Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon maja 09, 2011 11:43 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

shalom pisze:No, spróbuj, masz lekkie pióro. Może po tytułach przyszedłby czas na całe hasła? oczywiście mówię o czysto komercyjnej pracy. Bo dla samej idei możesz napisać książkę. ja chętnie przeczytam :mrgreen:

przyłączam się :ok: :)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon maja 09, 2011 11:47 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

I ja! I ja!
Ja Cię widzę jako autorkę książki przygodowo-obyczajowo-humorystycznej, pisanej w punktu widzenia kota :ok:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pon maja 09, 2011 11:57 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

eh,
żeby tak człowiek umiał, jak nie umi ...
:mrgreen:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pon maja 09, 2011 11:57 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

spróbować Ci nie zaszkodzi :ok: :ok:

WarKotka

Post » Pon maja 09, 2011 11:59 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

tak samo mówiła moja pani promotor, a potem była zdziwiona, że zrezygnowałam z obrony :roll: :mrgreen:

pozytywka

Post » Pon maja 09, 2011 11:59 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Co Ty za kocopały żenisz :evil:

Takiego pieknego rumosza wymysliłaś z całą historią i rodziną - ot tak w kwadransik :1luvu:
Jak Ci sie coś wymyśli to zapisuj a potem sie rozwinie :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

całkiem zrezygnowałaś? 8O

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon maja 09, 2011 12:00 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

pozytywka pisze:tak samo mówiła moja pani promotor, a potem była zdziwiona, że zrezygnowałam z obrony :roll: :mrgreen:

no więc teraz posłuchaj i pisz :D

WarKotka

Post » Pon maja 09, 2011 12:04 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Patmol pisze:całkiem zrezygnowałaś? 8O

no :mrgreen:
nie był mi ten papier potrzebny, bo nie zamierzałam jednak zostać pracownikiem socjalnym :)
Wszystko mam ślicznie zaliczone, ale prackę już olałam
miałam 2 czy 2,5 roku na reaktywację i nawet poszłam do dziekanatu, ale koniec końców mi się odechciało
Teraz chyba musiałabym powtórzyc ostatni rok, czy cuś, pewnie by mi oceny przepisali, więc byłyby tylko różnice programowe i seminarium, ale to bez sensu
Muszę tylko wydobyć indeks na pamiątkę, bo takich ładnych ocen nigdy nie miałam :mrgreen:

pozytywka

Post » Pon maja 09, 2011 12:15 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

AYO pisze:Co Ty za kocopały żenisz :evil:

Takiego pieknego rumosza wymysliłaś z całą historią i rodziną - ot tak w kwadransik :1luvu:
Jak Ci sie coś wymyśli to zapisuj a potem sie rozwinie :twisted:

co to są kocopały? Od czego to pochodzi?

rozwinie to mi się najwyżej papier toaletowy, jak pozwolę kotom wejść do WC :twisted:

pozytywka

Post » Pon maja 09, 2011 13:05 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Źródłosłowu nie znam a znaczy tyle co "kity" 8)

Cos Ty dzisiaj naprawdę potrzebujesz, żeby Cie po główce pogłaskać, powiedzieć "nie musisz juz siedzieć za tym biurkiem - idź do domku" - co :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon maja 09, 2011 13:15 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

He, he,
już mi się polepszyło (kupiłam sobie książki kompletnie nie poradnikowe i znowu jestem hepi)
Chyba powinnam też zrobić jakies zamówienie kocie w odpowiednim sklepiku, ale to może jutro?

A dwie godzinki jakoś zlecą, i jutro przynajmniej nie będę musiała się zrywać o świtaniu
A poza tym niebo coraz bardziej bezchmurne, a nie jest gorąco - no ideał pogodowy za oknem, panie
Same pozytywy :mrgreen:

O zadzwoniła jakaś wydra - komornik - a niech ją
ciśnienie mi podniosła i już nie będę musiała kawy pić - też fajnie :D

pozytywka

Post » Pon maja 09, 2011 17:21 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

ja ja sobie pomysle, ze przede mna całe życie pracy to... uh.. ale lepiej mieć niż nie mieć. chyba.

czeka mnie i M.ojego DOKŁADNE odgracanie piwnicy, ale planu nie rozpisuje do tego przedsiewziecia :)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Pon maja 09, 2011 18:39 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Mam w życiu kupę szczęścia, która to objawia się tym m.in., ze robię to, co chciałam w życiu robić. I chciałabym, żeby dziecko tez tak miało.

Pozytywko, pisz, pisz :) potencjalnych czytelników nie brakuje :)
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pon maja 09, 2011 20:37 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Conchita pisze:Mam w życiu kupę szczęścia, która to objawia się tym m.in., ze robię to, co chciałam w życiu robić. I chciałabym, żeby dziecko tez tak miało.

No własnie, to jedyne na czym mi naprawdę zależy - zeby znaleźli coś, co będzie im dawać power w życiu, dla czego będzie im się chciało co dzień rano wstać i co będzie im sprawiało frajdę, nawet w trudne dni.
Eh.

pozytywka

[poprzednia][następna]