oblizujesz? Jakie masz śliczne frędzelki na uszkach a Wampir nie... :)

Witaj Mayka jak dawno Cię nie widziałam! Właśnie Ty napisałaś pierwszego posta po 10000 odsłonie tej części wątka! :ok: :ok: :ok: Wiesz że w ubiegłym tygodniu gdy rozważaliśmy możliwość spotkania, do którego narazie nie doszło, myślałam o Tobie – mieszkając obok siebie poznałyśmy się osobiście dopiero kiedyś w podobnej sytuacji… :)
Dziękuję – tego o lekach nie wiedziałam.
….
Myślałam w całkiem innym celu o założeniu wątka z moim problemem ale do tego nie doszło… i z tego co widzę do tej pory z braku zainteresowania nawet wyrażonego negatywnie ani takiej potrzeby, nie będzie go… :|
Myślę o nim nadal ale trochę inaczej – gdybym odczuła taką potrzebę…na zasadzie odszukania starych postów i sklejenia fragmentów bo ten temat powraca od kociaczka do teraz – trudno – to wszystko poginęło i było wplatane do innych postów…ciekawe jak i kto odpowiedziałby na to pytanie i byłby to tylko mój osobisty wątek, który natychmiast by zniknął w czeluściach forum :(
Nie przepadam za odpowiedziami typu „traktowanie mnie z góry”….a i taką kiedyś widziałam. Ostatecznie kotami zajmuje się od 2000 roku i „trochę" już na ten temat wiem! :wink:

Za wspólnym porozumieniem skasowałam na prośbę właściciela pewnego wątka swoje posty bo nie pasowały do tematu ale zachował mi się fragment projektu napisanego w Word…
To był komentarz napisany do kogoś na temat mojego posta na wątku: viewtopic.php?f=8&t=150711&start=540#p9631594
Usiłuję tam głośno myśleć co dałoby się zrobić żeby trochę odciążyć „Koty” i równocześnie patrzę na forum pod tym kątek – gdyby ktoś początkujący szukał tematów, które ostatnio mnie samą interesują i coś o tym piszę na różnych wątkach albo u siebie albo u znajomych albo na specjalnym jeśli taki już gdzieś istnieje…
Faktycznie trochę trwało zanim prawie 7 lat temu odkryłam ABC bo trafiłam na forum z powodów towarzyskich – pisałam na Onet bloga o swoich zwierzakach i dziewczyny z dogomanii mnie tutaj skierowały. Wtedy nie miałam żadnych problemów z kotem i za tamtych czasów wiadomości czerpałam jedynie z książek i internetu też nie miałam…

Do tej pory rozmowa już bardziej konkretnie toczy się dalej ale z tendencją dla mnie średnią i zobaczymy która opcja przeważy… viewtopic.php?f=8&t=150711&start=600#p9634053
zabers pisze:
Beliowen pisze:[...]
pogaduchy na tematy kocie i niekocie to jednak - w moim odczuciu - tło dla działalności na rzecz kotów, dla pomocy, wsparcia ich opiekunów, wypracowywania standardów.

To moja opinia jako wieloletniego użytkownika, moderatorem jestem od niedawna, użytkownikiem od blisko 9 lat.
Zdaję sobie sprawę, że forum trzeba podzielić. Nie ma od tego ucieczki i jeśli względy techniczne wymuszają podział - podpisuję się "całokształtem".
Jednak co innego zostać przeniesionym z uwagi na względy techniczne, a co innego z uwagi na (modną ostatnio) "jałowość".
Beliowen, sformułowanie jest wyjątkowo nieprzemyślane, krzywdzące, żeby nie powiedzieć pogardliwe w stosunku do całej rzeszy kocioblogowców. Przy okazji nie końca prawdziwe, bo jednak bez tego "tła" nie byłoby większości bazarków, pomocy "międzyblogowej", czy też większości standardów. No chyba, że wychodzisz z założenia, że liczy się tylko "głos Boga" w postaci fundacji, organizacji, zasłużonych DT.
Mam nadzieję, że kształt Twojej wypowiedzi to tylko rezultat niedoskonałości słowa pisanego.
zabers-tło

