Niki (FeLV+) - startujemy w konkursie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 18, 2012 23:29 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Sylwia, to dla Ciebie też znajdę coś specjalnego następnym razem ;)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Śro sty 18, 2012 23:53 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

No ! :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sty 19, 2012 9:46 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Myszolandia pisze:Eeeeyy,a ja? :mrgreen:

a ja ? ... :wink:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw sty 19, 2012 10:02 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

:ryk:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sty 19, 2012 12:14 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

pisiokot pisze:
Myszolandia pisze:Eeeeyy,a ja? :mrgreen:

a ja ? ... :wink:
No to muszę sesję na dniach księżniczce zrobić, bo nowych fotek - takich na prezenta - brak :roll: ;)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Czw sty 19, 2012 16:16 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Aniu kochana, myślę, że te zdjęcia mogą być jak najbardziej dla Ciebie i Twojego TŻ-ta - w takiej pozie Nikiśka przesiedziała u Was prawie godzinę na moich kolanach, kiedy ją odbierałam. Co prawda była trochę mniej wyluzowana ;) (całe szczęście, że ostatnio zgubiła trochę boczków :oops: ):
Obrazek Obrazek

Szukam ptaszków...
Obrazek Obrazek

Sylwia, obie lubimy pościelowe pieszczoty z kiciami, więc pewnie się Tobie spodoba - siostrzana kicia Mysi :)
Obrazek
Obrazek

I dla wszystkich, Nikuśka wypatrująca swój baaardzo potencjalny posiłek :mrgreen:
Obrazek
I posiłek w całej okazałości:
Obrazek Obrazek
Obrazek

szybenka

Post » Czw sty 19, 2012 21:02 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Piękne fotki, jak zwykle :1luvu:
czuje się w pełni usatysfakcjonowana estetycznie :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw sty 19, 2012 22:40 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Cieszę się Aniu :)
Chcę mieć trochę odskoczni, więc coś jeszcze wrzucę.

Dzisiejszego ranka.
Z powodu kilku tyg. niekarmienia ptaków, sikorki już, a może na razie, do nas nie zaglądają. Ale zassrańce i owszem :twisted:

O ptaszek... (yhy... ptaaaszek... obsraniec siedzi na karmniku :evil: :evil: )
Obrazek

Duża, on ucieka...
Obrazek

Gdzieś ty gupku poleciał :twisted:
Obrazek

Wieczorem trochę poszalałyśmy, tak że paniusia musiała trochę odpocząć:
Obrazek Obrazek

...ale niedługo, bo zabawa i pieszczoty to jest to co kotki baaardzo lubią :) (edit: <-- do kliknięcia)
Ostatnio edytowano Czw sty 19, 2012 23:03 przez szybenka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

szybenka

Post » Czw sty 19, 2012 22:46 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

ona jest tak rozczulająca, że aż brak mi słów :oops: :1luvu: :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw sty 19, 2012 22:50 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Marta, a jaka na żywo... :1luvu: :1luvu: Ja przy niej łamię niejedną swoją zasadę ;)
Szkoda, że ten co ją kiedyś wyrzucił, nie może zobaczyć, co stracił :evil:
Obrazek

szybenka

Post » Czw sty 19, 2012 23:22 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

pisiokot pisze:Piękne fotki, jak zwykle :1luvu:
czuje się w pełni usatysfakcjonowana estetycznie :D

:ryk: padłam ,musiałam wpierw to skomencić

Obrazek

Obrazek

Moje Sliczności Kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu:
szybenka pisze:Marta, a jaka na żywo... :1luvu: :1luvu: Ja przy niej łamię niejedną swoją zasadę ;)
Szkoda, że ten co ją kiedyś wyrzucił, nie może zobaczyć, co stracił :evil:

a ja tego co ją wywalił :evil: :evil: :evil: :evil: wywaliła bym w kosmos :evil: :evil: :evil: :evil:

Ja poprosze Cię Aguś,jeśli Ci to nie sprawi problemu o duże formaty zdjeć na pocztę oki ?bo pewnie zmniejszasz przed wstawieniem fotki?czy takie już są?bo jak zmniejszasz to ja o te Duże proszę :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sty 21, 2012 11:49 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Aguś,jeśli to dziś,to wszystkiego Najlepszego,zdrówka peuno i co sobie wymarzysz :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Sorki,ze tak bez kartki lub gifka ale nie miałam nic pod ręką,zaraz się naprawię :oops: :oops: :oops:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie sty 22, 2012 1:47 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Wielkie dzięki, Sylwia :1luvu: :1luvu:
Obrazek

szybenka

Post » Nie sty 22, 2012 9:08 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Miłego dnia!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie sty 22, 2012 22:40 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... to już 2 lata :)

Dziękuję, Kasiu :)

Kupiłam tunel dla Niki i musiałam czekać rok, aby Niki, go zaakceptowała. Dostałam w ubiegłym roku hamak dla księżniczki i nie poznała się na nim paniusia. I oto wczoraj, miałam taki widok (z radości za późno złapałam aparat i mam tylko tą fotkę):
Obrazek Ciekawe czy to tylko epizod, czy tak już zostanie :roll:

I jeszcze fotki z serii "ja siedzę, a brzuch obok" ;)

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

Dodam, że Niki ostatnio schudła ;)

Życzymy miłego tygodnia :)
Obrazek

szybenka

[poprzednia][następna]