Witajcie
Ja juz pracuje pelna para,
Gucio ma lekka niedyspozycje jelitowa( bardzo miekie Q)-koty sa wylacznie na suchym ,jesli do jutra nie przejdzie ,to po saszetki intestinala skocze .
Dla Gucia wizyta u weta to wielka trauma,wiec wstrzymuje sie z decyzja

Przechodzilismy to juz tyle razy ,ze mam opanowane,co robic
Upapral sobie portki ,co oznacza,ze go musze z gabka dorwac i umyc ,kiedy bedzie spal.....bede mu chyba kolysanki spiewac

-oczywiscie o normalnej kapieli nie ma mowy-jestem wdzieczna pani Alince ,ze przy wyczesywaniu Gucia skrocila mu wlos w miejscu strategicznym-duzo latwiej go wyczyscic.Wlosy juz troche odrosly-Gucio ofutrza sie blyskawicznie.
Humor wszystkie koty maja dobry,rudemu humor ciut zepsuje-wyczulam malego dredka pod pacha....bede mu go wycinala dzis

i poczesze uparciuszka
Smakusie dopadlam i juz przeczesalam-ta to ma wlos ,ktory praktycznie nie wymaga pielegnacji
Bardzo brzydko na mnie tylko popatrzyla

zupelnie nie doceniajac moich wysilkow.
Aktualnie wszystkie moje koty gubia futro na potege-Rudemu to prawie sam dlugi wlos na gorze zostal ,na brzuszku loki sie przerzedzily-podejrzewam ,ze bedzie wczesna zima
Prosze trzymac kciuki za "domycie" tyleczka Gucia ,ktory mi na pewno wdzieczny nie bedzie
Rys ma glupawke i lata jak szalony

mordujac mysze od Thorkatt

-musze wyczekac az wywali podwozie do glaskow ,by mu porzadke z nim zrobic.
Trawnik dzis skosili -szybko wiec odkopalam z trawska moje krzaczki,ciut podplewilam i znow widac moje malutkie krzaczki

Jestem pelna uznania dla osoby koszacej,bo nie uszkodzila ani jednej gałazki krzaczkow

A tak na marginesie to Gucio cwany jest ,bo bym go brala na szczepienie ,a przez te niedyspozycje ciut mu sie to odwlecze

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.