Wg tego określenia tak ja też należę do "tła" na forum... czyli zupełnie spokojnie mogę stąd odejść... i nikt tego nawet nie zauważy :cry: :cry: :cry: a zresztą i tak mam katar :cry: - ja na tamtym wątku już nie mam czego szukać :cry:

Bardzo ważne było upewnienie się, że tabletki uspokajające „Labopharmu” tylko kota pobudzają – dokładniej to ktoś opisał na innym kocim forum. Kiedyś tutaj sama wklejałam skład ale nikt nie odezwał się na ten temat słowem… Właśnie tak najczęściej jest z pytaniem zadanym na watku pogaduszkowo-towarzyskim. Więcej osób zwróciłoby uwagę może jedynie na pytanie zadane w tytule wątka… a potem temat znika…. :( Tutaj nawet nie wiem kto nas odwiedza oprócz osób, które czasem to potwierdzają i dopisują się…

Najpierw spróbuję metodę większego zmęczenia kotusia! Nie mam pojęcia gdzie on wsadził wędkę… - biega po całym domu z urwaną myszką. Druga myszka wisząca też leży luzem. Swój laserek Mąż zabrał do pracy a specjalnego kociego nie mam…. Kiedyś to był gratis dodawany do karmy, której wtedy mój kot nie jadł…

Przejściowo muszę się przestawić na coś innego – chodzenie z długim rękawem też po domu żeby nie wzbudzać sensacji – podrapana dłoń i obydwie ręce prawie do łokcia – byłam w bluzce z krótkim rękawem gdy mały podczas czyszczenia kuwetki zaczął mnie atakować…
Teraz zastanawiam się nad czymś innym – rany odkażone wodą utlenioną bez opatrunku ale są bolesne i jedna zaczerwieniona... Nie są na tyle głębokie żebym szła do lekarza ale myślę co z tym zrobić na razie domowym sposobem...
Kiedyś ktoś napisał o sobie nie wiem czy to były okłady z sody czy czegoś. To była jakaś rozmowa właśnie tak wtrącona na jakimś wątku u kogoś. Nie wiem kto pisał u kogo i czy chodziło o ranę po ugryzieniu czy głębokim podrapaniu…
Do tej pory dziś kotuś jest grzeczny… :wink:

Do lekarza i tak po bardzo długim oczekiwaniu na termin trafię w poniedziałek popołudniu… i wstępnie wiem czego się spodziewać…- wiem jaki jest opis wyniku badania a też wspominał że o tym myśli… i boję się… :( - przy okazji sprawdzę czy i jak mnie zobaczy e-WUŚ :twisted:

viewtopic.php?f=1&t=146957&start=1305#p9630229
halbina pisze:Obrazek

Życzymy spokojnych snów! Dobranoc :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Sob lut 16, 2013 14:47 Re: Choco i gryząco-drapiacy Czarny Wampir 3

Ja niestety nie doczytałam wcześniej Twojego pytania o tabletki z Labofarmu :oops: Na moją Inkę działają lekko wyciszająco.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lut 16, 2013 15:54 Re: Choco i gryząco-drapiacy Czarny Wampir 3

Świetna ta historyjka obrazkowa :D
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Sob lut 16, 2013 20:16 Re: Choco i gryząco-drapiacy Czarny Wampir 3

MaryLux pisze:Ja niestety nie doczytałam wcześniej Twojego pytania o tabletki z Labofarmu :oops: Na moją Inkę działają lekko wyciszająco.
Właściwie nie wiem zbytnio jak działają na Nerunia - był nimi baaardzo zainteresowany i tarzał się.... więc raczej to było pobudzenie... :)
Iwonami pisze:Świetna ta historyjka obrazkowa :D
Właśnie dlatego bardzo lubię regularnie odwiedzać wątek Ani - halbina często wkleja tam coś takiego fajnego :)

Dziewczyny –która z Was jest zainteresowana sprawami małych dzieci.
Dziś w aptece dostałam to http://cpanel.babyonline.pl/twoj_malusz ... 13512.html
Może komuś przeskanować i przysłać?

