H&M+L.Meo umarł. Proszę o zamknięcie wątku.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 05, 2011 10:11 Re: H&M+L. Meo-paraliż krtani, po operacji.Oddycha nosem!

:lol:
Cześć Kochani, wczoraj wieczorem Meonik miał zdjęte ostatnie 3 szwy, te, które były dookoła wyszytej dziurki od rurki. Profesor powiedział, że dziurka wcale nie musi zarosnąć - Meo nią sobie odcharkuje śluz z drzewa oskrzelowego. Wygolone miejsce zaczyna porastać futerkiem, a dziś Meonik zaległ ślicznie zwinięty w rogalik (jak dawno on tego nie mógł robić).
Fotki Lizaka wstawię później, mam tę, kiedy szczerzuja szarpie i rozwala rulon ręczników papierowych :twisted: . Lizio codziennie rano musi się wybiegać, lata po przekątnej po mieszkaniu, pozostałe koty nie przekraczają tej linii. Liziako drapie łapką w szybę od drzwi balkonowych, na chwilę wybiega, za chwilę wraca i od początku. O godz. 8,30 już najedzony, wybiegany kładzie się na fotelu i pysio robi się "śpiące". Tylko czemu zaczyna od godz. 5 rano??? :crying:

Macie jakiś pomysł na niemijający katar i zatkane ucho? Oprócz tego, żeby uciąć w kolanie 8) . No przecież cholera jasna szlag mnie trafi!!!!!! :evil:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro sty 05, 2011 10:16 Re: H&M+L. Meo-paraliż krtani, po operacji.Oddycha nosem!

Rób sobie inhalacje z Amola - moim zdaniem super przetyka i nos i zatoki, a może przy okazji jak to się poodtyka to ucho też. Tylko takie porządne, nie parę kropel tylko z pół łyżeczki daj do tego wrzątku :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro sty 05, 2011 13:22 Re: H&M+L. Meo-paraliż krtani, po operacji.Oddycha nosem!

Skoro z Meonikiem lepiej to i Ty Marcelibu powinnaś wziąć z niego przykład rozprawiając się z katarem w szybkim tempie :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro sty 05, 2011 13:24 Re: H&M+L. Meo-paraliż krtani, po operacji.Oddycha nosem!

Dawno nie zaglądałam, co nie znaczy, że o was nie pamiętam.
Nadal kciuki :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro sty 05, 2011 14:36 Re: H&M+L. Meo-paraliż krtani, po operacji.Oddycha nosem!

Kurujcie się, Słoneczka moje kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro sty 05, 2011 18:29 Re: H&M+L. Meo-paraliż krtani, po operacji.Oddycha nosem!

:ok: :ok:
:ok: :ok:

Ino bys Meonika nie zarazila :strach:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw sty 06, 2011 9:50 Re: H&M+L. Meo-paraliż krtani, po operacji.Oddycha nosem!

HALOOO! Jest tu kto?

Erin

Post » Czw sty 06, 2011 10:00 Re: H&M+L. Meo-paraliż krtani, po operacji.Oddycha nosem!

Ech, tylko tak zakończone historie chcę czytać :1luvu:
Marcelibu, weź przykład z Meonika i też kuruj się intensywnie.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw sty 06, 2011 11:18 Re: H&M+L. Meo-paraliż krtani, po operacji.Oddycha nosem!

Zapewne tak robi i dlatego taka tu cisza :roll: :wink:

bubor

Post » Czw sty 06, 2011 20:13 Re: H&M+L. Meo-paraliż krtani, po operacji.Oddycha nosem!

Kochani, ja już chyba nie umiem żyć bez stresu, nerwów. Meo czasem się przytka oddechowo, wtedy niebezpiecznie wysuwa się języczek, ale za chwilę (na szczęście już umie) przełącza się na nos i sam sobie daje radę. Jeszcze kilka dni temu musiałam go szybciutko stawiać, klepać w plecki, ewentualnie pomagać odetchnąć dziurką w szyi, a teraz już jest OK.
Dzisiaj był taki pokot - nie było miejsca na kanapie:
Obrazek Obrazek

Dwa rogaliki w jedną stronę:
Obrazek

Jeden w przeciwną:
Obrazek

Tu Lizak akcji rozdrapywania i zabawy z ręcznikiem papierowym:
Obrazek Obrazek

Obrazek
O kurcze, ale skucha - zobaczyła mnie!

U nas już chyba dobrze. Tą drogą chciałam Wam Wszystkim, wspierającym mnie w tak trudnym dla mnie czasie, kiedy nie wiedziałam co robić, jak robić, czy w ogóle robić, za co robić - PODZIĘKOWAĆ :1luvu: :1luvu: :1luvu: ! Kiedy chciało mi się cały dzień i całą noc płakać, bo byłam w ciężkiej dupie. Tak, było aż tak źle. Wiem, że to brzmi nieładnie, ale tak było. Podziękować za to, że tutaj byliście i jesteście, gorąco podziękować za wsparcie finansowe, bez którego nie ruszyłabym. Podziękować Magiji za cegiełki na Allegro. Podziękować za Wasze kciuki, dobre myśli, Waszą obecność. Bez Was nie udałoby mi się. Nie ma tu emotek, które mogłyby oddać to, co teraz mam w głowie. Mam nadzieję, że przyjdzie czas, kiedy ja będę mogła pomóc Wam, kiedy będzie taka potrzeba. Zaczynają się telefony o pracę, w środę idę na pierwsze spotkanie. Mam nadzieję, że przyjdzie taki czas, kiedy się "odkuję" będę mogła Wam zwrócić otrzymane pieniążki i wrócić do pomagania innym, tak jak było do momentu załamania się finansowego, a wcześniej utraty pracy. Nie będę pisać nicków, czy nazw Fundacji - Wy wiecie. Dziękuję, dziękuję, dziękuję - to słowo ma wielką moc!
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw sty 06, 2011 20:15 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

:D
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw sty 06, 2011 20:18 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

:ok: :ok: :ok:

Erin

Post » Czw sty 06, 2011 20:21 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Obrazek

W pierwszej chwili pomyślałam, że Lizak to kot śmietnikowy :mrgreen:
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Czw sty 06, 2011 20:25 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Marcelibu, Meo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw sty 06, 2011 20:35 Re: H&M+L.Meo-paraliż krtani, po operacji,dddycha nosem.DZIĘKUJĘ

Powodzenia Marcelibu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Zdrowiej Meoniku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bubor

[poprzednia][następna]