Ostatnia aktualizacja na moim wątku konkursowym – tym w banerku:
11.02.2013
viewtopic.php?f=8&t=145337&start=555#p9619188
AniHili pisze:To i ja poproszę o oceny Pana Manfreda przy pomocy gwiazdek - gramy o karmę :)
Link: http://www.koty.pl/galerie-foto/cat-mad ... osci-.html
Instrukcja: Nie trzeba się rejestrować. Link prowadzi do galerii, wchodzimy na miniaturki poszczególnych zdjęć, powiększamy je i wtedy możemy ocenić w gwiazdkach. Co prawda to redakcja wybierze ostatecznie zwycięzców, ale ocena zdjęć też ma być brana pod uwagę.
Konkurs trwa do 19.02.2013
becia_73 pisze:Poproszę o punkty dla Julki w konkursie mini mini
http://www.miniminiplus.pl/konkurs/juli ... /najnowsze
Aby zagłosować, należy wybrać ilość pkt (najlepiej 5 :wink: ) .
Trzeba podać swój adres email, na który przyjdzie link,który należy kliknąć i potwierdzć oddanie głosu.
Każdy "adres email" może oddać tylko jeden głos.
Głosowanie trwa do końca marca.
Dziękuję:)

Drugi etap – finałowy konkursu „Śnieżynka - Miss Zimy 2013 regionu wrocławskiego ” to SMS:
viewtopic.php?f=8&t=150353&start=105
Finał plebiscytu na Miss Zimy 2013 (GŁOSOWANIE)
Nasza Koleżanka Edyta to Śnieżynka nr 1

16.02.2013 15:14
posting.php?mode=quote&f=1&p=9634726
Asia_Siunia pisze:Zulus bierze udział w konkursie - ewentualna wygrana - czyli 8 kh\g karmy przekazujemy potrzebującym kociakom. prosimy więc o głowy - wystarczy wejść na stronkę, spisać kod z obrazka i kliknąć "głosuj" :ok: . Głosowanie trwa jedynie do jutra - można oddać 1 głos dziennie!

http://torun.gra.fm/uczestnicy-konkursow/9536/96-zulus
Asia_Siunia pisze:Tak jak pisałam, Zulus bierze udział w konkursie. Jeśli wygramy karmę przekazujemy potrzebującym kociakom. Zasada głosowani jest jednak inna niż myślałam na początku - nie chodzi o "lajka" na Fb tylko kliknięcie "głosuje" na stronie konkursu....Nie chodzi o mojego kota - on tylko użyczył ciała - cel wspólny :ok:
http://torun.gra.fm/uczestnicy-konkursow/9536/96-zulus
Właśnie odebrałam prośbę na FB - to Nasza Koleżanka z forum a zarazem miałam okazję poznać Ją kiedyś osobiście - Wy Aniu i Majka też, Ją i Jej koty:
Oj znowu poproszę, tym razem głosowanie NIE sms, tylko zwyczajnie przez formularz na stronie Radio Zet nas nominowało do tytułu Najzabawniejszego bloga
teraz tylko musimy mieć najwięcej głosów spośród wszystkich 5 nominowanych blogów, więc ładnie proszę i z góry bardzo dziękuję
http://www.radiozet.pl/Konkursy/Najzabawniejszy-blog
aha, głosować można codziennie jeszcze tylko dzisiaj i jutro - do 17.02
a tutaj agitka
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

Pamiętacie moje domowe potyczki ze sprzętem…- dziś ciąg dalszy… czyli część I :mrgreen:
Robot miał być gotowy do odbioru 18 stycznia. Tuż przed feriami nie miałam czasu tym się zajmować – zbyt długo codziennie byłam w pracy a service jest czynny do 18:00. Podczas urlopu odebrałam telefon z zapytaniem czy już to odebrałam. Byłam tam w tym tygodniu. SMS z zawiadomieniem o możliwości nie otrzymałam do tej pory bo źle zapisano mój nr telefonu – czyli zdarzają się SMS wysłane w Kosmos!!! Główną cześć robota – z silnikiem odebrałam – faktycznie coś tam w płycie głównej było uszkodzone! Zapomnieli dostarczyć części, która równocześnie została uszkodzona – tą do rozdrabniania więc po następnym SMS czeka mnie kolejna wycieczka…. :twisted:
W kolejnej części moja ostatnia wpadka i kolejne przygody… :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Sob lut 16, 2013 23:02 Re: Choco i gryząco-drapiacy Czarny Wampir 3

Na Rudomi głosuję :D a Magdę znam i z naszego wspolnego spotkania i z 3 urodzin Rudomi (poznałam nawet Marcheweczkę osobiście) i Magda jest moja sąsiadką prawie :mrgreen:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Nie lut 17, 2013 16:50 Re: Choco i gryząco-drapiacy Czarny Wampir 3

MaryLux pisze: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziś inny temat:
Maykaw pisze:Na Rudomi głosuję :D a Magdę znam i z naszego wspolnego spotkania i z 3 urodzin Rudomi (poznałam nawet Marcheweczkę osobiście) i Magda jest moja sąsiadką prawie :mrgreen:
Wydawało mi się, że Marcheweczkę też już znałyśmy wcześniej bo wtedy była na naszym spotkaniu :) Zasadniczo unikam konkursów, w których trzeba podać adres maila albo wysłać SMS ale przecież Magdę poznałyśmy osobiście i bardzo lubię Jej Bloga :ok:

Dziś inny temat: viewtopic.php?f=1&t=148248&start=1065#p9638119
Iza_ pisze:Obrazek
Kociara82 pisze:dużo zdrowia, bo zdrowie jest najważniejsze, dużo miłości, radości w życiu, spełnienia wszystkich kocich marzeń i samych radosnych dni z okazji Światowego Dnia Kota :piwa: :piwa:
Dołączam do tych życzeń i dedykuję je Wszystkim Waszym Kotkom i Opiekunom!
:1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie lut 17, 2013 17:05 Re: Żwirki (i muchomorki ;)

NITKA/KARINKA pisze:Żwirek wczoraj dojechał.
Wsypałam do największej kuwety.
Na razie służy młodzieży jako piaskownica.

Wszystkie chodzą do kuwet z już oswojonym żwirkiem.
Wieczorem spróbuję z mieszanym.
Która wersja żwirku dojechała - zgodna z zamówieniem czy nie?
Jak kotki zachowywały się później czy zaakceptowały żwirek?
Ja dalej myślę - mam coraz mniej czasu na podjęcie decyzji na temat zakupu bo już nam się kończy...
Z różnymi zapachowymi do tej pory nie było problemu :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie lut 17, 2013 17:18 Re: Żwirki (i muchomorki ;)

8O
Odpisywałam Ci w Twoim wątku, a mam zapisane jako wersję robocżą PW
Co do żwirku z KrakVetu ja zamówiłam raz compact z linka
http://www.krakvet.pl/krakvet-zwirek-be ... 19854.html
i nie jestem do końca zadowolona.
Zbryla się dobrze , ale
jest drobny i lekki i moje małe roznoszą i rozsypują po całym domu.
Źle się zmiata, mop rozmazuje, trzeba by kilka razy dziennie odkurzać.
Mały kosmaty typ jest nim ciągle oklejony, a bardzo nie lubi się czesać.

W koncu koty zaakceptowały, ale więcej nie zamówię.
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Nie lut 17, 2013 17:26 Re: Choco i gryząco-drapiacy Czarny Wampir 3

A my świętujemy w łóżku - minęły 3 dni i mam spadek formy.
Bolą mnie wszystkie kości :(
nie chce mi sie wstać by zapalić światło.
słuchamy starych piosenek z lat 60-tych
Koty zadowolone.
Pozdrawiamy
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

[poprzednia][następna]